insanlığın öyküsünde küçük bir oynama yapan, gen kodlarında muhtemel bir arıza olan erkektir. olayı daha iyi anlamanız için atalarımız neler yapmış bakalım dilerseniz(hoş dilemesen de bakacam ya neyse); m.ö henüz incir yaprağının modaya hakim olan tek giysi olduğu dönemlerde; sabah av yapmak için işe çıkan erkek akşam eve döndüğünde, ava gidip başarısız olduğunu kadınına söylemezdi. bunun için, "yağmur yağdı aşkım", "artık avlayacak bir şey kalmadı", "bizim sedat ile iki okey attık" gibi av yapmasına engel olan arıklığının üzerini örtmeye çalışırdı. ve bunun sayesinde, insan zekası, daha ortalama bir mantık anlayışıyla söyleyecek olursak, erkek zekası gelişti. bugün tarihe adını altın harflerle yazdırmış bilim adamlarının çoğunun erkek olmasına şaşmamalı. peki nasıl oldu da erkek zekası, evinde çocuğunu yıkamak, beslemek, ve korumakla yükümlendirilmiş pasifize olmuş kadının zekasına bu kadar fark attı?
insan beyni sağ ve sol lob olmak üzere ikiye ayrılır. sol lob sayesinde sayısal muhakemeler yapan insan, sağ lob sayesinde sözel muhakemelerde bulunur, tahayyül eder. şimdi ilkel çağdaki erkeği ele alalım, kendi fiziksel zayıflığını örtmek için ortaya sunduğu bahaneleri hangi akıl süzgecinden geçirdi dersin?
" amına koduğumun bufalosunu avlayamadım, ittirdiğimin bufalosu çok hızıylıydı. şimdi karım ilya evde beni bekliyor, ve muhtemelen bir bufalo ile başa çıkamadığımı öğrenirse benimle alay edecektir. bu erkeklik gururuma yakışacak bir davranış değil. e o zaman ne yapmalıyım?, karıma vahşi ormanda yağmur yağdığını söylemeliyim (dikkat et dostum sol lob çalıştı), muhtemelen inanır, peki bunu söylediğimde bana nasıl karşılık verecektir(sağ lob çalışıyor) muhtemelen bir iki beylik cümle sonucu kabul edecektir"
bu mantık ile sağ lob ve sol lob'u aynı anda çalışan erkeğin zekası artacak. sürekli gelişecektir. kadın ise ev işlerine zaman harcadığından onun aldatmalarına boyun eğecektir, eğemediği zamanlar da eğmek zorunda kalacaktır.
bu geçmişin öyküsü biraz, çağımız teknoloji ve bilimin egemen olduğu bugününde "bufalo" avlamayı çocuk oyuncağına döndürmüş biz erkekler, "her başarılı erkeğin yanında beyaz takım elbiseli bir kadın vardır" sözünü rehber edinerek aldığımız kadınları başka yöntemlerle aldatmalıyız ki, zekamız biyolojik olarak artsın. bu da cinsel yolla aldatmalardır. bufalo merkezli yalanlarımızın yerini, başka kadınlar aldı.
işte o yüzden her erkek kadınını aldatmalıdır, zaten kadınlar da bu yukarıda bahsettiğim şeyleri genetik olarak biliyor olmalarından mütevellit; kendisini aldatan erkeğe söz etmezler, bilseler bile bilmemezlikten gelmeleri en büyük vasıflarıdır(akıllı kadınlardır bunlar, sünepe beyinli olanlardan bahsetmiyorum)
velhasıl kelam; kadınını aldatamayan erkek acizdir. tarihini bilmeyendir. atalarına ihanet edendir.bu sosyolojik gerçekleri göz ardı edendir.
kadının asla aldatamayacağını,aldatmak istemeyeceğini düşünebilecek kadar cahil olan ve bu yüzden hep erkekler neden aldatır acep,gel de bu konuda makale okuyak,genlerimizi araştırak da öğrenek şeklinde düşünen erkektir.hehe boşver sen hiç kadının aldatabileceğini düşünme zaten,ileride muhtemelen haberin olmaz böyle bişii olsa da.kadın ölümüne,sonsuza dek,her daim,her durumda ve isteyerek tek eşli(mı acaba),erkekse doğuştan çok eşli.sen öyle bil,boşver.kadın bir kere sevdi mi hiç bir yakışıklıya bakmaz valla bak.ister pamir pekin gelsin,ister eric bana sevdiceği erkeğe bakmaktan onları görmez bile,emin olabilersiniz.
"aldatmadım ben. ne ailemi ne dostlarımı ne de bana güvenen bir kimseyi. hiçbir konuda aldatmadım. hele ki benim elimi tutan, bana sevgilim diyen bir kızı. aldatmadım, aciz miyim şimdi? ne denirse denilsin umrumda da değil." diye karşı çıktığım sözcüklerin yanlışlıkla bir araya gelmesinden doğmuş söz öbeği.
aciz olmayıp ayakta alkışlanası insan çeşididir. bu tarz düşüncelere sahip olan ve onlar gibi kendilerini yapmaya çalışan insanlar oldukça daha çok erkek kadınını aldatır. daha çok kadında misilleme olarak erkeğini aldatır. demek ki bu bazılarının aciz olarak nitelendirdiği erkek çeşidi aslında evet aciz değil. aldatanlar aciz yazık onlara aldatılıyorlar.
bunu sözü sarfeden insan daha önce hiçbir kadını aldatmamış insandır.niye mi ?anlatayım .bakın;
bu sözü söyleyebilmek için belli bir bilgi birikim tecrübe gerekir.yani birini aldatırsın sonra çıkarım yapar paylaşırsın di mi ? heh bunu söyleyen adam hiç kimseyi aldatmamıştır!! çünkü aldatan hiç bir insan bir kadının seven gözle kendine bakışını , hatıralarını , yaşananları hiçe sayarak ''oh aldattım süper oldu'' diyemez.çünkü aldatan insan bu eylemin bunca yaşanan görülen güzel şeyle mukayese edilemeyeceğini aldattıktan sonra anlar.sonrada kalkıp'' kadınını aldatmayan vıdı vıdı '' diye dürüst sapmayan hemcinslerine bok atmaz.atamaz.
bunu söyleyen insan aldatılsa ne olur? yıkar yakar ''sen şöyle aşşağlık böyle şerefsizsin ''der .lan gerizekalı sen aldattığında millete ahkam kesmeyi biliyorsun aldatılınca niye oturup ağlamıyorsun kadının gibi ? ne oldu ? hani en büyük sahtekarlık dürüstlüktü? bak hatun çatur çutur aldatmış işte.kısacası bu yollar bayır aşşağı öyle aciz falan değildir o erkek. az çok biliyordur 2 hatunu idare etmenin gereksizliğini çünkü bir hatunla yaşanılan onca güzel şey ikincisiyle daha anlamlı olmaz.tam tersine anlamını yitirir.yaa öf kime anlatıyorum ki.
ben bu başlığı açan kişiye buradan bir ton küfür ederdim aslında ama silinmeye değmez. işin asıl bok tarafı şu ama; bu nasıl bir yalnızlık ve eziklik psikolojisidir arkadaş?
bu başlığı açan kişi o kadar yalnız ve mutsuz ki ne yapsam diyor? ne yapsam da az bir şey ilgi çeksem. iyisiyle-kötüsüyle farketmeksizin. ilgi çeksem. birileri de benim varolduğumu bilse. hissetse. benim de bir canlı olduğumu anlasa. anlayabilse.
oysa daha değerli ve kutsal şeyler yazılarak da giderilebilir bu istek. ki bu platformlar yalan. yalan oğlu yalan hem de. kimse büyütmesin gözünde. burada başlayan burada bitiyor. ve biter.
konumuz bu değil tabii. konumuz ne harbiden? ha pardon.
"kadını aldatamayan aciz erkek."
doğru ya. acizliktir bu. oysa ne güzel yaşamak vardı. sen her gün başka kadınlarla sikişeceksin. karın ise evde seni bekleyecek. sen her gece maaşının yarısını travestilere harcayacaksın. karın ise senden pazar alışverişi için para istediğinde çemkireceksin.
sen her türlü orospu çocukluğunu ve orospuluğu yapacaksın. karın ise seni bekleyecek.
bazen sikimi kestiresim geliyor. hani o meşhur "diyet" hikayesindeki gibi. kütüğün üzerine koyup da satırla kesesim geliyor bazen. kestikten sonra da erkek müsveddelerinin, insan müsveddelerinin önüne atıp, bağırasım geliyor:
"alınnnn. diyetinizzzz."
sıkıldım artık. o kadar çok sıkıldım ki bir gün can sıkıntısından ve insanların iki yüzlülüğü yüzünden patlayacağım. ya da intihar edeceğim. işte bu vakit yalnız gitmeyeceğim öbür tarafa. bu tip insanları da giderken yanımda götüreceğim. çünkü; yalnızlıktan korkarım ben. hepinizi kaydediyorum zihnime. zihnimde sizin cehenneminiz. bir gün kararım kesin olursa toz pembe hayallerinizi götünüze sokacağım. insan olmayı başaramadığınız için de sizlere hayvandan daha aşağı bir muamele de bulunacağım.
siz kaldığınız yerden insan taklidi yapmaya devam edin.
nasıl en muhalif başlığı açabilirim diye oturup düşünen bir yazarın son icadı. yeter ki muhalif görüneyim, yeter ki millet benim açtığım başlığa şu veya bu şekilde akın etsin demenin son şekli.