belki ilginizi çeker
  1. · yapılabilecek en büyük adilikler
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · author gibi erkekler
  2. · galatasaray
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · insanın hayatına sıçan şeyler
  8. · patlamak
  9. · abdullah öcalan ın ölüm orucu tutması

kadını hamileyken erkeği askerdeyken aldatmak  

1. biseksüel erkek davranışı.

büdüt: enee, başlık başıma.
    (jack, 04.04.2008 00:16 ~ 17.04.2008 12:57)
  2. insanların zayıf anlarını fırsat bilip bu durumdan kendine pay çıkarmak.bu da ancak güçsüz,kendine güveni olmayan insandan beklenir.
    (krem karamel, 04.04.2008 18:07)
  3. kolay bi yoldur.
    (roselife, 04.04.2008 18:21)
  4. kadını askerdeyken, erkeği hamileyken aldatmak... yani tersi olamayacağına göre, düpedüz bir durumdur.
    (cohen, 04.04.2008 18:43)
  5. (bkz: orospu çocuğudur)
    (hypnotica girl, 04.04.2008 18:48)
  6. (bkz: oha)
    (zardanadam, 05.04.2008 22:47)
  7. (bkz: pınar altuğ)
    (bkz: tamer karadağlı)
    (fantastikkarakterleriolmasadanickimcokfantastik, 05.04.2008 23:39)
  8. öncelikle aldatmanın her şeklinin çirkin bir davranış olduğu ortadadır. özgüveni olmayan bireylerin yalnızlık korkusuyla, “bir başkasını bulamam” endişesiyle bir ilişkiye başladıklarını gösterir. işin içinde gerçek bir sevgi olduğu vakit en hızlı çapkınların bile durulup o sevilen kişinin gözlerinin içinde mutluluk bulacağını da biliyorum.
    aldatmanın ilk noktası zaten “ömrünün yarısı” olmayacağını bildiğin birine ömrünün yarısını sunduğun bir ilişkiye başladığın andır. sadece güzellik ya da yakışıklılık ile gemilerin yürüyeceğini düşünenler yanılır, cinsel paylaşımlar ise sadece günü kurtarır. uzun soluklu, karşılıklı ve şartlaşımların olmadığı bir ilişki için aşk mutlaka şarttır. bu yüzden, sadece, içinden gelen, “ortamdaki herkesin sevgilisi var ben niye yalnızım” sitemlerini bastırmak amacıyla başlanan bir ilişkinin ayrılık ya da aldat(ıl)mak gibi iki farklı sonuç alternatifi vardır.

hiç hamile olmadım! bir kadın kadar iyi bilemem o durumdaki hissiyatı. ama içinde bir bebek taşımayı bırakın, eşiyle ona ait ortak bir yük, sorumluluk ve gelecek taşıdığımı düşündüğü anda olayın ciddiyetini hissetmeli insan…

askerliğimi yaptım! öyle aslanlar gibi 18ay da değil; gayet turistik bir marmara ilinde. askerliğini yaptığın beş ay boyunca her bir dakika seni sevenlerin yüzleri geçip duruyor önünden. askere gitmeden önce ayrıldığın sevgilini aslında ne kadar sevdiğini hatırlıyorsun.hayatında daha önce hiç görmediğin ve senin üzerinde tek bir lira hakkı olmayan bir adam, sadece birileri onun koluna ya da omzuna yıldızlı çizgili bir şeyler* taktıkları için o istediği, düzeltiyorum emrettiği anda yere yatıp sürünmeye başlıyorsun.

ve işte o anda sorguluyorsun hayatındaki değerleri yeniden. sevdiğin aklına geliyor. ilk önce kaba bir şekilde… yerde sürünürken bir zamanlar sevgilinin yumuşacık koynunda uyuyduğun geliyor aklına. g3ü tutarken ellerin o soğukluğu hissettiği anda yine sevdiğinin elleri geliyor. her görüşünde esas duruşa geçip selam durmak zorunda olduğun o asık suratlılar familyasıyla o sevdiğini kıyaslıyorsun, sana gülümseyen. öyle çok ihtiyacın oluyor ki ona; ilk arada onu arayıp kendisini ziyaret etmesini istiyorsun. kız seni sadece 1gündüz boyunca görebilmek için antalya’dan kalkıp bandırma’ya gelebiliyor. ve inanın değiyor buna. sivil hayatta iken o aradığında surat ediyorsan, askerde her eğitim arası telefona koşup onu arıyorsun. seni sorgulamayacak, sana emretmeyecek birine ihtiyaç duyuyorsun!

gururlu ağabeylerin, yüksek mühendislerin 19 yaşındaki bir uzman çavuşun tek bir emriyle yerde süründüğü bir ortam askerlik. tüm egoların şişiyor. aç bir çocuk oluyorsun sevgiye ve ilgiye muhtaç.

ve kızlar, askerlik sürecinde ondan ayrılmak; bir erkeği kör bıçakla kesmeye çalışmaktır. ondan ayrılmak istiyorsanız bunu yapın, hayatınıza istediğiniz gibi devam edin. ama lütfen ona bu kararı açıklamak için askerden dönmesini bekleyin.
    (one more cup of coffee, 07.04.2008 08:59)
  9. çocuk doğduktan sonra, emeklerken, ağlarken, büyüyüp sokaklarda top oynerken "işte bu benim oğlum" demeyi haketmeyen bir baba olacaktır. hamileyken eşini aldatan bir adam sadece eşini değil dünyaya gelmeyi bekleyen o ufaklığı da aldatmaktır.en azından benim için öyle! hamilelik bir kadına verilmiş en kutsal şey bence ve kadınlara ayrı bir güzellik katar. karımın karnı şişti, kilo aldı gibi olaya yüzeysel bakan sığ beyinleri olaya katmadan söylüyorum. bunu bahane ederek nefsine hakim olamayan sığ beyinlere ise hiç bir şey diyemiyorum. o kadının sana ilerde gurur duyarak benim oğlum/ kızım diye ortalıkta dolaşacığın bir evlat vermek için 9 ay çektiği zahmeti, bazen acıyı görmezden gelmektir. seni seven, belki sadece sen istediğin için hamile kalan eşinin bunu öğrendiğinde hissedeceği acıyı ise tarif edilemez sanıyorum. eğer öğrenirse ki öğrenildiğinde çekip gitmenin artık o kadar kolay olmayacağı bir durum söz konusudur.ortada bir çocuk vardır. türk kadınlarında çoğunda var olan annelik duygusu, çocuğum babasız kalmasın diye bir kerelik göz yummak...bence yapılmaması gereken bir göz yummadır bu. zira en sevgiye muhtaç en yanında olunması gereken durumda cinsel duygularını geçici bir durum olan bu durumda engel olamayan bir şahıs bunu başka bir günde gayet rahat yapacaktır. yine aldatacaktır. ne kadar sevdiğini söylese de sevmiyordur, yalandır, kendisi bile farkında değildir. seven bir insan o dönemde eşinin gözünün içine bakar, eşi her acı çektiğinde kendisi de bir o kadar acı çeker.en azından öyle olması gerekmez mi? bütün aldatmalar şerefsizliktir bence ama bu sanırım on ile çarpımıdır kanımca.

nasıl hamileyken aldatılmak bir kadına acıların en büyüğü gibi gelir, askerdeyken aldatılmak da bir erkek için aynıdır(erkekler kadar bilmesemde öyle tahmin ediyorum ). gene aynı şeyi söyleyeceğim askerdeyken sevgilisini/eşini aldatan biri sevmiyordur. sevmek emek ister derler ya öyle birşey. o askerdeyken bir takvime hergün bıkmadan usanmadan çizgi atmak, ondan gelecek kargoyu beklemek, belliki gün sayarken seni düşündüğü için ikinizin isminden oluşan bir imza attığını görmenin verdiği mutluluğu hissetmemektir, sevmemektir.askerde sevgilim yok fakat can dostum güzel insanın şuan için içinde olduğu durum olmasından dolayı bir kaç yorum yapabiliyorum. cumartesi akşamı arabanın içinde manzaraya karşı çay içerken abisinin "ne zaman geliyor nutella(askerden bahsediyor) ? yakında geliyor galiba?" demesiyle yüzünde oluşan tedirgin gülümsemenin sevgi olduğunu bilmemektir.eğer bir kadın sevgilisi askerdeyken arayıp bunu söylüyor ise kesinlikle karşısındakine acı vermek, onu yıkmak istiyordur.başka bir açıklaması olamaz. yoksa bir insan evladı bunu en azından o askerden gelince yapması gerektiğini düşünebilir. gerçekten askerdeki kişiye sevgisinin bittiğini ve başkasına aşık olduğunu varsayarsak yapılması gereken budur. o süre içinde başkasına aşık olmak da ayrı bir başlık konusudur ki yine askeri sevmediğini göstermektedir. o kadar mı unuttun onu? o sana kavuşmak için gün sayarken senin gözün dışarda mıydı? diye de sormak isterim.neyse fazla uzatmaya gerek yok sanırım her iki konuda aynı kapıya çıkıyor efendim; şerefsizlik.
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 07.04.2008 10:19)
  10. sanırım en kolay ama en aşağılıkça olan aldatma biçimleri.
    (broken promises, 07.04.2008 10:22 ~ 10:23)
  11. gerçek kişiliğin ortaya çıktığı durumdur. fedakarlık yapamamaktır. birlikte olduğun kişiye ya da eşine sadakatini ispat edememektir.
    (billy, 07.04.2008 11:28)
  12. hayatını sevgi yerine seks üzerine kurmuş kadın/erkeğin yaptığıdır.
    (jassmine, 07.04.2008 11:34)
  13. (bkz: iş işteyken koca kocadayken bulunur)
    (diazepam, 07.04.2008 11:45)
  14. mertçe olmayan bir davranış...gerçi erkek askerde olmasa kadın da hamile olmasa aldatmak mertçe mi diye soracak arkadaşlar vardır...
    kargaşa çıkmasın diye ilave edeyim..aldatmanın kendisi mertçe değildir efendiler
    (balyancho, 07.04.2008 18:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil