belki ilginizi çeker
  1. · müge iplikçi
  2. · hişt yakışıklı sen ne şeker şeysin öyle
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · apertura 2009
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · suzanne vega
  9. · televizyonlardaki seçim programları

kadıköy kız lisesi  

1. kadıköy moda'da denize nazır harika manzaraya ve bayağı bir azgın kıza sahip kız lisesi.
    öyleki derste olduklarında dahi aşağıda sahilde, ağaçların altında romantizm(!)yaşayan gençlere, sahilde yürüyüş yapan karşı cinslerine vs... epey laf atarlar. modaya bu okul çıkışında giderseniz apartmanların girişleri, çay bahçeleri vs... bu okuldan kızlar ve onların erkek arkadaşları tarafından işgal edilmiştir.
    hatta, öyleki artık apartman girişlerinde oturmalarından gına geldiğinden mahallelinin bir kısmının özellikle yaşlı amcaların bu gençleir kovalamaya çalıştığı ama gençlerin ise yaşlılara hiç saygılarının kalmadığına defalarca şahit oldum
    (stocky2001, 16.01.2005 10:58)
  2. bir ara iş gereği önünden geçerdim bu okulun..atılmadık laf,yalanmadık yerim kalmazdı..töbe yarrabi..
    (close2death, 19.02.2005 11:47)
  3. artık karma eğitime geçmiş olan okul. erkekleri pek bir saldırgan olup en ufak kıllandıkları insana 20 kişi pataküte girişebilmektedir.
    (ragnar, 20.03.2006 12:03)
  4. moda'da tarihi bi lise.hayatımın 7 senesinin geçtiği mekan olmakla birlikte en iyi dostlarımı orda edindim.hoş şimdiki haliyle bu pek mimkün değil.okulda sex skandalları kol geziyor
    (büyüyünce çilekli turta olucam, 20.07.2007 18:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil