belki ilginizi çeker
  1. · alanen değil alenen
  2. · jack london
  3. · bıyık bırakan üniversite öğrencisi
  4. · adolf hitler
  5. · vela
  6. · pandalari koruyalim
  7. · depeche mode
  8. · 18 nisan 2009
  9. · fyodor mihayloviç dostoyevski
  10. · derviş pitigliani
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · ugg
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · ezel
  7. · okan bayülgen
  8. · denemek ister misin
  9. · auf wiedersehen

kadıköy de alenen içelim açılalım zirvesi  

1. imla hatalı zirvedir

(bkz: alanen değil alenen)
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 26.03.2009 15:52)
  2. duyduğuma göre, altından masa-sandalye ile taht arasında kararsızmış katılımcılar.
    (yer yer çoğu zaman, 26.03.2009 15:53)
  3. anadolu yakası/kadıköy zirvelerinin kralı biloperat'ımızın düzenlediği zirve.henüz mekan belli olmasa da bir sorun çıkmazsa katılacağım. dolaşan dedikodulara göre mekanın belli olmamasının sebebi biloperat'ın rabbim bana bir yer desin diye bekleyişindenmiş* rabbi biloperat'a nereyi söylerse ayın onsekizinde ordayız.inşallah,dinimiz amin.
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 14.04.2009 14:57 ~ 21.04.2009 17:50)
  4. alanen içmek için bulunacağım zirve. geri sayım başladı hacı.

düzeltme: başlık değişti.alenen içecekmişiz.
    (vela, 15.04.2009 14:11 ~ 14:54)
  5. alanen ya da alenen aystiii içeceğim zirvedir.
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 15.04.2009 14:13)
  6. gidebilirsem, ilk zirvem olacak olan organizasyon. tabi gidipte içmemezlik olur mu, olmaz *
    (and then there was silence, 15.04.2009 14:29)
  7. gidesim tutan zirvedir.
    (shilem, 15.04.2009 14:34)
  8. gidiniz,
    içiniz,
    bahar gelmiş,
    kıymetini biliniz

dizeleriyle destek verdiğim zirve. benim yerime de için..
    (jack diego, 15.04.2009 14:40 ~ 14:55)
  9. alænen içmeyin dedirten zirvedir. aslında hiç içmeyin dedirten zirvedir. günah lan.
    (amuda kalkan imam, 15.04.2009 14:44)
  10. her türlü katılınabilecek zirvedir. ayrıca mekan da pek bir havadar ve köy hakvesi modunda durmakta. içilir arkadaşım içilir...
    (dondiego, 15.04.2009 14:57)
  11. içip açılacağımız ve akabinde güzelleşeceğimiz zirve. heyecan had safhada hacı, bildiğin gibi değil.
    (vela, 17.04.2009 12:46)
  12. 'cumartesiyi zirve günü mü ilan etsem?' fikrine sürüklemiş zirve.
    (eni, 17.04.2009 12:58)
  13. başta vela olmak üzere, oehh, damlaska, finkfrink ve eni'ye kokoreç sözüm olan ilk zirvemdi *
    (and then there was silence, 19.04.2009 02:32 ~ 22:50)
  14. özellikle ucurtma, great dilemma ve olahabeoy'un gelişinden sonra dengelerin değiştiği zirve. bir de bunların yanına hplovecraft koyduk. kare as oldu. dışardan içki de geldi. e zaten içiyorduk. sonra? gülmekten gözlerden yaş geldi.

çok eğlenilen bir zirveydi ki katılanlardan da bunu inkar eden çıkmaz herhale. taşak muhabbetinin kralı vardı diyeyim, siz geyiğin ne boyutlara ulaştığını anlarsınız. heee ciddi konular konuşulmadı mı? konuştuk... öyle hep eğlenmek olmaz... lenin olsun, stalin olsun bunları da konuştuk. araya pasteur girdi ama orasını karıştırmayın.
    (ceyyar kermit, 19.04.2009 03:03)
  15. bi noktasına kadar çok güzel olan zirve. noktayı zirvedekiler bilir.

kendi ellerimle getirdiğim şekerleri, limonlu biranın içine doldurduktan sonra 4-5 birayı sigara ile birlikte, zaten hasta olduğum bünyeme katınca, kustum.
    evet kustum, hatırlıyorum. *
    (rocknrolla, 19.04.2009 09:40)
  16. kayıtlı değildim. yırtık dondan çıkar gibi çıktım geldim. çok eğlendim. isim vermeye gerek yok , eski dostlar , edinilmiş ve hemen orada kaybedilmiş dostlar vardı. dışarıdan getirilen viski vardı. içtik , eğlendik. umarım kimseyi kırmadık. güzel oldu güzel. istanbul'a geldiğim bu sıralar böyle bir zirve olması sevindirdi beni. klişelere girelim şimdi

rocknrolla : hemşerim dedim bağrıma bastım. halbuki kendisi de biliyor ki hemşeri değiliz. olsun , renk kattı muhabbete. iyiydi geyikler , çevirdik çevirdik yedik.

sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum : bütün zirve boyunca göğsüne iğnelediği sözlük nickine baktım. hep unuttum , sonra hatırladım. dostum ben seni erkek sanıyordum , sen hatun çıktın. çok muhabbet edemedik. hem orası kasıyordu , msn var mı msn ? *

noscho : çok muhabbet etme fırsatımız olmadı ama gülüştük beraber. başka zirvelere , daha az alkolle dostum.

tabi nicklerini hatırlayamadığım birçok yazar var , onlarla da muhabbet ettik baya , kusura bakmayın hafızama küfredin.

ceyyar kermit , olaheboy , great dilemma ve ucurtma bu adamlara zaten bir şey demeye gerek yok. canlarım , ballarımsınız. siz olmasanız bu dünya çok leş olurdu. fonda da ''sen olmasan mahmuuuut'' şarkısını düşünün. tam olarak bu.

bir de dooma dooma doom var tabi ki. onu da çok sevdim. kral muhabbet.
    (hplovecraft, 19.04.2009 12:21)
  17. bırakın yan masaları bütün mekanı rahatsız ettiğimiz zirve oldu. fakat bu rahatsızlığın sebebi oldukça ciddi konularda (marx,lenin,stalin,mars,jüpiter,satürn gibi) çıkan fikir ayrılıklarıyla birbirimize karşı sesimizi yükseltmemiz ve ortamın ateşlenmesiydi (yersen). yapılan geyiğin boyutları karşı masaya kadar uzuyordu. hplovecraft uzattı vurdu hatta yan masadaki kelin kafaya. neyse, ucurtma olsun olaha * olsun hplovecraft olsun great dilemma olsun hepsini özlemişim lan. insan böyle zirvelerde eski yüzleri görünce seviniyor. dünyayı kurtaran adam'la orijinal fikirlerimiz var bu zirvede konuştuk bunları. yakın zamanda projelerimizi açıklayacağız. ucurtma jim beam getirmişti lan bi de. ben onu hatırı sayılır miktarda içmişim olm diğer zirveye geçtim çılgın gibi dans ettim onun sayesinde.

son bi lafım var o da ceyyar kermit deyyusuna. yengeden utan ulan allahsız! chat kanalında bana asılıyordun ne oldu aldın mı patlıcanı?
    (silentpain, 19.04.2009 17:19 ~ 18:46)
  18. cumartesi gününü şenlendirmiş zirvedir. içtik, açıldık ve eğlendik mütemadiyen.
    pandalari koruyalim' i iskeleden alarak başladı benim zirvem. sonra mekana geçiş, ferah bir bahçe, insanlar güzel, oh mis mis.
    derviş pitigliani bizlere bir süpriz yaparak made in usa olan arkadaşı james'i de kapıp gelmiş, pek bi' iyi etmiş. uluslararası bir zirve oldu anlayacağınız.
    biloperat' ın +1 ve +2 misafirleri, dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı ve james'i harmanladık, bastık muhabbetin bam teline, tıngır mıngır.
    o ara dünyayı kurtaran adam ile merhabalştık, ceyyar kermit'i görüp "ana buymuş la" şeklinde şaşırdım, silentpain' le göz kırpıştık falan.
    eni, oehh, damlaska, finkfrink ve azıcık ucundan and then there was silenceile birlikte, güneşin batması ile üşüyen ficutlarımızı, sıcak bir sohbetle ısıttık, yalan yok. ha pandalari koruyalim o kısımda aramızdan ayrıldı, bi' dahaki sefere diyorum kendisine.
    özellikle yukarıda isimlerini zikrettiğim yazarlar benim kim olduğumu, sözlükte ne amaçla bulunduğumu öğrendiler, sanki işlerine yarayacak *.
    bi' anlık gaflet ve delalet içerisinde kendimi anlatan bir sıfatı yüksek sesle sarfetmem sonucunda, karşı cinsten bir yazar "bendee" diye karşılık verdi.geldi yanıma sonra ve zirve boyunca beni iki kez öptü, uzun süre sonra orgazm sigarası içtim be sözlük.
    biralar, aystiler, ve rocknrolla' nın getirdiği onyüzmilyon şekercikler eşliğinde tatlı ve güzel bir sohbet ile cumartesi gecesine uzandık. yan masada ki doğum günü kutlamasına alkışlarımızla eşlik ettik, pek bi' gürültücümüydük ne?
    organizeyşın işini üstlenen biloperat' a ve sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum' a, nametaglerimizi hazırlayan heathcliff' e, kendileri ile tanışma şerefini bana nail eden damlaska ve finkfrink' e teşekkür ediyorum. gene yapın gene gelelim, öptüm hacı.
    (vela, 19.04.2009 18:22 ~ 18:24)
  19. alenen içilip açılınan zirvedir. (tanım yapmak için inanılmaz kasmak)

on numara organizasyon olmuş. biloperat a tebriklerimi iletiyorum buradan. hayır hayır yalamıyorum asla. hele hele cino sözü verdiği için hiç yapmıyorum. içimden geldi tamamen. evet.
    (oehh, 20.04.2009 03:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil