cumartesi gününü şenlendirmiş zirvedir. içtik, açıldık ve eğlendik mütemadiyen.
pandalari koruyalim' i iskeleden alarak başladı benim zirvem. sonra mekana geçiş, ferah bir bahçe, insanlar güzel, oh mis mis.
derviş pitigliani bizlere bir süpriz yaparak made in usa olan arkadaşı james'i de kapıp gelmiş, pek bi' iyi etmiş. uluslararası bir zirve oldu anlayacağınız.
biloperat' ın +1 ve +2 misafirleri,
dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı ve james'i harmanladık, bastık muhabbetin bam teline, tıngır mıngır.
o ara
dünyayı kurtaran adam ile merhabalştık,
ceyyar kermit'i görüp "ana buymuş la" şeklinde şaşırdım,
silentpain' le göz kırpıştık falan.
eni,
oehh,
damlaska,
finkfrink ve azıcık ucundan
and then there was silenceile birlikte, güneşin batması ile üşüyen ficutlarımızı, sıcak bir sohbetle ısıttık, yalan yok. ha pandalari koruyalim o kısımda aramızdan ayrıldı, bi' dahaki sefere diyorum kendisine.
özellikle yukarıda isimlerini zikrettiğim yazarlar benim kim olduğumu, sözlükte ne amaçla bulunduğumu öğrendiler, sanki işlerine yarayacak
*.
bi' anlık gaflet ve delalet içerisinde kendimi anlatan bir sıfatı yüksek sesle sarfetmem sonucunda, karşı cinsten bir yazar "bendee" diye karşılık verdi.geldi yanıma sonra ve zirve boyunca beni iki kez öptü, uzun süre sonra orgazm sigarası içtim be sözlük.
biralar, aystiler, ve
rocknrolla' nın getirdiği onyüzmilyon şekercikler eşliğinde tatlı ve güzel bir sohbet ile cumartesi gecesine uzandık. yan masada ki doğum günü kutlamasına alkışlarımızla eşlik ettik, pek bi' gürültücümüydük ne?
organizeyşın işini üstlenen
biloperat' a ve
sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum' a, nametaglerimizi hazırlayan
heathcliff' e, kendileri ile tanışma şerefini bana nail eden damlaska ve finkfrink' e teşekkür ediyorum. gene yapın gene gelelim, öptüm hacı.