belki ilginizi çeker
  1. · kabuslar evi bir kış masalı
  2. · ybsg
  3. · kabuslar evi hayal i cihan
  4. · kabuslar evi onlara dokunmak
  5. · çağan ırmak
  6. · karanlıktan gelen
  7. · karanlıktakiler
  8. · ulak
  9. · yetkin dikinciler
  10. · fox tv
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · öğretmenler günü
  4. · colin kazım richards
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · aşk ı memnu
  7. · ezel
  8. · hochzeitsvorbereitungen auf dem lande
  9. · duble çay

kabuslar evi  

1. 2 bölümünü seyrettim; (bkz: kabuslar evi: hayal-i cihan) (bkz: kabuslar evi: tanıdık yabancı). tanıdık yabancı'nın son 15 dk.sında ybsg deyip kapattım. ayrıca iyi ki de sadece dvd olarak çıkmış. zira bazen dış sesler * * veya müzikler oyuncunun repliğini bastırıyor, duyabilmek için geri sarmak zorunda kalıyorsunuz. hoşuma giden tek yanı, hayal-i cihan'da oynayan çetin tekindor'un oyunculuğu.

burası spoiler içerebilir. diğerlerini bilmem ama, bu ikisinin senaryosu da hiç de orijinal değil. biri fight club, diğeri de e.t. veya casper'ı andırıyor.

sonuç olarak klişelerle dolu 2 bölümünü seyrettiğim bu dizi film, seyredilmesi için önerileceklerden değil. bulursanız seyredin. yoksa hiç kasmayın, kotanıza veya paranıza yazık.
    (chikusho, 29.11.2006 19:31)
  2. ilk üç bölümünü 1ay önce izlemiş bulunduğum çağan ırmak serisi..
    takip de anlatılmak istenen diğer hikayelerde de olduğu gibi aynı şey psikolojik travmalar..fikret kuşkan her zamanki gibi iyi oynamış,çağan ırmak'ın da dediği gibi korku değil amacı belli..tek sorun kurt adamın yapılım biçimi..animasyonla mı makyajla mı yapılacağına tam karar verilememiş
    son dans da hümeyra'nın muhteşem oyunculuğunu görüyoruz hikaye de takip'e göre daha farklı,daha olağan..
    hayal-i cihan ise bence ilk 2sine göre en iyi olan bölüm.çetin tekindor'un oyunculuğu görülmeye değer..çok alakasız olabilir ama bu filmi izlediğimde aklıma gelen ilk şey the others adlı filmdi..ama yine de güzel..türk sinemasına göre olmuş denilebilecek seriler
    (nickim konusunda kararsızım, 11.01.2007 16:42 ~ 16:43)
  3. tanıdık yabancıyı izledikten sonra keşke bu kadar para verip diğer bölümleri almasaydım dediğim filmler serisi gerçi casper vari şey çıkana kadar film gayet güzeldi ama çıkınca tüm film rezil oldu
    (sorunsal, 06.02.2007 12:49)
  4. yarın fox tv'de gösterilmeye başlayacak çağan ırmak serisi..çağan ırmak nasıl olmuş da yeni bir kanala bu kadar güvenip serisini vermiş ki...
    (nickim konusunda kararsızım, 01.03.2007 21:18)
  5. türk e.t. ile arçelik cücesini sentezlemeyi başarabilen yapım. kafam kadar tebrikler...
    (raynor, 01.03.2007 21:21)
  6. (chixculub, 17.08.2007 02:15)
  7. mantık hatalarına ragmen çıkış noktası oldukça güzel ve iyi işlenmiş bir hikaye...reenkarnasyon olayına inanmamama ragmen bazı sahneleri beni oldukça etkilemiştir...
    (bkz: senin bittigin yerden ben başlıyorum)
    (fbeyza, 07.09.2007 15:29)
  8. mantık hataları kötü kurgu falan ama köşk nedir öyle ya her gördüğümde beni kapayın o evde oturayım diyorum deli bir yer evet korkunç gece tırsmaktan uyuyamayabilirim , bu arada ey ahali o köşkün nerde olduğunu bile insaniyet namına bana mesaj atsın .
    (hobitimben, 19.02.2009 17:02)
  9. acaba sonunda iyi bir korku filmi yapan bi türk çıktımı diye bir umutla izlediğim ancak hayal kırıklığına uğradığım ilginç yapıtlar dizisi
    (ishizaki kun, 19.02.2009 17:17)
  10. böyle bir seri olmaz olsun. hiçbir izlenilesi tarafı olmayan bir seri. hep bir beklenti içerisindesiniz. ''filmin başında, ortasında birşey yok. kesin sonunda güzel birşeyler oluyordur.'' diyorsunuz ama nafile. ne başında, ne ortasında, ne de sonunda hiçbirşey ama hiçbirşey yok. emeğe saygı diyebilmek isterdim ama o da yok. anca oynayan oyuncuların bazılarına ''işte oyuncu budur.'' diyorsunuz ama o da geçmişte oynadıkları filmlerden bildiğiniz oyuncular oluyor. izlenmemeli ve izletilmemeli.
    (tmb, 01.05.2009 03:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil