gündem
  1. · fotoğraf makinası olmayan japon
  2. · aşk
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · uludağ sözlük
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · bira
  9. · chinaski

kaburgalı aysel  

sayfa  / 2
  1. uludağ sözlük oluşumundan tanıdığım dördüncü nesil yazar. ilgiyle takip etmekteyiz.
    (hypathia, 28.11.2007 23:00)
  2. israilin haklı bir savaş verdiğini savunan yazardır.filistinli çocuklara da küçük emrah yakıştırması yapmakta.
    (dahianlamindakideayriyazilir, 07.01.2009 17:47)
  3. istisnasız tüm girilerini artıladığım yazar. tamamen "geçen haftanın en kötüleri"ne oynadığı için bu yazarın da "seri artı oy veren ibne"si olmuş durumdayım. benim gibi 5-6 yazar daha olsa ve sürekli artılara boğsak bu sevimli yazarı, çok zor görür o popülerliği ama... zor işte. bizim millet çabuk gaza gelip çabuk eksi oy verir.

ayrıca: (bkz: death walking terror/@2841924)
    (mordevrim, 07.01.2009 17:59 ~ 18:00)
  4. kaburgalı olduğunu nikinden anlıyoruz ancak beyni olması gereken yerde değil sanırım. buradan tüm küçük emrah hayranlarına, dayımgillere, babaannem, dedem, tüm hısım ve akrabamgillere gelsin.

''cekip gitti sevilenler
    gariplerdi yenilenler
    dünya sizin sevmeyenler
    acilarin çocuğuyum
    ben acilar çocuğuyum''

edit: bu şarkıyı dinlerken çok takıldı aklıma insan olan savaşta çocukları ölen bir halkı giri malzemesi yapar mı sorusunu soruyorum kendime. cevabını bilen var mı?
    (adhamdeva, 07.01.2009 18:03 ~ 18:08)
  5. amaç ilgi çekmekse kendisi için üzülüyorum.nasıl ilgiye aç bir insandır, nasıl horgörülmüş ihmal edilmiştir bugüne kadar ki ilginin böylesine bile muhtaç olmuştur.

ha yok yazdıklarında samimiyse kendisine israil vatandaşlığını tavsiye ediyorum.en azından dalkavukluktan kurtulmuş olur.

(bkz: bombalara gelesin)
    (bukalemun, 07.01.2009 18:08)
  6. ''birileri gibi filsitin ve o'nun sersem davasına inanmadığı için nick'i altına cerahat kusulan kişidir''

henüz filistin' i doğru yazamayan arkadaş. filsitin evet. cerahat kusmayın ama lütfen.
    (adhamdeva, 07.01.2009 18:11 ~ 18:12)
  7. filsitinlilerin kendisini çok kötü sıkıştırdığını düşündüğüm yazar.
    (poly aka bilirkişi, 07.01.2009 18:14)
  8. ''birileri beğenmeyecek diye ben düşüncelerimi yazmaktan sakınacak değili.''

harfleri sürekli birbirine karıştırıyor yada unutuyor. buradan bakınca eğlenceli bir tip. eşşek cennetine muhtar olabilir bence.
    (adhamdeva, 07.01.2009 18:17)
  9. bet düşüncelerini haykırmaktan çekinmeyen yazar.
    (simliboya, 07.01.2009 18:20)
  10. ayar alıcısı sağlam. adını doğru yazsam ne olacak demesine rağmen yanlış yazdığını farkedince ülkenin adını doğru yazıyor. biraz kaba ama. ''al düzelttim işte'' şeklinde ki editi kendisine pek yakıştıramadım. savaş yanlısı bir savunucunun daha sert ve ilginç argümanları olmalı.
    (adhamdeva, 07.01.2009 18:21)
  11. amacına ulaşmış yazar. geçen haftanın en kötülerinde en az 5 giriyle arz ı endam edecek. çabuk popüler olur bu, bak buraya yazıyorum. 3 ay sonra da sözlüğün en sevilenlerine girmezse neyim. hep öyle olmadı mı?
    (mordevrim, 07.01.2009 18:25)
  12. işin ilginç yanı, bu troll kızcağızımız (veya doğan görünümlü şahinimiz) filistin halkını savunmaya gönüllü olanlar için "klavye başından konuşmak kolay, gerçekten yapmaya kalksalar ağızlarına sıçılır" buyurmuş. böyle konuştuğuna göre kendisi israil işgali altındaki gazze'den savaşın nasıl bir şey olduğunu birebir yaşadıktan sonra çığırtkanlık yapıyor olmalı.
    (chaghdash, 07.01.2009 18:26)
  13. okuduğum kadarıyla yazılarında yazım yanlışından geçilmeyen kişiliktir. insanlar böyle iki satırlık yazılarda bile nasıl becerir de birkaç hata birden yaparlar hiç anlamamışımdır. (kendi klavyesinden anlık örnek: "hiç bir yeri doğru olmayan bir coğrafya'da bulunan gecekondu")

bunun haricinde fikri veya zikri beni bağlamıyor; isterse kendini kaburgasız hissetmesine rağmen rumuzunu kaburgalı yazmış olsun...
    (eudaimonist, 07.01.2009 18:29 ~ 18:30)
  14. bir hiç uğruna ölen çocuklara küçük emrah, inandığı değerler uğruna ölüme giden insana ölü yakıştırması yapabilecek cibilliyetsiz (bkz: cibilliyetsizler). kendisi bir de hayata bakış açısı konusunda herkesin saygı görmesi gerektiğini ferman vermiş. emredersiniz paşam başka derdiniz! eğer ki "bence israil şu konularda haklı. filistin şöyle yaptı böyle yaptı" gibi bir açıklaman olsaydı. o zaman hayata bakış açısı diyebilirdin. ama burada masum çocuklara dil uzatıp, karakterinin şu ekranda görünen karakterlerin herhangi birinden daha da sığ olduğunu belirten açıklamalar yaparsan. senin için yapabileceğim en iyi şey burada sana hakaret etmemek olur. onu da senin için yaptığım söylenemez.
    (03 00, 07.01.2009 18:32)
  15. deniz gezmiş'in komanistlik diye bir oyun oynadığı iddiasını ortaya atan yazarımız. kızma birader ya da tabu falan gibi bir şey olabilir diye düşünüyorum. nasıl bir oyun olduğunu merak ediyorum.
    (elpinoras, 07.01.2009 18:38)
  16. insan olmak ve taraf olmak arasındaki farkı ayırt etmede problem yaşıyor sanırsam.
    (ronn, 07.01.2009 18:45)
  17. ona göre filistin'de yaşanan vahşet "israil'in yapması gereken"dir.
    ona göre filistin'de ölen çocuklar bir avuç küçük emrahtan ibarettir.
    ona göre, israil gazze gibi 400.000 nüfusluk, sözümona, o büyük tehlikeyi ortadan kaldırmak için başvurmuştur kan dökmeye...

o değil de, ben kendisindeki tutarlılığa hayran kaldım.
    mütemadiyen saçmalayabiliyor, hey gidi.
    (woman of devotion, 07.01.2009 18:45)
  18. gün itibariyle nick altına 25. kez girildiği şu saatlerde tırnaklarının içini temizliyor olsa gerek.
    (ins, 07.01.2009 18:49)
  19. israil başbakanıdır.
    yazım ve imla hataları dilimizi yeni öğrendiği içindir.
    pek üstüne varmayın gaza gelip vereceği emirlerle daha çok insanın canını yakar.
    (jarat, 07.01.2009 18:50 ~ 18:55)
  20. kendisinin ve ailesinden herhangi birinin tüm organlarının parçalanmasını, varsa çocuğunun kolu kopupta damarlarının yerlerde dolaşmasını istemeyecek kadar sevdiğim etten kemikten bir insandır kendisi. ironi içerdiğini anlamayacak beyinler varsa lanet ediyorum ben bu hayata.

sözlükteki israil yandaşı girilerinin %1 ini taksim meydanında yüksek sesle söyleyebilecek bir cesaret olduğunu sanıyorum kendisinde, eğer yoksa.. yok yok vardır, sözlükte yazmak kolaymı bre.

(bkz: klavye delikanlısı)

kendisiyle yolda karşılaşıp, sözlükteki adını, tam zıttı ile değişirmesine sebep olmak isterim kendi adıma.
    (disconnecting, 07.01.2009 18:52 ~ 19:04)
  21. yazdıkları imla hatalarıyla dolu olan fakat o hatalı yazılardan bile zavallı olduğu anlaşılabilen, tam bir israil yandaşında bulunması gereken, çocuk ölümlerini ve savaşı haklı bulan zihniyete sahip yazarımsıdır...
    (victor van dort, 07.01.2009 18:57)
  22. sözlükte kısa bir kaos yaratıp kaybolan yazardır. önce herkesin sinirlerine dokunacak girileri girmiş. hatta ilk anda gelen tepkilere cevap vermiş ve aniden gizemli bir şekilde kaybolmuş yazardır. sanırım sözlükteki misyonunu tamamlamıştır. yoksa erdi mi?
    (03 00, 07.01.2009 19:08)
  23. sayseinde sözlüğün israil askeri gibi yazarlarla dolduğunu öğrendik.

düşünelim ki israil'in vahşi bir katlamcı olduğu yargısı israil olsun. israil'in haklılığı da filistin olsun.

filistin'in içinde bir sivir yani kaburgacı aysel, hamas olsun. israil'e bir taş attı. elindeki tek imkanıyla bir hamle yaptı. hamas nasıl yan sanayi füzeler sallıyorsa aysel de bir kaç giri girdi.

israil fikri de dellendi. tüm güçleriyle filistin fikrine saldırdı. şöyle bir bakıyorum da bu saldırı hem bire karşı çok kişi halinde hem de belden aşağı vuruşlarla dolu. hakaretler bile geçiyor. (ultrahipersonik moderasyon boş durmaz herhalde bu konuda.) aynı sirailin filistin'e saldırması gibi...

israil ne filistin ne kafanız karıştı. farkındayım. şöyle özetleteyim:

sözlüğün filistin'e duyarlı gençleri filistin aleyhine ufak da olsa bir itiraz çıkınca aynı israil'in hamas'a verdiği karşılık gibi orantısız bir şekilde, belden aşağı vurarak, çirkefçe taarruza geçiyor. kişilerin "barbar", "cani", "soykırımcı", vs. vs. dedikleri adamlar gibi davranıyor. bence hepsi için için kaburgacı aysel gibi israil'i destekliyor.

not: girideki 5 imla hatasını bulana madalya takıcam.
    (azwepsa, 07.01.2009 19:28)
  24. abidik gubidik yazarların kan ve irin kokan, cinsiyet ayrımcılığı yapan, beli bir sınıfı aşağılayan girilerini "ironidir", "yok efendim üslubu var", "eheh eheh ben buna çok gülüyorum" diye tepemize çıkartan, ilgi manyağı yapan, taraftarı ve dahi müridi olanların barındığı güzelim itusozluk'te fikirleri (bence)yanlış olsa da, o fikirlerini dosdoğru ileten yazardır.
    ekleme: o yazarlardan(bence) daha değerli yazardır
    (semekkes, 07.01.2009 19:49 ~ 19:51)
  25. bu adamın yaptıklarının filistin'i sözlüğe girdiği girilerle destekleyen insanların yaptıklarından hiçbir farkı yok. ya da ne bileyim bir halkı tamamen terörizm destekçisi ilan edip dışlayanlardan. israil'in yaptıklarını desteklemesem bile burdan "filistin'in yanındayız" demek çok gereksiz bir hareket. madem yanındasınız eyleme dökmek adına bir girişimde bulunun o zaman? ya da bu adam böyle şeyler yazdığında carlamayın fikrinizi savunmuyor diye. şimdi şöyle bir bakarsak olaya, "hamas teröristse tüm filistin'in suçu ne ?"diyen insanlar israil'i haritadan silmek için gerekenler tarzı başlıklarla , orada yaşayan masum insanları düşünmeden, bütün bir devlete ve halka kin kusmuyorlar mı? orada hiç mi çocuk yok? kendi dininden olmayanlara karşı geliştirdikleri ufak çapta bir faşizm mi yoksa bu? sözlükte filistin sempatizanlığı yaparak şirin görünmek yerine yiyorsa israil menşeili tüm ürünlerle ilişiğinizi kesin. zor geliyorsa burda sevimlilik yapmanın da bir manası yok.
    (manbearpig, 07.01.2009 20:38)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil