görseller
kaan sezyum 

belki ilginizi çeker
  1. · yıkanmadım ayaktayım
  2. · eda taşpınar
  3. · ne zaman adam oluruz
  4. · siddhartha
  5. · moral bozukluğu ve 31
  6. · uzaktan komando
  7. · internetten dinlenebilen radyolar
  8. · yıkanmadım ayaktayım
  9. · dinamo fm
  10. · eksiksizuyum
gündem
  1. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · author gibi erkekler
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · itü sözlük
  8. · köpeği tok ekmeği bütün istemek
  9. · seni seviyorum

kaan sezyum  

sayfa  / 2
  1. "ne zaman adam oluruz?
    6 ytl tutan bir ürünü almak için 11 ytl uzattığımızda" diyerek beni durduk yere güldüren şahsiyet

(bkz: fatih altaylı)
    (malina, 24.02.2007 19:09 ~ 19:09)
  2. şu anda dinamo fm de programı başlamış mükemmel geyik insan. harika mimar, köşe yazılarıda pek bir eğlencelidir cumartesi günleri.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 17.03.2007 12:19)
  3. açıkladığı cumhurbaşkanı adayıyla cumhurbaşkanı seçimlerine son noktayı koymuş kişi.

http://www.radikal.com.tr/...
    (nvr ws a crnflk grl, 26.03.2007 20:28)
  4. her hafta cumartesi günleri beşiktaş vapurunda etraftakilerin şaşkın bakışları arasında kahkahavari gülüşler atmama sebebiyet veren radikal cumartesi yazarı.

istanbul film festivali öncesi herkes gibi o da bir liste hazırlayıp gazeteye vermiş ancak seçim kriteri sadece ve sadece güzel kızların o filmlere gelme ihtimalidir. "bu filme de birtakım pankçı kızlar gelebilir" ya da "bu filmle de ilgilenecek birsürü güzel kız olduğunu düşünmekteyim" şeklinde filmleri bize tavsiye etmiştir. bu hafta da kardeş ülke olarak pakistan'ı seçen kenan evren'i eleştirerek "neden kardeş ülkemiz norveç değil?" sorusunu tüm erkekler için ona yöneltmiştir.
    (malina, 07.04.2007 15:29 ~ 21:12)
  5. daha köşe yazısındaki fotoğrafı görür görmez gülmeye başlayacağınız ilginç ve bir o kadar özgün yazar
    (başkabirhayat, 07.04.2007 18:52)
  6. kendisi müzik de yapan bir mizahtır.dikkat çekiyorum o mizah yapmıyor mizahın ta kendisi.

http://www.sezyum.com

http://sezyum.deviantart.com/

http://www.myspace.com/...
    (the ghost of tom joad, 28.06.2007 23:53)
  7. (bkz: yıkanmadım ayaktayım)
    (negatif, 10.07.2007 14:22)
  8. penguen de yazmaya başladığını gördüğüm andan itibaren az biraz soğumama neden olan, tespitleriyle sandalyeden düşmeme de neden olan hoş bi hoş radikal cumartesi arka sayfa yazarı.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 12.08.2007 11:35)
  9. uzun bir süre fatih solmaz tiplemesi sandığım yazar kişisi. ama hakikaten, sezyum diye soyad mı olur lan? element adı gibi. yazarlığına gelince, kendisinin fatih solmaz tarafından üretilmediğini, gerçekten var olan bir kimse olduğunu geç öğrendiğim için sadece 2-3 yazısını okuyabildim, vasatın altında. ama hakikaten sezyum ne lan?
    (haşmet asilkan, 19.10.2007 15:34)
  10. gerçek adı kaan sezgin'dir. sezyum, sahne adıdır.
    (pembe domuz, 19.10.2007 15:35)
  11. -arabistan'a gittim, dönerim sana (yarım ekmek) -

hava sıcak 41 derece
    ter akıyor her yerimden
    sokakta suratıma fön makinesi tutuyor
    bir arap adeta.
    arap'a arap demek suç mu?
    evden otelden çıkamıyoruz
    eş dost pişikler içinde yatıyor
    hava sıcak deli gibi.
    otelden bağlanalım internete de
    haberlere bakalım dedik
    tıkladım hürriyet.kom.tr'yi
    tıkladım milliyet.kom.tr'yi
    ikisi de açılmıyor
    kafam karıştı bir anda
    sonra bir arap yaklaştı yanıma
    habeş dedi ki:
    "bilmez misin sezyumcan, o siteler
    erotik site kapsamında. o yüzden bağlanamıyosun onlara."
    bunu duyunca hemen interneti kapadım.
    kendimi araplara adadım.
    kuveyt denen yerde anladım
    internet mafiş.
    (kazaramistik, 29.03.2008 22:35)
  12. demokrasi alıyorum diye bir de şiiri vardır kendisinin. pek de güzeldir.
    aha:

demokrasi alıyorum
    demokrasi alıp tabut yapıyorum
    şiddet ruhun gıdasıdır
    şiddete bayılıyorum
    ateş ediyorum
    ateş edip, bomba atıyorum
    demokrasi alıp, bomba veriyorum.
    bir de abd'de başkan olsam
    (kazaramistik, 05.04.2008 13:55)
  13. başta epey önyargılı yaklaşsam da sonraları severek okumaya başladığım penguen yazarı. bazı rte fotoşopları da bayağı eğlenceli oluyor.
    (ntcik, 24.05.2008 21:14)
  14. radikal cumartesi ekindeki yazılarını şiddetle tavsiye ettiğim yazardır.

http://www.radikal.com.tr/...
    (arapbebek, 24.05.2008 21:50)
  15. photoshop üstadı.
    (kaqans, 31.05.2008 13:42)
  16. bu haftaki yazısında:

"metalciden bize zarar gelmez"

ve "insanların tercihleri ne zamandan beri bizi ilgilendiriyor"

cümleleri ile gönlümük zanmış penguen yazarı.
    (metan, 10.06.2008 21:26)
  17. radikal gibi nezih ve rafine bir yayın organına* "sikim", "götüm" tarzı terbiyevi vokabüleri sokabildiği* için hem seviyorum, hem de gurur duyuyorum kendisiyle.
    (tembel, 16.07.2008 10:28)
  18. çok yaratıcı olduğunu düşündüğüm penguen yazarı.
    (sturridge, 16.07.2008 10:30 ~ 18.07.2008 12:06)
  19. radikal cumartesi ekinde yazan geyik insanı, yazılarıyla dingin cumartesi sabahlarının akışını değiştirip sizi saçma sapan davranmaya yöneltebilir, davul çaldığı da bilinmektedir, "ev silme karpuz dolu" adlı şarkısı akıl sağlığını koruma açısından muhakkak dinlenmelidir, www.sezyum.com adlı bir sitesi de vardır bu saygın gazetecinin.
    (oldboy, 27.07.2008 18:57)
  20. bu haftaki fotoşopu insanı gün içinde periyodik gülme krizlerine gark eden ve kıskanılacak kadar güzel soyadlı muhterem kişi.sezyum atomunun saniyede astronomik bir titreşiminin teşkil ettiği 1 saniye,yani zaman saklıdır onun soyadında.yazılarını okurken zaman bu yüzden çabuk geçer.ustalık faktörü de etkindir bunda tabi ama sezyum işte daha ötesi yok.
    (olivia elton john, 08.08.2008 00:39)
  21. "çakma vedat özdemiroğlu" olmak isteyen insan. hatta vedat özdemiroğlu bu yazısı okuduktan sonra gözleri dolmuş ve "gel lan buraya gebeş öpeceğim seni" diyerek mutlu olmuştur.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 16.08.2008 11:15)
  22. sezyumcom.blogspot.com adresinde "bu banner'a tıklayıp sitenize ekleyemezsiniz, ne yapalım ben size teknik olarak yetemedim" yazarak tekrar yarmış, kafası güzel işlere çalışan adam.
    (karanlıkta, 05.09.2008 16:50)
  23. kesinlikle komik bulamadığım, okurken sıkıldığım, herkesin yazabileceği gibi yazılar yazan kişi. penguende o kadar büyük bir yer vermelerine bile gerek yok. yazılarını okurken, "ha şimdi vurucu yer gelecek, çok yaklaştı herhalde " diye diye, metni bitiriyorsunuz. ama yine de vurmuyor.

tam bir abaza gibi yazdığının altını da çizmeliyim. konuları her defasında, bir şekilde adi bir cinselliğe bağlıyor.
    (tatalu, 05.09.2008 17:16 ~ 15.01.2009 23:08)
  24. bugün saat 22:00'da mtv türkiye'ye çıkacakmış diyolla.
    (thedewil, 19.12.2008 18:39)
  25. yazılarını penguen ve radikal'den sürekli takip ettiğimiz aykırı insan.
    (phoenix, 12.01.2009 04:06)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil