bir apocalyptica şaheseri. dinledikçe zihinde animasyonlar, videolar, buz pateni koreografileri yaratma sebebi aynı zamanda.
örneğin dört element konseptli bir savaş animasyonunda eseri bölmek gerekirse:
00.00 - 01.26 su / 01.26 - 02.24 hava / 02.24 - 03.19 toprak / 03.19 - 04.16 ateş / 04.16 - 04.43 birlikte
her elementin diğer elementlerle savaşırken görkemini parça hissetiriyor. inanmazsanız deneyin. bu arada animasyonu iki su bardağı çeşitli renklerde auroralarla süsleyebilirsiniz.
dört mevsim konsepti denenirse aynı zamanlarla sonbahar - kış - ilkbahar - yaz - sıfırdan evrene zoom out diye bölmek de olası.
biri acilen kafaya bağlanan elektrotlarla görüntüleri ekrana taşıma işini icat etmeli ayrıca.
ölçüler hala bardakla, kaşıkla ve meteoroloji balonlarıyla.
mesajla bana "sen o musun?" demeyin artık. o değilim. o ben olmak isteyebilir, ben de o olmak isteyebilirim fakat aramızda sıra dağlar yollar çok uzak. neden? onun burda olması sizi mutlu edebilir, benim burda olmam ise sadece onu çağrıştırır. neden? siz ekşi moderatörünün burda yazmasını hayranlıkla karşılarsınız.
ben benim. girilerimi de bir ekşi moderatörüne yakışmıyor diye oylama gafletinde bulunmayun, o değilim ben ehehe falan.
`
girlfriend in a coma` güzel şarkı. dinle.