belki ilginizi çeker
  1. · gidişmek
  2. · durduk yere hatırlamak
  3. · sen kaşındın
  4. · bir tarafı kaşınmak
  5. · e 5 te karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalar
  6. · bjkli sevgiliye en büyük fb dedirtmek
  7. · birine güvenmek istemek
  8. · yolda giderken yok yere gülümsemek
  9. · cenabet cenabet cumaya gitmek
  10. · karşılıksız da olsa aşık olacak kimse bulamamak
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · zongul ducks
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · 2012
  8. · smear testi
  9. · popun piçleri

kaşınmak  

1. aranmak, kavga istemek, durduk yerde huzursuzluk çıkarmak
    (greeen, 29.06.2004 02:00)
  2. uyuz olmanın bir sonraki aşaması
    (hansvoralberg, 02.07.2005 23:19)
  3. rezalet bir durumdur. insanın vücudu yaralar içerisinde kalır. kaşınır kaşınır bir sonuca ulaşamaz, sadece sağınızı solunuzu kanatırsınız. sonra acısından kaşıyamaz hale gelirsiniz. uykularınız kaçar. hayat mı bu be. ya da her gün bir adet antihistaminik de alabilirsiniz tabi.
    (marla singer, 03.12.2005 23:50)
  4. (mavio, 18.07.2006 16:13)
  5. acı reseptörlerinin,eşik düzeyinde uyarılmasıyla oluşan tepki
    (parpali, 01.01.2007 20:58)
  6. her şey rutininde ağır aksak giderken, ortamı karıştırmak, başı belaya sokmak için zemini hazırlamak. kaşınırken alınan hazzın, önlenemez isteği.
    (heidi, 16.11.2007 10:22)
  7. inceden inceden, beni bir döven yok mu mesajı vermektir.la havle çektirmek, sabır testi yapmaktır.bir abi olarak kardeşimin kompozisyon niteliğinde bir yazı yazmasını beklediğim fiildir.
    (zedt, 16.11.2007 18:45)
  8. güneşte yanmışsanız, teninizdeki kızarıklığın derecesine göre ortaya çıkan durum, derideki su kaybı ve gerginlik nedeniyle yaklaşık bir iki gün sonra deli gibi kaşınmaya başlar. sanki vücudunuza yüzlerce iğne batırılıyormuş gibi hissedersiniz. kaşısanız da çaresizdir, şiddeti artarak devam eder. çabuk geçmesi için nemlendirici krem kullanılabilir, aynı zamanda bol bol su içilmelidir.
    (dbk21, 10.06.2008 17:51)
  9. erkek istemek.
    (tutkulu düş, 13.07.2008 12:40)
  10. (witchontheroof, 13.07.2008 15:37)
  11. şikayet edilen durum: şiddetli kaşınma.
    sebebi: bronzlaşacağım da beyaz elbiseler giyip fink fink ortalarda dolaşacağım diye saatlerce sarı ışığa maruz kalmak.
    acısını azaltıcı etmenler: kaşınan yerlerin buz, soğuk su veya soğuk olan herhangi birşeyle temasının sağlanması. silverdin adındaki yanık kremi, çeşitli markalarda nemlendirici kremler ve son olarak da aslan pençelerine sahip biri tarafından kaşınmak.

güneşlenmenin yan etkisi: eğer illaki kitap okuyacağım diye tutturanlardansanız lütfen tek bacağınızın üzerine koyup da okumayınız. kamyoncuların amele yanığı olduğu gibi siz de kitap okuyanların entel yanığına sahip olursunuz.

oldum biliyorum, sol bacağımda kitap izi var.
    (elifabeth, 18.07.2008 19:16)
  12. başka bir değişle (bkz: gidişmek)!
    (koyumavi, 18.07.2008 19:24)
  13. an itibariyle içine girmiş olduğum durumdur. bu başlığa yazma sebebimdir ayrıca..bir noktada başlayarak nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm vücuda yayılan geçici hastalıktır. bir de kaşınan yerin tam smetriği kaşınmaz mı hastalık hastası olur insan..
    (idiot, 10.08.2008 01:46)
  14. 2 yıldır çektiğim ve beni sosyal hayatımdan koparan ve alkole mecbur bırakan durum.

ne zamanlar kaşındığımın listesini yaptım:
    heycanlanınca, gerilince, sıkılınca, bir yabancıyla konusunca, bankamatik sırasında, marketteki ödeme sıralarında, gecenin bir körü telefon çalınca, otobüste yanıma biri oturunca, yolda güzel bir kadınla kesişince, bir arkadaşımla buluşmadan önce, sevgiliyle ilk öpücük olayına girmeden önce...

sarhoş olunca geçiyo ama o güzel.
    (chicqo, 23.05.2009 19:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil