cesaret, özgüven ve koyuvermişliğin birleşip yarattığı kızlardır.
verdikleri mesaj bellidir. bir de bir artistlerdir bir artistlerdir. sorma:
- aylacım bıyıklar korkunç görünüyor
- ben buyum jack. yersen
- çorba içerken rahatsız etmiyor mu?
- valla jack. sen aç götünle dalga geç.
- daha kıllı olsa öyle yaparım ayla.
- topsun olm sen. götünü mü jiletliyon?
-aylacım alacağın 4 tane kıl. bu kadar mı zor ya?
-sen götünü jiletlerken benimkileri de al bir zahmet.
-ayla seni hiç siken olmadı dimi? ondan bu kadar hırçınsın
rustur, ukraynalıdır ya da moldovalıdır..
sevgilisinden şöyle bir laf yiyebilir
-bla bla bla
-bıyıkların çok seksi
-hö?
(bkz:
keklerinaq)
(onder, 06.03.2009 00:46)
görünen yerdeki tüyleri ile ilgilenmiyorsa bacaklarını filan hiç düşünmek bile istemediğim kız. düşman başına.
bazen açıklaması kolay olan durum.
(bkz:
final dönemi)
bıyıklı arayan arkadaşların da ihtiyaçlarının karşılanması açısından gerekli topluluk.
sarışın kızlar olabilir. bıyıkları da sarı olduğundan belli olmuyordur. (bkz:
ne güzel lan işte)
bir abazanlik ornegi olaraktan:
(bkz:
çok güzel sikilirler)
(misty, 06.08.2009 04:14)
üşengeç kızdır.
almak zorunda olanların yanında şanslı sayılır bu kızlar.. allah vergisi mi desek, şanslı genler mi desek.. bilemedim..
çok çekicilerdir normallerine bakmazken onlara bakan en az 3-4 erkek vardır. çünkü oda bir özellik
rahat insanlardır. bütün kızlar da öyle rahat olabilmelilerdir. "siz erkekler yüzünden bu kadar uğraşıyoruz" şikayetlerinin önü başka şekilde alınamaz ki.
pala remzi(ye) derler onun namına vay vay...
prens gibi kızlardır. keza kaş bıyık gidince prensese döneceklerdir.
insanın asabını bozan kızlardır. bu kadar da olmazdır! artık yeterdir! bıyıklı kadın mı olur la? tek kaş veya?
parası yoktur belki . aldırmaya gidemiyodur . kaş-bıyık aldırmak kaç para sizin haberiniz var mı ?
*
onu da bırak acıya dayanamıyodur belki . nasıl can yakıyor sizin haberiniz var mı ? beni sevmeyecekse kılımdan , tüyümden sevmesin diyodur . gitmeyin üzerine .
solcu kızlardır genellikle... aşırı solcu.
bekliyorum eksileri. eksik olmayın.
azerbaycanda rayon denilen bazı bölgelerde evlenmemiş kızlardır. evlenene kadar kıl tüy almadan takılırlar.
belki sevgilisi kedi bıyıklardan hoşlanıyordur, olamaz mı? gizli gay'lik mi var dediniz, hımmmm...
ya da sarışındır, bir kere alırsa daha siyah ve güçlü çıkacaklarını bildiği için almıyordur. evet evet, bence öyledir.
dindar da olabilir; bildiğim kadarıyla islam dininde yüzdeki tüylere dokunmamak gerekir.
ya da kuaför hizmetlerinin pahalı olduğu yerde yaşıyordur ve kendi alamayacak kadar beceriksizdir.
son ihtimal: sallamıyordur! güzel olmak ya da olmamak umrunda değildir! oh be, rahatladım ulannn!
-eskiden buralar hep kızdı...
-şimdi?
-artık değil bıyıklı mıyıklı yeni üçüncü tür bişey oldu!?
mıyıklı:kaşlı gür falan.
arkadaş çevresinde pek hoş karşılanmazlar. bu kızın bulunduğu ortamda sık sık kıl tüy muhabbeti açılır. bu kadar sıkıştırılmaya dayanamayan bıyıklı kaşlı kızımız işe önce bıyıklarını aldırmayla başlar seansı kaşlarınıda aldırarak tamamlar.