belki ilginizi çeker
  1. · yakalarsam daha pis döverim
  2. · yabancı filmlerin ismini türkçeye çevirme ekibi
  3. · kovalayınca kaçıp bakkala sığınan bitirim çocuk
  4. · sevgiliyi dövmek için geçerli sebepler
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · aşık olduktan sonra söylenen ilk sözler
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · yaran diyaloglar
  8. · gönül dağı
  9. · lithopedion

kaçma bak yakalarsam daha çok döverim  

1. mahallelerde kavga eden çocukların söylediği sözlerdendir.dövecek olan kişi kaçanın arkasından bağırır.ayrıca ya kardeşim yakalarsam daha çok döverim diye bağırınca çocuk geri mi dönecek nasıl bir ikna yöntemi bu,yakala daha çok döv zaten sinirli değil misin.hem kime göre neye göre daha çok dövmek,nedir bunun sınırı çocuğu felçli mi bırakacaksın ne yapacaksın diye sormak istediğim kişilerdir bunları söyleyenler.

-lan kaçma bak yakalarsam daha çok döverim
    -haa tamam o zaman abi pardon bir saniye hemen geliyorum.
    (sirseri, 05.04.2007 14:42)
  2. "valla arkandan koşamayacak kadar yoruldum, blöf yapıyorum, belki tutar da elime düşersin" manasında bir cümle.
    (depresif, 05.04.2007 14:46 ~ 21.08.2008 14:05)
  3. 'yakalayınca daha kötü döverim' dense korkudan ayakları bi tarafına vuran bünyede daha bi şok etkisi yaratılabilir, mind trick atılabilir aslında. 'yakalarsam' diyince yakalayamama ihtimali de gün yüzüne çıkmış oluyor; ya olursa deyu kaçmaya devam eder adam. bir umut. o esnada akla gelmez bunlar, önceden düşünülmeli. plan program, bilinçli magandalık falan.
    (ya moor, 25.08.2007 01:36)
  4. "kaçıyorum. çünkü fena kızdırdım bu kez. ulan deli gibi de koşuyor peşimden. ne var sanki bu kadar kızacak? altı üstü bir parmak attık. ne var bu kadar büyütecek? kaçma bak yakalarsam fena döverim diyor. dursam mı acaba? kaçmazsam yakalar döver. kaçarsam yakalayamaz dövemez. parmak attım ya beyni durdu galiba bunun. göt beyinli. kaçma bak yakalarsam daha çok dövermiş. ben senin beni yakalayamama ihtimalin üzerinde duruyorum daha çok. sense yakalarsan mı daha çok döversin yakallayamazsan mı kısmındasın. nicelik kısmında olayın. bence salak bu. yakalayamazsan nasıl döversin beni?"
    (compasino, 25.08.2007 01:46)
  5. daha çok yaramazlıkları yüzünden insanı hatta bütün mahelleyi canından bezdiren çocuklarına annelerinin söylediği bence çok da doğru bi laf .. tecrübeyle sabitlenmiştir. evet yaşadım gördüm
    (kira, 24.03.2009 16:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil