inanılmaz bonkör bir yazar. tutturdu sezon sonunda sana lincoln forması alıcam diye. o kadar ısrar etti ki kabul etmek zorunda kaldım. gerçi lincoln'ün bu kadar formda olması da etkiledi bu hediyeyi kabul etmemi. hele son trabzonspor maçında kurbaa da lincoln'ün golünden sonra göz yaşlarını tutamadı, sevincinden saçını başını yoldu, kendi kendini dövdü. bu kadar seviyor lincoln'ün gol atmasını.
@2858655 numaralı girisiyle epeyce güldürmüş yazar. aynı başlıkta bulunan diğer iki yazısından ziyade bu bkz'ıyla olaya son noktayı koymuş, tepkisini göstermiştir.
yahu şimdi nasıl tarif etsem nası anlatsam bilemedim ama yemek yapıyor lan bu insan. hayır bu çok mu acayip dersen değil tabi de çok güzel yapıyor lan. yıllar yılı hazır çorbadan başka çorba tatmamış bu bünye bayram etti bugün misal. ya o dolmalara ne demeli? ama mantıya da haksızlık etmemek lazım şimdi. leziz! bir de salata ve suyu vardı ki işte o anda tüm çakralarım açıldı yemin ediyorum. üçüncü göz filan artık ne varsa. " yemekteyiz adana yapıcam lan hiç bi boku beğenmicem. ehele ehele " şeklinde düşüncelerle gittiğim evden " abi süper olmuş ya eline sağlık." , " sen mi yaptın lan cidden? bayıldım adeta " gibi cümlelerle döndüm.
fekat arkadaş hani şu ortamda troll falan diyoruz ya ahanda o kaçınkurbaası insanıdır. şimdi televizyonda izliyoruz işte yer geliyor kızıyoruz " böyle adana'lı mı olur lan >:/ " diye yer geliyor "şunu sokakta görsem de ağzına iki terlik vursam!!!111! " diyoruz fakat bunlar gerçek değil arkadaşlar bunlar gerçek değil a dostlar.
bir troll, en hasından. böyle "yeæ bu ne lan kıl çıktı bunda :/ " diyelim diyerek gittik işte fakat arkadaş, ben pamuk yanaklı sevgili condoleezza rice teyzemin mantılarından sonra ilk defa böyle bir mantı yedim, pek şukela idi.
buradan sizlere sesleniyorum sevgili sözlük yazarları, nikaragulalılar, iguanalar! trollere kanmayın, hep prim veriyorsunuz böyle, yapmayın ulan!!
multiple ayar syndromeun pençesinde kıvranan ishak'ı burda görmek beni şaşırtmadı açıkçası. eminim kurbaa'yı da şaşırtmamıştır. hani ajdar nasıl türk popüler müziğine yeni bir bakış açısı getirdi, inanılmaz bir değişim yaşattı; ishak da bu bakımdan bir yazarın hangi türler içinde barınabileceğine dair güzel bir referanstır nazarımda. ha, bir entry'den dolayı dünden beri doğrudan ve dolaylı olarak kurbaa'ya laf sokma gayretini de, bu yeni yazarlık mefhumuna veriyor, "çaybahçesinde muzurluk yaptıktan sonra ebeveynleriden kıçına şaplak bekleyen çocuk tavrı" nedeni ile de, o şaplakları canı gönülden ve can acıtmayacak şekilde en naif salınımlarım ile aşk ediyorum kendisine.
ama şu önemli, ve dahi kafa karıştırıcı. ishak'ın iyi niyetle kendini savunmaya çalıştığı varsayımım ile de çelişiyor, ishak'a olan bakışım, ishak'ın halet-i ruhiyesini anlamak adına sarf ettiğim çaba, ishak'ın madara olmamaya neden bu kadar taktığı ile ilgili empati uğraşlarım buhar oluyor, uçuyor...
bir yazar, hem kendi başlığına bir konu hakkında açıklama yaptıktan sonra, acaba hangi amaçla aynı konuyu bir başka yazarın nick altında dillendirir? ishak'ın ilgi çekmek adına yoğun bir uğraşta olduğuna inanmak istemiyorum, ama başka bir açıklama da bulamıyorum.
o kokuşmuş "ama sen geldin benim nickaltıma bıdı bıdı yazdın da ondan sonra efendi adamı oynuyorsun da, kankalarını fışfışlıyorsun da bikbikbik" argümanını evirip çevirip vereceği cevabı da biliyorum, onun için yormasın kendini, ayar nedir'in cevabını aramaya devam etsin. kuzeye doğru yürümeye başlamak iyi bir ilk adım olabilir, benden kendisine tavsiye. ha gerçi kendisi tavsiye kabul etmiyordu; prd.pls.ltf.tşk...
nefis bir algoritma geliştirdim, kurbaa'ya da tavsiye ediyorum bunu. ishak'ın yazdıklarını sallamadığın zaman kendi kendine küsüp gidiyor bir müddet sonra. ben denedim, oldu. sen de dene, bir daha konu hakkında bir şey yazma.
ben hakkında tek bir kelime yazmak istiyorum aslında ama o giriyi müzelik göndermekle tehdit ediyor beni. yazmıyorum o yüzden.* tek kelimeyle süper bir insan diyebilirim. her yönden. iyi ki tanışmışım. ayrıca sarhoşları züper idare eder. ben de sarhoşken hep o na yazılırım bu yüzden. muhabbeti süperdir.* yazarlığı da.