belki ilginizi çeker
  1. · iusozluk
  2. · sözlükteki güzel kızlar
  3. · hava şartlarına uygun giyinmeyi bilmeyen hatun
  4. · sözlükteki sempatik nickler
  5. · babanın ayak bileğindeki çorap izi
  6. · sözlükteki kurbağalar
  7. · 7 kişi birleşip marmaris e girmek
  8. · terliyim öpme
  9. · çalınan kalpleri çalıntı da bulalım zirvesi
  10. · horny meydan
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · thierry henry
  3. · ayda su bulunması
  4. · banu güven
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · dersim katliamı
  7. · recep tayyip erdoğan
  8. · bir klonu çok sevdim
  9. · headwind

kaçınkurbaası  

sayfa  / 4
  1. 5.nesil yazarlarımızdandır.nickini eğer aynı kişiyse iusozluk'ten de hatırlıyorum.hoşgelmiştir.
    (donkıllıone, 22.06.2008 19:58)
  2. burada görmekten çok mutlu olduğum yazardır.
    (madboy develop, 26.06.2008 23:57)
  3. (bkz: birtakım şeylere çok sinirlenmiş yazar)
    (oehh, 01.07.2008 11:12)
  4. yaratıcı bir nick bulmuş yazarımız.tebriklerimizi sunuyor. hoş geldiniz diyoruz.
    (denizbalinası, 01.07.2008 11:14)
  5. @2623579 numaralı girisiyle beni benden almış yazar. çok çok yaşar umarım
    (lillymarlin, 21.09.2008 23:33)
  6. inanılmaz bonkör bir yazar. tutturdu sezon sonunda sana lincoln forması alıcam diye. o kadar ısrar etti ki kabul etmek zorunda kaldım. gerçi lincoln'ün bu kadar formda olması da etkiledi bu hediyeyi kabul etmemi. hele son trabzonspor maçında kurbaa da lincoln'ün golünden sonra göz yaşlarını tutamadı, sevincinden saçını başını yoldu, kendi kendini dövdü. bu kadar seviyor lincoln'ün gol atmasını.
    (horny meydan, 20.10.2008 13:32)
  7. @2858655 numaralı girisiyle epeyce güldürmüş yazar. aynı başlıkta bulunan diğer iki yazısından ziyade bu bkz'ıyla olaya son noktayı koymuş, tepkisini göstermiştir.

hayır korkuyor çocuk içten içe. anlayın ama.
    (woman of devotion, 06.12.2008 19:36 ~ 19:36)
  8. aslen kaçınkurboosı'dır, bir çeşit adana kebap modeli, buji ile ateşlemeli, acı acı ehele.
    (alexander supertramp, 04.01.2009 14:16)
  9. şalgam gibi badimdir.
    (horny meydan, 08.01.2009 15:09)
  10. şaşkınlığını benimle yeniden karşılaşmanın mutluluğuna verdiğim yazardır.
    *
    (fasafiso, 10.01.2009 18:46)
  11. --- spoiler ---

maskesi ve peruğu var, geceleri böyle dolaşıyor, sonra gidip evine yemek falan yiyor.

--- spoiler ---
    (horny meydan, 13.01.2009 19:15)
  12. (bkz: eyes wide shut)
    (alexander supertramp, 13.01.2009 19:38)
  13. dikkat ettim de kendisiyle msn üzerinden tüm muhabbetimiz yemek ve yiyecekler üzerine. bir web sitesi projem var, yapalım diyorum beraber.

seksi fotoları için tıklayın:

http://www.danayiz.biz
    (oehh, 13.01.2009 20:53)
  14. yahu şimdi nasıl tarif etsem nası anlatsam bilemedim ama yemek yapıyor lan bu insan. hayır bu çok mu acayip dersen değil tabi de çok güzel yapıyor lan. yıllar yılı hazır çorbadan başka çorba tatmamış bu bünye bayram etti bugün misal. ya o dolmalara ne demeli? ama mantıya da haksızlık etmemek lazım şimdi. leziz! bir de salata ve suyu vardı ki işte o anda tüm çakralarım açıldı yemin ediyorum. üçüncü göz filan artık ne varsa. " yemekteyiz adana yapıcam lan hiç bi boku beğenmicem. ehele ehele " şeklinde düşüncelerle gittiğim evden " abi süper olmuş ya eline sağlık." , " sen mi yaptın lan cidden? bayıldım adeta " gibi cümlelerle döndüm.

çok büyük adam. bayılıyorum kendisine.
    (oehh, 19.01.2009 00:04)
  15. pazı sarmasını hiç bu kadar seveceğimi ve doymaktan neredeyse öleceğimi hiç bilememiştim. ellerine sağlık yıvrım.
    (eni, 19.01.2009 00:28)
  16. kendisi yemekteyiz selbi'dir.

fekat arkadaş hani şu ortamda troll falan diyoruz ya ahanda o kaçınkurbaası insanıdır. şimdi televizyonda izliyoruz işte yer geliyor kızıyoruz " böyle adana'lı mı olur lan >:/ " diye yer geliyor "şunu sokakta görsem de ağzına iki terlik vursam!!!111! " diyoruz fakat bunlar gerçek değil arkadaşlar bunlar gerçek değil a dostlar.

bir troll, en hasından. böyle "yeæ bu ne lan kıl çıktı bunda :/ " diyelim diyerek gittik işte fakat arkadaş, ben pamuk yanaklı sevgili condoleezza rice teyzemin mantılarından sonra ilk defa böyle bir mantı yedim, pek şukela idi.

buradan sizlere sesleniyorum sevgili sözlük yazarları, nikaragulalılar, iguanalar! trollere kanmayın, hep prim veriyorsunuz böyle, yapmayın ulan!!

-bebeyimdir-
    (alexander supertramp, 19.01.2009 15:44)
  17. kurbağanın götüne pipet sokup üflemek şeklinde söylemlerden dolayı alınmış olduğunu belirten yazardır. korkmasın ona üflemezler.*
    (idiot, 21.01.2009 09:04)
  18. multiple ayar syndromeun pençesinde kıvranan ishak'ı burda görmek beni şaşırtmadı açıkçası. eminim kurbaa'yı da şaşırtmamıştır. hani ajdar nasıl türk popüler müziğine yeni bir bakış açısı getirdi, inanılmaz bir değişim yaşattı; ishak da bu bakımdan bir yazarın hangi türler içinde barınabileceğine dair güzel bir referanstır nazarımda. ha, bir entry'den dolayı dünden beri doğrudan ve dolaylı olarak kurbaa'ya laf sokma gayretini de, bu yeni yazarlık mefhumuna veriyor, "çaybahçesinde muzurluk yaptıktan sonra ebeveynleriden kıçına şaplak bekleyen çocuk tavrı" nedeni ile de, o şaplakları canı gönülden ve can acıtmayacak şekilde en naif salınımlarım ile aşk ediyorum kendisine.

ama şu önemli, ve dahi kafa karıştırıcı. ishak'ın iyi niyetle kendini savunmaya çalıştığı varsayımım ile de çelişiyor, ishak'a olan bakışım, ishak'ın halet-i ruhiyesini anlamak adına sarf ettiğim çaba, ishak'ın madara olmamaya neden bu kadar taktığı ile ilgili empati uğraşlarım buhar oluyor, uçuyor...

bir yazar, hem kendi başlığına bir konu hakkında açıklama yaptıktan sonra, acaba hangi amaçla aynı konuyu bir başka yazarın nick altında dillendirir? ishak'ın ilgi çekmek adına yoğun bir uğraşta olduğuna inanmak istemiyorum, ama başka bir açıklama da bulamıyorum.

o kokuşmuş "ama sen geldin benim nickaltıma bıdı bıdı yazdın da ondan sonra efendi adamı oynuyorsun da, kankalarını fışfışlıyorsun da bikbikbik" argümanını evirip çevirip vereceği cevabı da biliyorum, onun için yormasın kendini, ayar nedir'in cevabını aramaya devam etsin. kuzeye doğru yürümeye başlamak iyi bir ilk adım olabilir, benden kendisine tavsiye. ha gerçi kendisi tavsiye kabul etmiyordu; prd.pls.ltf.tşk...

nefis bir algoritma geliştirdim, kurbaa'ya da tavsiye ediyorum bunu. ishak'ın yazdıklarını sallamadığın zaman kendi kendine küsüp gidiyor bir müddet sonra. ben denedim, oldu. sen de dene, bir daha konu hakkında bir şey yazma.

inanılmaz bir rahatlık, harika bir konfor.

gerçi biz hergün konfor sikiyoruz, orası ayrı.
    (horny meydan, 21.01.2009 09:29 ~ 09:39)
  19. (bkz: büt büt atıyor kalbim)

ehele ehele.
    (oehh, 28.01.2009 16:15)
  20. zirve fotoğraflarını karıştırırken beni bulmuş yazar. iyi ki de bulmuş. lise arkadaşımdır, muhabbeti süperdir*
    (zomig, 03.02.2009 01:19 ~ 01:19)
  21. (bkz: cam)
    (bkz: frog)

oku bakıyım camfrog. yaa yaa. bu kadar işte. bitti.
    (oehh, 04.02.2009 22:02)
  22. ben hakkında tek bir kelime yazmak istiyorum aslında ama o giriyi müzelik göndermekle tehdit ediyor beni. yazmıyorum o yüzden.* tek kelimeyle süper bir insan diyebilirim. her yönden. iyi ki tanışmışım. ayrıca sarhoşları züper idare eder. ben de sarhoşken hep o na yazılırım bu yüzden. muhabbeti süperdir.* yazarlığı da.
    (madboy develop, 04.02.2009 22:12)
  23. sarhoş anası, çiçek pasajı serserisi. içince daha da güzel olan güzel.
    *
    (eni, 04.02.2009 22:19 ~ 05.02.2009 23:01)
  24. (bkz: hadi hadi)
    (tatito, 05.02.2009 22:40 ~ 22:43)
  25. (bkz: mllm)
    (oehh, 06.02.2009 17:57)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil