"baba ticaret yolunu koruyun!"
"naytları trebuşetlere sür!"
"yeniçeriler herşeyi hoplatır."
"ırk seçmece yok, herkes random. ayrıca lak tiims ve tiim tugedırı işaretleyin."
-yigenim, bu türkler çok teelikeli, bunnara et vericing,odun vericing, vericing de vericing!(veli dayı)
bir age maçı öncesi bir ziyanın veli dayımızla girmiş olduğu diyalog:
dayı:benle dilşad,siz de chucky ile olursunuz.
iskoçyalı:dayı!kusura bakma ama biz sizi hoplatırız.
dayı, bu diyalog sonrası bizimle muhabbeti kesmiştir.
yer: böcek internet kafe zaman: 3-5 yıl önceki bir tarih
(çok süper oynuyorum tribi yapılmış takım arkadaşına hava-civa bir güven verilmiştir gel gelelim rakipler harbi iyidir ve ele alınacağı kesinleşmiştir.kafe içinde bilgisayardan bilgisayara koşup takım arkadaşları arası iletişimi sağlayan insanlar mevcuttur.)
-abi hakanın şehrine girmiş adam, acil olarak altına ihtiyacı varmış.
-kimin altına ahuahuahu (bkz: bi bok yapamadım bari espri yapayım)
goth'ları alan birinden yükselen muhtemel seslerden biri
x: olm lan sur yok bende şuraya sur çek hemen tradeleri s.kiyolar
y: taam lan demin göndermiştim bikaç işçi, gelmedi mi daha onlar. yolda çoğalttılar heralde
bir çok age ofçunun lugatına farklı şekillerde girmiş diyaloglardır. efenim bizim lugatımıza da spear türü askerler dürtükçü, skirmisherlar da sikik olarak geçmiştir. bir kaç diyalog da şu şekilde;
-sal dürtükçüleri sal ooh, kaçarsın ölee yavrum benim!! sikikleri de sal olm okçuları çitsinler!
-dakka 18 daha askerin yok mu lan ökz?
-abi dur hızlı imp yapcam ben!
+he yap da castle da götümüzü miksinler demi!! siggit git lan, yalnız bırak beni hınnff.
-beyler bana girdiler.hadi 2 saatte bi adam getircen 3'ü birden daldı.ooho amele kaçırıyorum ben.(o oyun gitmiştir)
-oğlum bak tam şuraya transportla dayıcam adamları bitircez işi.sen gemileri koru.(klasik geyiktir bişe getirmez)
-salak herif okçuları arkaya çek dedik dimi.(hacamat oldu okçular)
-haldır haldır haldır haldır haydi saldır haydi saldır(3-4 tümen halberdier basılır takım halinde eycof saldırı marşı gururla söylenir şaha kalkılır şen olunur)
arakdaşla multiplayer oynamaya hazırlanılmaktadır. oyun başı diyalogları hat safhada.
+ olum varya seni öyle bi yenicem göreceksin
- ben seni yeneceğim ama yıkmayacam ülkeni köylülerine tecavüz edeceğim.
+ ybsg adam gibi oyna şu oyunu hadi.