kızları anlayamamak   

adana çık aradan

1. bir erkeğin başına gelebilecek en olası durum.
    (gertaugh, 12.03.2005 21:39)
  2. kızları anlayıp anlamamakta tereddüt ettikten sonra işin içinden anlamadım abi ben bu kızı diye sıyrılıp gitmektir ki; er kişiye yakışmaz.
    (gülümsün, 12.03.2005 21:54)
  3. kızlar her şeyi en ince teferruatına kadar düşündükleri için, çok da yadırganmaması gereken durumdur. çünkü onlar tam taşı yerine oturttuklarını düşünürken hoop diğer taşlar sallanmaya başlar ve tekrar hatun kişi düşünmeye başlar.bu esnada kendini bile anlayamayan dişiyi, başkalarının anlaması beklemek zaten normal değildir.
    (pembe cekirge, 22.06.2005 21:30)
  4. (bkz: kadınları anlamak)
    (close2death, 22.06.2005 22:24)
  5. "mesela ben ve bir arkadaşım yurt kantininde bir pazar sabahı oturup oh kumandayı da aldık diyip tv izlemeye karar vermişken bir kız gelip bize formula 1 var onu açar mısın demişti. haliylen tutkunu sanıp açıvermiştik cnn turkü ama kız açtırdıktan sonra yarış bitene kadar tvden uzak ama hala tv görücek bir yerde telefonla konuştu. mesela ben o kızı anlamamıştım. ne yapmak istiyor bu kız milleti? birileri artık bu soru için bütçe ayırsın. "(1)
    1) bir erkek serzenişinden alıntıdır. hükümete de gönderme yapmayı unutmamış ayrıca.
    (chixculub, 14.04.2006 03:50)
  6. farklı hormonlar, farklı yetiştiriliş tarzları ve bunun gibi birçok farklılığın sonucu olan doğal bir olaydır. mesela kızlar için de erkekleri anlamak çok zordur.
    (offfffbea, 14.04.2006 04:49)
  7. bazı erkeklerin gerçekten hiç bir zaman gerçekleştiremediği ve gerçekleştiremiyeceği fiildir.erkek-bayan farkından dolayı olduğu düşünülmemesi gereklidir, çünkü kızlar öyle bir yapıya sahiptir ki bazen en yakın arkadaşlar bile birbirilerinin davranışlarına anlam veremezler.bazı durumlarda da kızları anlayamamak çok daha iyidir, çünkü yapılan davranışın sebepleri kişiyi gerçekten şaşırtabilir. sebeplerinin çoğu bayanların kalpleriyle düşünmesinden ileri gelir.erkekler bir olaya %70 mantık %20 vicdan ile yaklaşır. geriye kalan %10 hiç bir zaman olmamıştır zaten. erkeklerin akılların her zaman başka yerde olan bir bölümü mevcuttur.
    (rushmo, 04.03.2008 00:21)
  8. kendilerine yapılan evlilik veya arkadaşlık tekliflerine:
    -"hayır demiyorum ama olmaz diyorum " şeklinde ne dediği belli olmayan, karşısındaki erkeğe günler hatta aylar boyunca bu sıralı bağlı cümlenin anlatmak istediğini düşündürten varlıkları anlayamamaktır. herkesin başında aynı dert vardır. sakin olmak lazımdır. bir gün anlayan birilerinin meydana çıkıp söylediklerine veya yazacağı kitaba umut bağlamak lazımdır.
    (kalbime gömerim o zaman, 04.03.2008 00:33)
  9. "bugüne kadarki bütün erkekleri kadınları anlamaya çalıştı, oysaki aslolan onları değiştirmektir. bütün dünyanın erkekleri birleşiniz."
    (wyvren, 04.03.2008 00:59)
  10. erkekler olarak hepimizin bazen istemli bazen istemsiz olarak gerçekleştirmediği eylemdir kadınları anlamak.. kadınları anlayamamak ise tam tersidir desem ne dersiniz...
    (sinek larvası, 04.03.2008 15:16)
  11. geçen yılki japonya seyahatimde başıma gelen olay.*
    (tembel, 04.03.2008 15:33 ~ 15:34)
  12. çoğu zaman kendileri bile kendilerini anlayamadıkları için, fazla dikkate alınmaması gereken durumdur. kesin olan bir sey varsa o da erkeklerden çok farklı düşünüyor olduklarıdır. onlara görede erkekler anlaşılmazdır. tam bir kısır döngü...
    (klippan, 04.03.2008 15:37 ~ 15:39)
  13. onların yaşam nedeni zaten anlanmamak. hiçbir kız düşüncelerinin, kafasındakilerinin erkeği tarafından keşfedilmesini istemez. anladığını düşünsen bile anlayamamak daha yeğdir." beni anlamıyosun" diyolar bazen. onunla bunu karıştırmayın zaten. anlayacağın şeyler belli anlamayacakların belli. haddini bil.
    (tonguç, 04.03.2008 15:48)
  14. ya ne var anlıyamayacak dedirten durum. basit bir mekanizma erkek cinsinin biraz daha olaylara detaylı baktığında anlayamayacakları pek de birşey yoktur. okadar da komplike organizmalar değiller kadınlar.
    (pandimonium, 04.03.2008 22:35)
  15. evet evet tam olarak benim durumum bu.
    lan bana yakınlaşan her bireyiniz mi ben yakınlaşınca soğuk soğuk cevaplar verir, iplemez, hayır ben mi çok odunum? yok o kadar da değilim hatta kibarlık şu bu her istenilen kalıba girebilen joker gibi adamım, yok abazalık mı tavan yaptı? o da değil, kızı cinsel obje olarak da görmüyorum sürekli olarak, hele hoşlandığım biri oldu mu kesinlikle düşünmüyorum bile, ee sorun nerde ama nerde yani? *
    (cornetto, 05.03.2008 18:05)
  16. (bkz: anlamaya çalışmayın ezberleyin)
    (by eldat, 05.03.2008 21:54)
  17. bişiler ters gidince erkeklerin uydurduğu bahanedir aslında bi tür savunma diyelim aynı şey kızlar için de geçerlidir,zaten herkes birbirini anlasa ortalık sütliman aşk diye bişi olur mu acaba nerde bunun acısı.kızlar genel olarak daha duygusaldır tek farklılık bu heralde bırakın onu bunu insan insanı anlıyor mu ki?
    (haut parleur, 05.03.2008 22:03)
  18. "nerden baksan dünyanın yarısını anlayamamaktır be hacım" diye efkârlandırandır. hani öyle birşey varsa.
    (altlejant, 05.03.2008 22:14)