|
|
- kesinlikle aşk acısı çekenlerin gelmesi gereken ve duygusal parçalar eşliğinde alkol alıp ağlayacağiımız güzel zirve.
- (bkz. ölü aşklar derneği)
- katılımcı ve sponsor !:(tuborg, efes pilsen vs.)!:bulunması en kolay olan ve bitmesi imkansız daimi zirve..
(dharma, 12.08.2004 16:37 ~ 16:39)
- herkesin birbirinin dert ortağı hatta belki de dermanı olabileceğini düşündüğüm zirve. *
- aşk mevzusu açılacağı aşikar olan, periyodik olarak tekrarlanası zirve.
- (bkz. isimleri niyetlerini yansıtmayan zirveler)
(bkz. kuzu postunda kurt)
(bkz. duygusal metroseksüel postunda tecavüzcü)
*
- fazla arabesk olacak gibi görünen zirve.
- yakın zamanda gerçekleşecek olan ve duygu patlamasına yol açması beklenen zirvelerin en duygusalı zirve , gerçekten sevip karşılık bulamayanların katılması gereken ortam.
- liv tyler'ın hayal olduğunu anlatacağımız zirve.
- anlatsam roman olur tarzında hikayelerin anlatılacağı zirve.
- akabinde "kırık kalpler derneği itü şubesi"nin kurulmasını umuyoruz. benim kırık kalbim senin kırık kalbine 5 basar tadında muhabbetlerin geçmesi muhtemeldir, kalp rahatsızlığı olanların katılması zaruridir.
- bu kalple o zamana kadar eğer çıkabilirsem gitmeyi istediğim bir zirve.voltranı oluşturup yağmur olup yağacağız tüm istanbula.
- yengeç erkeklerinin ve davulcuların bolca anıldığı zirve.çok güldük çok eğlendik.
- beklendiği üzere kırık kalpli kimselerin katıldığı ancak beklenenin aksine kimsenin ağlamayıp herkesin yarılırcasına güldüğü, evsahibinin en son gelenler arasında yer aldığı, 2 perde halinde sahnelenen ancak şahsımın rolünün birinci perdede son bulup yarım bırakmak durumunda kaldığım zirvedir.
- içeriğinden sapmış bir zirve olmuştur kendileri...
ben en son gülmekten masaları yumrukluyordum mesela... çok eğlenceliydi; çok güzeldi...
|