kıçına kazak bağlayan kızlar   

adana çık aradan

1. görüntü kirliliğine neden olan kızlardır. madem saklayacak götün var ne diye büyüttün o zaman. zaten büyük, kazak bağlayınca daha da büyük oluyor. sanıyor musunuz ki çok güzel görüntü oluyor. beyaz pantalon giyip üstüne de kazak bağlamak biraz abes kaçmaktadır. senin neyine o zaman beyaz pantalon. madem giydin onu taşı. hem modernim hem de mütaasıp takılırım olmaz. karar verin!!!
    (guenhwyvar, 12.11.2006 13:25)
  2. koca götlü kızlardır.
    (bulamadım, 12.11.2006 13:34)
  3. götü küçük de olsa o kazak bağlandıktan sonra kocaman görünür... kazak dediğin kalın bişey. ille bağlayacaksan kazağı sırtına giy, sütyeni bağla. o zaman süpppüüüüeeeheheher olur.
    (azwepsa, 12.11.2006 13:35 ~ 24.01.2007 15:52)
  4. ilk önce bir zamanlar kıça kazak bağlamak gibi bir moda vardı ve o zamanlarda bu kızlar modayı takip eden kızlardı.
    ikinci olarak, kızlar bazı durumlarda ne yazık ki kıçlarını kapatmak zorunda kalabilirler ki bu da kimseyi ilgilendirmeyecek bir durumdur, tamamen kişisel ve kızsal nedenlerledir.
    üçüncü ve son olarak her insanın kıçı üşüyebilir ve üstündeki kazağı ısınmak amacıyla kıçına bağlayabilir. kıçına her kazak bağlayan da heybetli kalçalara sahip olmak zorunda değildir.
    ayrıca kıçı büyük kızları görmekten haz etmeyenler, başka taraflara bakmak suretiyle kendilerine eza etmekten kurtulabilirler. zira büyük kıç kişinin kendi seçebileceği bir tercih değil, gerek beslenmesiyle gerekse genetiğiyle ilgili bir şeydir.
    ayrıca isteyen istediğini giyer; isteyen kazağı üstüne giyer, isteyen başına bağlar isteyen kıçına...
    (miçemez, 12.11.2006 13:37)
  5. eğer açık renkli birşey giymişse ve regl dönemiyse,olası bir göz faciasını önlemek için kazaklarını kıçına bağlayan kızlardır...
    (hypnotica girl, 12.11.2006 13:44 ~ 13:44)
  6. (bkz: yonca evcimik)
    (dna, 12.11.2006 18:05)
  7. kıçına bakmayın siz de erkek ahalisi. size soracak değil insanlar. neymiş? "karar verin"miş. siz de bakmayın, her kız poposu girmesin baktığınız alana. her girdiğiniz ortamda bakılacak hatun var mı diye aramayın. kendinize bakın. kendinizde kusur bulun biraz. taşır taşımaz, size çirkin gelen o kıza göre güzeldir. ha ben yapmam bayan olarak; ama siz erkekler de kadınların her şeyi size göz zevki yaşatmak için yapmadığını kabul edin. kıçına kazak bağlamak isteyen kız öyle istediği için yapan kızdır, kendini sever.
    (maia, 12.11.2006 20:33)
  8. cem yılmaz'ın yorumuyla göte göre kazak alan kızlardır.
    (finch, 12.11.2006 21:23)
  9. (bkz: regl mağdurları)
    (hansvoralberg, 12.11.2006 21:41)
  10. (bkz: göte bağlamak için kazak almak)
    (bkz: benim öyle götüm olsa bana ne yanlışlar yaparlar)
    (bkz: cem yılmaz)
    (lightblue, 12.11.2006 23:25)
  11. götten süper kahraman imajı vermenin hiçbi' faydasını gördüklerini sanmıyorum. görüntü daha çok; bi' adamın göğsüne oturulmuş ve adamsız kalkılmış gibi durmakta... ayrıca kıça bağlıyken o kazağı giymek gibi bi' fanteziye yol açması sebebiyle; iyi ki pantalon bağlamıyorsunuz, demek istiyor insan. yapma güzel kardeşim, bacımsın.
    (zoser, 21.02.2008 02:04)
  12. eskiden benim de içerisinde bulunduğum grup. canım annanemin bu konudaki yorumu "ne o kızım kıçın mı üşüdü"
    (neva, 21.02.2008 16:52)