|
|
- "siz nasıl o sahneye çıktınız o zaman köpekler?" diye cevaplanması gereken cümledir.
(albiz, 01.01.2006 17:29 ~ 17:46)
- bilgisayardaki system of a down şarkılarının tamamının bir kalemde silinmesine yol açan söz.
- köpekler ve burslular giremez versiyonu da mevcutmuş, ülkemizin burslu öğrenci alan güzide vakıf üniversitelerinden birinde.
- o zaman kimlerin girebildiğini merak ettiğim söz.
bunun bir de özel üniversitelerden birindeki ayrı bir versiyonu:
- yayalar ve kuşlar giremez.
- soad'ın konserlerinde, girişte yazdığı söylenen ve rivayetten ibaret olduğunu düşündüğüm hede. bilimsel kanıtlarla desteklenmediği sürece inanası gelmiyor insanın.
(siyah, 01.01.2006 17:47 ~ 17:48)
- kesinlikle bir şehir efsanesidir.şu bilinen bir gerçektir ki s.o.a.d'ın türkiyede ciddi derecede dinleyicisi vardır.bunu onlarda bilmektedirler.
köpekler ve türkler giremez yazısını konserde dinleyiciler yazmıştır.olayın s.o.a.d. la alakası yoktur.
- manover'ın almanya konserinde kapıda asılı duran ibare
(uur, 01.01.2006 18:52 ~ 19:38)
- zamanında manowar içinde söylenen büyük yalan.
(bkz: buna inananlar insan olamaz)
- en çok soad konserleri için söylenen şey olduğunu duyduğumdan, biraz araştırdım ama elle tutulur pek bir şey bulamasamda şöyle bir konser afişi buldum. bu grubun sayfasında verilen linkler genelde *ermeni soykırımı hakkında çıkıyor. ama .... ve türkler giremez diye bir veri bulamadım.
(bkz: http://img290.imageshack.us/...)(dlord, 03.01.2006 03:32 ~ 03:36)
|