kızlaragösterilenpulkoleksiyonu 

adana çık aradan

1. henüz okulun ilk gününde nedensiz bir şekilde kanımın kaynadığı ve birkaç gün içinde muhabbetimizin ''baboli naber yaaaaaaa, iyi baboli senden naber yaaaaa'' şekline dönüştüğü, dostluğu tartışılmayacak kadar sağlam, güvenilir, yakışıklı değil ama sempatik bir o kadar da karizmatik bir insandır. içindeki geyik yapabilme potansiyelini kinetiğe dönüştürdüğü anda ortalığı yıkıp geçebilir.

tüm bunların yanında her insanoğlu gibi onun da olumsuz yanları yok mudur? elbette vardır. haftaiçi her sabah saat 09.00'daki ders başlamadan önce 08.45 gibi ''ben senin sınıfın önüne geldim sen nerdesin?'' diye telefon açarak sımsıcak yatağımdaki uykumu bombok eder içten içe küfür ettirir. gerçi sonra devamsızlık denilen şeyin varlığı akla gelir ve ''iyi ki uyandırmış yoksa tüm gün yok yazılacaktım lan'' diyerek maçka yollarına düşülür. ayrıca pes yaparken benden 8-10 tane yer sonra 5 oyuncusuna kırmızı kart gösterterek maçı 3-0 bitirtir. böyle de çirkef bişeydir işte.

yazarlık genlerini babasından devralmış, nickiyle bir yandan güldürüp diğer yandan 31 karakter olması sebebiyle düşündüren, sözlüğe çok şey katacağına inandığım hoşgelmiş sefalar getirmiş 5.nesil dost.
    (mvpdirk, 04.04.2008 00:04)
  2. space tuşunun icadından öncelere denk gelir.
    (sleeplessbeauty, 04.04.2008 00:26)
  3. bi de kırsal alanda erkeklere gösterilen pulluk koleksiyonu vardır, ama ahırda baya yer tutar
    (cohen, 04.04.2008 00:46)