her çeşit evlilik, gelin kaynana, size anne diyeblir miyim, çocuğum olur musun,...vb. programların; bir istanbul masalı, gümüş, zavallı maria, roslinda,...vb. dizilerin; number 1, mtv, kral tv,...vb. müzik kanallarının bolca izlendiği; kurtlar vadisi, 90 dk, futbol maçları, basketbol maçları, formula 1,...vb. yayınları izleyen tiplere ''ay değiştirebilir miyiz şu kanalı'' şeklinde nefret püskürülen mekan.
yönetmenliğini
kartal tibet'in yaptığı severek izlediğim dizilerden biriydi. 1992 senesinde çekilen
perran kutman'ın
şehnaz,
leyla olmadan önce
müstesna -kısaca müs- diye karşımıza çıktığı, annesini şimdilerde alzheimer hastalığına yakalanan
alev emre'nin canlandırdığı; komik, eğlenceli, içimizdenmiş gibi olan; annesiyle birlikte evlerini kızlar yurduna dönüştüren müstesna'nın va kızların başlarına gelenleri konu alan yapımlardan biriydi.
(viola, 10.05.2005 21:42 ~ 21:43)
show tv'de yayınlanmaya başlayacak olan, "keşke ben de oynasaydım" dedirtecek kadar eğlenceli görünen dizi...
fragmanının uzunluğu nedeniyle, ve fragmanda kullanılan salak şarkı nedeniyle beni şimdiden sinir etmeyi başarmış dizi..
cinsiyeti erkek olan arkadaşlar tarafından sürekli şöyle bi diyolağa neden olur
1. kişi: olum lan takip ediyom ediyom tam bu kez oldu derken başkasına kaptırıom olum yaa
2. kişi: (şaşkın bi halde) neyi takip ediyon lan noluyo anlamadım ben bişi
1.kişi: neyi olcak oluuum. bizim kızların yurdunda kantin var ya hani
2. kişi nolmuş lan kantine kızlar adet öncesi 10 kat oburlaştığından satılası herşeyi mi tuketmişler yoksa lan
1. kişi: zuhahha zuha.. yok lan takip ediyom eleman açığı ne zaman olcak diye tam başvuracam beni alın diye, kaptırıyom hödüğün birine işi
2. kişi: oluuuum ne çakalsın leeenn. hiç sölemiyon da haa. abi gel ikimiz gidelim diye. 800 kızı tek başına kaldırabilcen
sanki.
1. kişi: şey benn ^++%% sölicektim olum işte ..^+^%+^&
show tv'nin hoş bir dizisiydi. artık pazar geceleri saat 4'te tekrar verilmeye başlandı. ben de izliyorum şu an. yanlış hatırlamıyorsam çok uzun sürmemişti. ilk başta bu, insanlara garip geliyor. neticede mükemmel bir kombinasyon var: yurt hayatı + onlarca güzel kız. lakin bir de problem var. "kızlar yurdu"!! adından da anlaşılacağı gibi bir süre sonra senaristler replik yazmaktan, erkek izleyiciler de bunca bıdıbıdıya dayanamamaktan dizinin reytingin azalmasına sebep olmuş diye tahmin ediyorum.
bir dönemin bütün genç yıldızlarını bir araya toplamıştı. arzu oş da var ya, daha nolsun. çok keyifli bir dizi. izlemeye devam ediyoruz. şu an hafiften kafa çekmeye başlıyorlar. biri fena sarhoş oldu.
hakikaten güzel bir komediymiş. hoş espirilerin yanında gayet eğlenceli bir dizi. herkesler gecenin bu saatinde kalksın izlesin bunu.