belki ilginizi çeker
  1. · aysun kayacı gelip beni öpmedi
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · okan bayülgen
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · domuz gribi
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · buzdolabı tıkabasa doluyken evde ekmek bitmesi
  9. · haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar yavşamayınca deodorant şirketine dava açmak  

1. bilinçli bir tüketici tarafından yapılmış:
    http://www.milliyet.com.tr/...

şimdi öncelikle şunu belirtmek istiyorum: ahahahahahahaha...

26 yaşındaki bu hintli kardeşimiz 7 yıldan beri sadakatle kullandığı deodorant markası, reklamlarında gösterdiği gibi hiçbir kızın/kadının üstüne atlamasını sağlayamayınca nevrini döndürmüş. ve (anladığım kadarıyla) olanca kendi gibi kavruk erkekle geçen her yıl için bin sterlinden toplam 26 bin sterlin tazminat davası açmış lynx adlı firmaya.

haberin devamı ise iğrençleşiyor çünkü yetkililer, artık kızsızlıktan olimpiyat meşalesine dönmüş bu arkadaşın kullandığı ter önleyiciler, vücut şampuanları, deodorantları falan inceleyeceklermiş dava için. ne bok yemeye inceliyorlarsa. adamın ''bunların içine biraz çiş esansı katayım da kızlar bana bi 5-10 yıl yaklaşmasın, sonra da firmaya dava açarım, keyfime bakarım.'' şekli düşündüğünü sanmam. delikanlının tek bir derdi var: seks... şu noktada firma 26 bin sterlin yerine bu herifi kerhaneye götürse dava düşer bence o an.

haha bi de 7 yıl azimle kullanmış manyak oğlu manyak. her gün ''bu sefer atlayacaklar ulan! bu sefer elleyecekler vücüdüümü!'' diye gaz olmuş; sonuç yine hüsran...

neyse ki arkadaş bizim topraklarda ikamet etmiyor. sonra yok ''bonus kart kullandım ancak yine göt kafalıyım'', yok ''bi biskrem verdim lakin kız bana halen mesafeli duruyor'', ''yok muhabbet hat aldım özgür kız nerde amına koyim, bakın turkcell'e geçicem ragga oktay'ı sikecem sonunda o olcak'', uğraşır durur kurumsal kurumsal şirketlerimiz saçma sepelek davalarla.

hsahshah 7 yıl lan. iyi o deodorant şişesini götüne sokmamış dellenip. hani belki ilk yardımcı bayanlar bi el atsın diye. bir umuttur yaşatan hinduyu.
    (oldskool samurai, 02.11.2009 17:10)
  2. görsel olarak bakınca ne nolmuş kadına kimse saldırmamış mı diye algıladım..allahım yaa nası gazatecilikse meğer adama kimse saldırmıyomuş ..görsel resimde kadın resmi koymuşlar..nası bişeysiniz siz.. olayları bizim insanımız kadar abartıp entrikalı bi şekilde aktaran varmıdır çok merak etmemi sağlayan haber..
    (asllll, 02.11.2009 17:15 ~ 17:16)
  3. söz konusu davacının tipi mühimdir. hatta fotosunu bulup atana, free deodarant yolluyorum. hatta ve hatta, istanbul içi kargo benden.
    (sarc, 02.11.2009 17:16)
  4. (asymmetry, 02.11.2009 17:19)
  5. (mmx166, 02.11.2009 17:19)
  6. davayla ilgili reklam videosu için

(bkz: @4138492)
    (delinin zoruna bak, 02.11.2009 17:53 ~ 17:54)
  7. -davacıyım hakim bey
    +neden?
    -bu sakızı çiğniyorum ama karabaş beni öpmedi
    +ne diyorsun evladım ya?
    -reklamda yapışıyordu köpek adama ama
    +yaz kızım, davanın düşmesine ve bu zoofilinin 3 ay hapsine karar verilmiştir
    (emir cool u, 02.11.2009 18:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil