dikkat edilmesi gereken erkek türüdür.incelenmeli,testlere tabi tutulmalıdır mümkünse. "küfrediyor mu" diye tüm iğrençliklerin üzerinde denenmesi vacip olan insandır..kendi arasında üçe ayrılır.
1. tür:gerçekten küfürbazdır,ama kızların küfürden nefret ettiğini bilir bu yüzden küfretmez kendi gibi davranmaz.. tam küfretmek istediği anda kendini tutar.ikiyüzlüdür kısaca..ama kızların yanında küfretmeyerek iyi bir intiba yaratmış olur ya da olduğunu zanneder.
2.tür:terbiyelidir.yanındakinin kız ya da erkek olmasına göre sınırlamaz konuşmalarını.. çünkü seviyelidir.nerede ne konuşulacağını bilmenin ötesinde küfretmenin her ortamda ayıp kaçacağının bilincine varmış erkek türüdür bu yüzden örnek öğrencidir.kızların yanında ya da erkeklerin yanında asla küfretmez.küfreden birini gördüğünde dilini limona değdirmiş gibi yüzünü buruşturur..takdir belgesi madalya ne bulunursa verilmelidir.
3.tür:kızların yanında küfreden ama konuşulan konu gereği küfredemeyen erkektir.misal kız kendisini anlatıyor
+atk ya giderim ordan uçakla kırıntıya giderim boş zamanlarımda köpeğim truffy i gezdiririm
-hıııı
bu durumda küfretme moduna geçebilen erkek o anda hemen yalnız kalacağından ve küfürleri bir tek kendisi işiteceğinden küfretmez küfredemez..içinden küfredebilir ama yine de bu durumda kızların yanında küfretmeyen erkekler moduna girmiş bulunur.*
yanlarında bulunan kızlara karşı saygı duyan erkeklerdir.aferindir.kızların çoğu, yanlarında kimin olduğuna bakmadan habire küfür eden erkeklere karşı pek de hoş gözle bakmazlar.bunun bilincine varmıştır kendisi.gerçi bu işin içinde biraz da kızı etkilemek adına bir üç kağıt sezilmektedir ama olsundur.en azından saygı gösterme eğiliminde bulunması bile bişeydir (yol ortasında bile umursamadan küfür eden hödüklerle kıyaslanınca...)
kendini olmadığı birşey gibi göstermeye çalışan erkektir. halbüsü ne gerek vardır kasmaya, küfür etmemek erkeğin orjinalinden birşey eksiltecekse etmesindir.
- ya hedecan benim kalemim nerdee, nerde, nerde, nerde, nerde; bul, bul, bul.
+ananın amacı doğrultusunda bak olaya, toplamak için nereye koyduysa ordadır.
- peki şimdi yanımda olsan ne yapmak isterdin?
+seni hayvanlar gibi sıkmak isterdim o derece sarılır kucaklardım
- peki sana aldığım yumoş terlikleri giyiyor musun,ne yaptın doğru söylee
+damına koydum evin işte oraya çıkınca giyiyorum.
kızların yanında küfür edilmeyeceğini iyi bellemiş erkektir. kızlar yanlarında küfür eden erkeklerden hoşlanmazlar. hangi kız "amına koyyım" lafını duymak isterki. sadece bazıları bundan rahatsız olmuyormuş gibi yaparlar. gibi yaparlar sadece.
kız olmayan ortamlarda küfür edip niye kızların yanında küfür etmiyorlar, riya değil mi gibi bir kanı oluşabilir ancak kesinlikle oluşmasın. o zaman o küfür eden adam gitsin babasının yanında da etsin, anneannesinin yanında da etsin, okulda etsin, iş görüşmesi sırasında neden eski işinden ayrıldığı sorulduğunda "eski patronum götün biriydi" desin, ya da bir kız isteme organizasyonunda müstakbel kayınvalidesine elindeki çiçeği verirken "orospuçocuğu çiçekçi sik gibi sardı çiçeği" filan desin. bunları diyemez. bu bir riya değildir.
ben heryerde küfür ederim, kimseyi takmam havalarındaki kişiler de ancak kendilerini kandırırlar
böyle davranınca daha terbiyeli olup kızları huzursuz etmeyeceğine inanan erkeklerdir ve kanımca azıcık salaktırlar. bir kızın canı küfretmek isteyemez mi canım?yazık hem kendinize hem de siz pek kibarsınız diye yanınızda küfredemeyip içine atan, patlamaya hazır bir bomba haline gelen o kızcağıza...cık cık cık...
yanındaki kızın kendisini kasmasına sebep olan erkektir. kendisi küfür etmeyip "ya şimdi sen olmasan bir şey derdim de..." diyince, kıza da "sen küfür etmiyorsundur sanırım, kız dediğin düzgün konuşur." mesajı vermiş gibi olur. kız öyle zanneder en azından. rahat olamaz böylece.
konunun kızların yanında küfretmeden ziyade,kişinin küfür konusunda kendisini kontrol edebilme yetisine sahip olması veya olmaması ile ilgisi var diyeyim ben. küfür edilmemesi gereken yerler vardır, her ne kadar küfür etmeyi erkeklik belirtisi sayanlar, etmeyeni efendi sıfatıyla çaktırmadan alaya alma peşindeki gafiller pek farketmese de. bu küfredilmesi abes yerlerin bir çoğunun da bayanların hakim olduğu ortamlar olması öngörülebilir bir durum. ama ana avrat küfretmekten imtina etmeyen bir dişinin yanında koyverebilirsiniz kendinizi tabii, ben küfür etmem şekilciliğin de lüzumu yok.
ama illa erkeklik ile küfürbazlık arasında bir bağ kurulacaksa, erkek devamlı küfür eden değil, küfür etmesi ve etmemesi gereken yerleri ayırdedebilen insandır diyelim.
ben küfürden hiç hazzetmem deyip de başbaşa kaldıklarında aralarında çatır çatır küfreden kızlar yüzünden özünden sapmış erkeklerdir. erkeklerin büyük bir çoğunluğu hatunlu ortam girilince huy değiştirir. aslında huy değiştirmez ne mal olduğu ortaya çıkar. kızlar için kendinden ödün vermenin extra puan getireceğini sanan bu arkadaşlar ne ise o olan vatandaşların hatunları kapmasıyla yine yalnız kalır ve postmodern imgelerden yararlanarak 31 çekmek tek uğraşları olur.
özellikle kızlar tarafından, yani en azından şahsım tarafından itici bulunan tiplerdir, çünkü her fırsatta kendilerini ele verirler, olduklarının dışında görünmeye çalıştıklarını belli ederler... ha zaten belliyse asılda da öyle olduğu, şeker gibidir, maşallah efendi çocuk denir, ama kasıyorsa kendini bi defolsun gitsindir, altı üstü küfür canım, bizde ediyoruz sonuçta, samimiyetsizliğe ne gerek var.
canlıların tarihi iki ayrı cinsten erkek olanın hep dişi olana kendini beğendirmesi temeline dayalıdır. en basiti, iki küçük kuşu bir aradayken seyrederseniz, yaptığı türlü kur hareketlerinden erkek olanın hangisi olduğunu anında tahmin edebilirsiniz.
insanlar sosyal varlıklar olduğumuza göre ve bizim birbirimize olan üstünlüklerimizi, farkedilebilirliklerimizi de davranışlarımız ve konuşma tarzımız belirlediğine göre; bir erkeğin bir bayanın yanında otokontrolünü had safhada tutması, buna mukabil o erkeğin kendini hemcinslerinin yanında denetleme ihtiyacı duymaması, o erkeğin hemcinslerine saygı duymadığı, onlara riyakarca davrandığı anlamına gelmez. burda erkek, doğasının gerektirdiğini yapmakta, o küçük erkek kuşun yaptığı kur hareketlerini konuşarak, yani insani yetilerini kullanarak yapmaktadır.
tabi şu da var; erkekler, anne, kızkardeş gibi "kendini beğendirme ihtiyacı duymayacacağı" bayanların yanında da konuşma hususunda otokotrollerini ellerinde tutarlar. bu da, bayan olanın zihinde nasıl kodlandığınının bir sonucudur. yani temeli yine yukarıda anlattığım şeylere dayanır.
aslında genel bi alışkanlık bi. ama bir de bunların alt kümesi var. yanında kız olduğundan kibarca müsade ister.. küfür etmeden önce afedersin der sonra eder küfürünü. ayıp olmaz yani afedersin dedi ya.
-neyse işte böyle iş yerindeyiz telefon çaldı
+ee
-açtım telefonu baktım adam car car car çemkiriyo
+...
-aferdersin amına kodum orospu çocuğunun. susmadı bi ya. sikti kulaklarımı afedersin.
-hehee.
ikiyüzlüler, peh.. kıçımın kenarları, madem küfrediyon her yerde etsene. zaten bu ikiyüzlüler annesinin babasının da yanında küfretmezlermiş, saygısızlar.
ben, bol bol küfreden biriyim ve de kızların yanında küfretmem. bu da bana gayet doğal doğal gelir. çünkü biz erkekler kendi aramızda ayıp gözetmeyiz. lise yıllarında birbirimize pandik atar,birbirimizin taşşaklarını sıkarız. birinin yanında ne kadar rahat küfredebilirsen o kadar samimisindir onunla.
gel gör ki, bunu yapmamaızın sebebi samimiyetle beraber erkeklerin doğasının kaba oluşudur aynı zamanda. biz amına goyyim şeklinde küfür edenleri severiz, amına koyayım diye edenleri değil. yani iş bir noktada nezaketten uzak olmalı.
işte asıl ikiyüzlüler nazik bir şekilde amına koyayım diyenlerdir, yapmacıktırlar, küfretmek için küfrederler, ortama uyum sağlıyım, dışlanmıyım, bana ibne demesinler diye küfreder böyle.
konudan saptık, dur bakalım nerdeydikkk, hah buldum. biz kızları genel itibariyle, narin, ince düşünceli, nazik diye düşündüğümüz için (vay be ne yücelttim, feministler kovalasın beni) yanlarında küfür ederek onları şok etmek, kımak istemeyiz. bir erkek arkadaşınız küfrünüze aldırmaz, ama bir kız arkadaşınıza erkek arkadaşınıza küfrettiğiniz gibi küfredin bakalım. mesela ne biçim insansın götümün kenarı deyin (en hafiflerinden ha bu küfür).
neyse, kısacası bu mesele ikiyüzlülükten değil nezaketten kaynaklanır (biz erkekler çok naziğizdir haaa). misal çok samimi olduğu kız arkadaşının (normal aarkadaş, hemen yanlış anlamayın len) yanında zaldır zaldır küfredenleri bilirim. zira samimidirler, alışmışlık vardır.
çok çelişkili oldu lan bu yazı. neyse koy götüne işte. bakın sözlükte o kadar kız var, küfrediyom. cık cık cık.
bir insan ne ise olmalıdır , ister erkek olsun ister kadın olsun.sürekli bir şeyler saklama çabası içerisinde olan biriyse , zaten büyük ihtimalle yanlış insanla birlikte olduğu bir gerçektir ve elinde sonunda kim olduğu ortaya çıkacaktır.kız arkadaşının yanında küfretmeyip , onun dışındaki her yerde küfür ediyorsa ve kız bundan hoşlanmıyorsa ,ne yaparsa yapsın kız arkadaş mutlaka bir şekilde duyacaktır.
ayrıca arada küfür etmek her insana biraz iyi gelebilir, kendini sıkıp durmaktansa...sık sık edilmediği takdirde doğal bir şeydir . bu kız arkadaş da bunu çok takmamalıdır.
aferini hakederler.kızların olduğu ortamda nasıl hareket edeceğini bilen erkek artı puanı hakeder.ama erkek erkeğe iken ne yaptıkları bilinmediğinden tam olarak bilgi ulaştırmak pek bi zordur
bir göz aldanmasıdırlar. kızlar, yanlarında ne kadar kibar olduklarını görüp artı puan verirler. gülümserler. halbuki bilmezler gerçekte nasıl bir karakteri olduğunu. sonradan anlarlar ama boşanma avukatlarına dünya para vermeden de kurtulamazlar.