belki ilginizi çeker
  1. · küfür edilecek durumlar
  2. · erkeklerin yanında dedikodu yapmayan kızlar
  3. · küfür eden kızlar
  4. · küfür etmeyen erkekler
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · cehennemin girişinde yazan söz
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · ece gürsel
  8. · kıskanç
  9. · sosyal hizmet

kızların yanında küfür etmeyen erkekler  

sayfa  / 2
  1. (maglor, 14.07.2007 17:42)
  2. yerine göre davranmasını bilen erkeklerdir..
    (chocolattes, 14.07.2007 18:20 ~ 18:20)
  3. yanlarında bulunan kızlara karşı saygı duyan erkeklerdir.aferindir.kızların çoğu, yanlarında kimin olduğuna bakmadan habire küfür eden erkeklere karşı pek de hoş gözle bakmazlar.bunun bilincine varmıştır kendisi.gerçi bu işin içinde biraz da kızı etkilemek adına bir üç kağıt sezilmektedir ama olsundur.en azından saygı gösterme eğiliminde bulunması bile bişeydir (yol ortasında bile umursamadan küfür eden hödüklerle kıyaslanınca...)
    (ahududu, 14.07.2007 18:20)
  4. kendini olmadığı birşey gibi göstermeye çalışan erkektir. halbüsü ne gerek vardır kasmaya, küfür etmemek erkeğin orjinalinden birşey eksiltecekse etmesindir.
    (amphibian, 14.07.2007 18:23)
  5. - ya hedecan benim kalemim nerdee, nerde, nerde, nerde, nerde; bul, bul, bul.
    +ananın amacı doğrultusunda bak olaya, toplamak için nereye koyduysa ordadır.
    - peki şimdi yanımda olsan ne yapmak isterdin?
    +seni hayvanlar gibi sıkmak isterdim o derece sarılır kucaklardım
    - peki sana aldığım yumoş terlikleri giyiyor musun,ne yaptın doğru söylee
    +damına koydum evin işte oraya çıkınca giyiyorum.

genelde halleri böyledir efendim.
    (deadsoul, 14.07.2007 19:07 ~ 22.07.2008 02:47)
  6. kendini sıka sıka belli bir zamandan sonra siboptan kaçıran erkektir. başta takmak, koymakla başlar sonrasında ortama gelerek sükunetini bozandır.
    (s a t o, 14.07.2007 19:12)
  7. kızların yanında küfür edilmeyeceğini iyi bellemiş erkektir. kızlar yanlarında küfür eden erkeklerden hoşlanmazlar. hangi kız "amına koyyım" lafını duymak isterki. sadece bazıları bundan rahatsız olmuyormuş gibi yaparlar. gibi yaparlar sadece.

kız olmayan ortamlarda küfür edip niye kızların yanında küfür etmiyorlar, riya değil mi gibi bir kanı oluşabilir ancak kesinlikle oluşmasın. o zaman o küfür eden adam gitsin babasının yanında da etsin, anneannesinin yanında da etsin, okulda etsin, iş görüşmesi sırasında neden eski işinden ayrıldığı sorulduğunda "eski patronum götün biriydi" desin, ya da bir kız isteme organizasyonunda müstakbel kayınvalidesine elindeki çiçeği verirken "orospuçocuğu çiçekçi sik gibi sardı çiçeği" filan desin. bunları diyemez. bu bir riya değildir.

ben heryerde küfür ederim, kimseyi takmam havalarındaki kişiler de ancak kendilerini kandırırlar
    (dereotundannefretederim, 14.07.2007 19:42)
  8. (petrucciante, 14.07.2007 19:48)
  9. efendi çocuklardır. kızların ebeveynlerinin yanında da küfretmemeleri halinde, yeni damat adayı olabilirler. sakıncası yoktur.
    (siyah, 14.07.2007 20:48 ~ 20:51)
  10. böyle davranınca daha terbiyeli olup kızları huzursuz etmeyeceğine inanan erkeklerdir ve kanımca azıcık salaktırlar. bir kızın canı küfretmek isteyemez mi canım?yazık hem kendinize hem de siz pek kibarsınız diye yanınızda küfredemeyip içine atan, patlamaya hazır bir bomba haline gelen o kızcağıza...cık cık cık...
    (atalantavanessa, 27.02.2008 21:26 ~ 21:34)
  11. yanındaki kızın kendisini kasmasına sebep olan erkektir. kendisi küfür etmeyip "ya şimdi sen olmasan bir şey derdim de..." diyince, kıza da "sen küfür etmiyorsundur sanırım, kız dediğin düzgün konuşur." mesajı vermiş gibi olur. kız öyle zanneder en azından. rahat olamaz böylece.

(bkz: küfür eden kızlar)
    (çılgın orman meyvesi, 27.02.2008 21:31)
  12. konunun kızların yanında küfretmeden ziyade,kişinin küfür konusunda kendisini kontrol edebilme yetisine sahip olması veya olmaması ile ilgisi var diyeyim ben. küfür edilmemesi gereken yerler vardır, her ne kadar küfür etmeyi erkeklik belirtisi sayanlar, etmeyeni efendi sıfatıyla çaktırmadan alaya alma peşindeki gafiller pek farketmese de. bu küfredilmesi abes yerlerin bir çoğunun da bayanların hakim olduğu ortamlar olması öngörülebilir bir durum. ama ana avrat küfretmekten imtina etmeyen bir dişinin yanında koyverebilirsiniz kendinizi tabii, ben küfür etmem şekilciliğin de lüzumu yok.

ama illa erkeklik ile küfürbazlık arasında bir bağ kurulacaksa, erkek devamlı küfür eden değil, küfür etmesi ve etmemesi gereken yerleri ayırdedebilen insandır diyelim.
    (scherzi, 27.02.2008 22:14)
  13. riyakarlardır. ayrıca ibnedirler.
    (azwepsa, 30.06.2008 09:45)
  14. doğalarının gereğini yapanlardır.

canlıların tarihi iki ayrı cinsten erkek olanın hep dişi olana kendini beğendirmesi temeline dayalıdır. en basiti, iki küçük kuşu bir aradayken seyrederseniz, yaptığı türlü kur hareketlerinden erkek olanın hangisi olduğunu anında tahmin edebilirsiniz.

insanlar sosyal varlıklar olduğumuza göre ve bizim birbirimize olan üstünlüklerimizi, farkedilebilirliklerimizi de davranışlarımız ve konuşma tarzımız belirlediğine göre; bir erkeğin bir bayanın yanında otokontrolünü had safhada tutması, buna mukabil o erkeğin kendini hemcinslerinin yanında denetleme ihtiyacı duymaması, o erkeğin hemcinslerine saygı duymadığı, onlara riyakarca davrandığı anlamına gelmez. burda erkek, doğasının gerektirdiğini yapmakta, o küçük erkek kuşun yaptığı kur hareketlerini konuşarak, yani insani yetilerini kullanarak yapmaktadır.

tabi şu da var; erkekler, anne, kızkardeş gibi "kendini beğendirme ihtiyacı duymayacacağı" bayanların yanında da konuşma hususunda otokotrollerini ellerinde tutarlar. bu da, bayan olanın zihinde nasıl kodlandığınının bir sonucudur. yani temeli yine yukarıda anlattığım şeylere dayanır.

dedim. yine diyorum.
    (meramise, 30.06.2008 10:50)
  15. aslında genel bi alışkanlık bi. ama bir de bunların alt kümesi var. yanında kız olduğundan kibarca müsade ister.. küfür etmeden önce afedersin der sonra eder küfürünü. ayıp olmaz yani afedersin dedi ya.

-neyse işte böyle iş yerindeyiz telefon çaldı
    +ee
    -açtım telefonu baktım adam car car car çemkiriyo
    +...
    -aferdersin amına kodum orospu çocuğunun. susmadı bi ya. sikti kulaklarımı afedersin.
    -hehee.
    (prezerlatif, 30.06.2008 11:03 ~ 11:05)
  16. yanında küfürlü konuştuğu erkeklere dolaylı olarak saygısızlık eden kişidir.
    (azwepsa, 30.06.2008 11:07)
  17. bir insan ne ise olmalıdır , ister erkek olsun ister kadın olsun.sürekli bir şeyler saklama çabası içerisinde olan biriyse , zaten büyük ihtimalle yanlış insanla birlikte olduğu bir gerçektir ve elinde sonunda kim olduğu ortaya çıkacaktır.kız arkadaşının yanında küfretmeyip , onun dışındaki her yerde küfür ediyorsa ve kız bundan hoşlanmıyorsa ,ne yaparsa yapsın kız arkadaş mutlaka bir şekilde duyacaktır.
    ayrıca arada küfür etmek her insana biraz iyi gelebilir, kendini sıkıp durmaktansa...sık sık edilmediği takdirde doğal bir şeydir . bu kız arkadaş da bunu çok takmamalıdır.
    (blueberry, 30.06.2008 11:15)
  18. (bkz: ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol)

kişi ya herkese karşı nazik olmalı. ya da kaba yaradılışını cinsel dürtüleri yüzünden kimi insanlardan gizlememeli.
    (azwepsa, 30.06.2008 11:27)
  19. olayın dozunu iyi ayarlayan cinsleri gönlümde taht kurmuş insanlar topluluğu.
    (togisama, 30.06.2008 11:33)
  20. aferini hakederler.kızların olduğu ortamda nasıl hareket edeceğini bilen erkek artı puanı hakeder.ama erkek erkeğe iken ne yaptıkları bilinmediğinden tam olarak bilgi ulaştırmak pek bi zordur
    (moraje, 30.06.2008 14:01)
  21. bir göz aldanmasıdırlar. kızlar, yanlarında ne kadar kibar olduklarını görüp artı puan verirler. gülümserler. halbuki bilmezler gerçekte nasıl bir karakteri olduğunu. sonradan anlarlar ama boşanma avukatlarına dünya para vermeden de kurtulamazlar.
    (azwepsa, 30.06.2008 14:06)
  22. en azından şahsım tarafından itici bulunan tiplerdir, çünkü her fırsatta kendilerini ele verirler, olduklarının dışında görünmeye çalıştıklarını belli ederler... ha zaten belliyse asılda da öyle olduğu, şeker gibidir, maşallah efendi çocuk denir, bokunuda çıkarmamak gerekir tabi ama kasıyorsa kendini bi defolsun gitsindir, altı üstü küfür canım, bizde ediyoruz sonuçta, samimiyetsizliğe ne gerek var.
    (nick bulmak pek zor iş, 02.12.2008 17:24)
  23. karısıyla sevişmeyip , hunharca becerecek tiplerdir bunlar. senelerin acısını burda çıkaracaklardır...
    (amele mektebi, 02.12.2008 17:32)
  24. asil duyguların insanıdır. çekicidir. bir çok hemcinsi kendi payına düşen kızı ararken kendisi ada gibidir. dört bir yanında kızlar vardır. hepsi de güzeldir,seksidir, akıllıdır, iyi huyludur.kendisinin yanında küfür etmeyen erkeğin her bir isteğini yaparlar. ayağını yıkarlar lan hatta. güzel yemek yaparlar. yanında küfür etmeyen erkek kıza sus der demez kız susar, konuş dedimi konuşur. bu erkek ki iş hayatında başarılıdır. bütünleme nedir bilmez , yaz okulu onun için okulu daha erken bitirmek içindir.
    elini sallasa ellisidir.

(bkz: erkekleri küfürden soğutma denemeleri)
    (simliboya, 02.12.2008 17:44 ~ 17:47)
  25. gına geldi artık şu samimiyetsizliğinizden. dünyayı bana dar ettiniz. dar kot giyer oldum. sizden sıkıldığım kadar kimseden sıkılmadım. hayır, küfretmeyen değil, nasıl küfredeceğini bilmeyen insanlar. bakın, makul görünen küfürler var listeliyorum:
    1-anasını seveyim. (orjinalini biliyorsunuz)
    2- s'ktir lan. (biraz aksanlı söyleyeceksiniz, küfür gibi durmayacak)
    3-ananın... (devamını getirmeyin işte ciyaycolar)
    4- ebenin... ( bkz. 3.madde)
    5- ağzına edeyim. (sıçayım değil!)
    6- küfür etmeyin mmna koyiimm (a-mı-na değil! hecelemeyin şunu)
    7- elime verdiniz. (neyi? bunu sormayın işte)

şimdilik bunlar geldi aklıma. yarın uzun uzun düşüneyim. kalanları yazarım. biliyorum bunları paylaştığım için bana minnettarsınız.
    (kaamos, 02.12.2008 20:22)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil