tutarsızlıklarının kanıtı olan özelliklerinden biridir. mesela bir erkek öznel olarak bir güzellikten bahsetmişse o nesnel olarakta güzel kabul edilebilir, bahsedilen kız tipiniz bile olmasa güzel olduğunu kabul edersiniz, hoş kız dersiniz. çirkinse de erkeler tarafından oy birliğiyle kabul edilmiş bir çirkinliği vardır o kızın. fakat kızlarda durum çok daha değişik, yani birinin yakışıklı bulduğunu öteki yerin dibine sokar, örneğin bir kız hafif totoş tipli birini yakışıklı bulurken diğeri göğsündeki kılları dışarı sarkmış erkeği yakışıklı bulabiliyor ama bu iki farklı tipi beğenen kız birbirlerinin yakışıklı bulduğu erkekleri son derece itici bulur. yani kızlar yakışıklılığın ne olduğu konusunda bir fikir sahibi değiller boşuna yırtınmayın.
(hacktor, 25.04.2009 09:57 ~ 10:06)
kız milleti yakışıklı bir çocuk girince havalara girip sanki o çocuk kendi etrafında pervane oluyormuş gibi davrandığından genelde iç dünyalarında kalan tasvirlerdir ama tabi yakın arkadaş ortamında bu tasvirlerin suyu çıkar, hele biraz da rahat bir arkadaş grubuysa bütün fantazilerin ortaya dökülmesi işten bile değildir.
örneğin evlenmek üzere olan bir arkadaş yolda yakışıklı bir çocuk gördü, evleniceği insan da çok yakışıklı değil ama gönül bu işte, neyse bunun üstüne "şöylesi bana bir gün gelsin,24 saat çok değil, işte o zaman gönül rahatlığıyla evlenebilirim" dedi.
öte yandan şu bir gerçektir, kızlar tasvir konusunda kesinlikle erkekler kadar yaratıcı değil.
(bkz:
taş)
(bkz:
allahlık)
(bkz:
bıcırbıcır)
"götüm gibi"
imza:
keyra agustina
-ay yerim onuuua. seni kimler doğurdu! kimler alır seni ellerine ah ben alayım seni el yerine..
- ayyy ohaaa kalçaya gel. tam sikişilmelik çocuuuaaak.
"insan değil bu,
e.t. gibi çocuk" gibi terimlerdir.
şimdi hemen bir empati yapalım; bir erkeğe "abi nası kız?" dediğinizde alacağınız cevabın; "abi götü çok güzel!" şeklinde olma olasılığını istatistiksel olarak %98'e yakınsarsak ki gayet gerçekçi oluruz bence, bir kızın yakışıklı tabirinin %98 oranında erkeklerin güzel kız tabirinden daha akıllıca olduğunu varsayabiliriz. yani en azından birinin yakışıklı olup olmadığına götüne ya da pipisine bakıp karar vermez kızların geneli.
"hayvani yakışıklıaaağ, istese veririm." gibi saçmalıklar işte tam da bu %2'lik kısımda.
ha ben şimdi bunu niye dedim; çünkü bakıyorum kızların yakışıklılık tabirleri pek aşağılanmış. ulan senin güzellik tabirin göt iken, benim yakışıklılık tabirimden ne beklersin ki?
sağlıklı analiz için cihan ceylan okunmalı
(bkz:
sevgili kızlar nası olucak)
bu kızların abazalıklarıyla doğru orantılı olarak sex içeriği artan tasvirlerdir.
*
brad'den boylu, george clooney'den daha iyi huylu, edward norton'dan da coşkulu...hoş oldu bee...var mı ki acep?
kız
lostta sarışın bi çocuk var yaa, aynısı aynısı...
- fatmmııaaaa
+ efendeeeemm
- ay çucuk dev yakışıklıııaaaaa
+ ay eveeett dehşetttt
- ölümcööüüll
+ deneysel yakışıklıı laaaannnnnn
- ııaa
+ ayyyy eve götür bunu koy dolaba çıkarıp çıkarıp bakkkk laannnn
- öküz gibiieee manda bizoonn gibi yakışıklıııaa
zengin...
efendim
nürnberg'de bu tespitlerden biri şöyle gözlenmiştir; iki kız çocuğa bakmıştır, biri öbürünün kulağına gözlerini kısarak eğilir ve eliyle hafifçe işaret ederek fısıltı sesiyle:
"şşayyzeeee!...."
(billy, 26.04.2009 02:45)
-ayol çocuğun götü çok güzelmiş.
*artık ne yapacaksa çocuğun götünü. hayır, yüzüne bakarak götü güzel diyebiliyor işte. hem de otobüste. anlamıyorum abi.
-yenir bu ham yapılır.
(bkz:
beslenir ki bu)
not: durun lan mesaj atmayın kız değilim ben.
zarif adam.
bu yakışıklılık yüzle sınırlı değildir.
kıçını,başını geçin,aslınıza dönün olum (kızım,bacım,anam...)