seven kişi tarafından, sevilen kişinin yanaklarını sıkıp "aman da aman, ııııııı" sözcüklerinin yetersiz kalması durumunda ortaya çıkan, engellenemez arzu.
içinden taşan sevgiyi nerelerine sürse,nasıl yapsa da boşaltsa bilemeyen insan evladının en sonunda karşısındakine saldırmasıyla rahata erebileceği hadise.
kaşınıyordur esasen bu isteğe sahip kız. yirmi yaş dişlerinden belki, belki de sadece ısırılmak istiyordur canı hemen altında başka sebepler aramayalım. kim daha dişli imiş onu test etmek istiyordur belki. o ısırıyorsa sen daha derine ısıracaksın... bittii.
var böyle bir şey. bir arkadaşın abisi geçen gitti sırf kızlar seviyor diye mor ve ötesinden harun'u ısırdı. yani kızlar seviyor diye de adam ısırılmaz ki dedik. ama dinlemedi, walkmani vardı duymadı heralde.
sevgi göstermenin bazı kız arkadaşlarımız tarafından benimsenmiş yoludur aslında. bastırılımış açlık duygusunun öne çıkması olarakta algılamak mümkün aslında....
karşı cinsin bana çok çektiren huyu. hayır tamam adaleli, düzgün ve insanda ısırma isteği uyandıran bir vücudum olabilir. (bkz: lanet olsun çok seksiyim) bu isteğe dayanamayıp ısırabilirsin. kolay değil ben bile aynaya bakınca kendimi ısırıyorum bazen. o derece seks sembolüyüm o derece ısırılabilitem mevcut. bunu kabul ediyorum. ama bu kadar da ısırılmaz ki kardeşim. yanında şirin şirin oturan kız bir anda bir dobermana ne bileyim bir rotvaylıra pitbula dönüşüyor, kaptı mı bırakmıyor şerefsiz. ufaktan şöyle bir dokundur dişlerini. noluyo etimi koparınca yani. besleniyo mu bunlar bu şekilde napıyo anlamıyorum ki.
eğer sevgiliniz kızarak "ısırma." diye bağırıyorsa herkesin içinde ve yerin dibine girmenize yol açıyorsa "neden hala bu insanlayım?" sorgulamasını yapmak kalır size.