türkiye sınırları içerisinde cinsel acıdan tatmin olma/etme problemi yaşayan erkek bireylerin,dışı bireyleri mutlu edemeyişinden kaynaklandığını düşünmekteyim.
tabi bilindiği üzere dışı birey erkek bireyden daha zor doyuma ulaştığı için,"yanıp tutuşma" kelimeleri konuyu kısaca özetleyebilir.
insanın giderilmesi zorunlu temel ihtiyaçları arasında yer alan seksin, her ne kadar inkar edilse de kızlar tarafından da istenmekte olduğu gerçeğini kaba bir dille anlatan cümledir.
e: canım bekle benii. sayılı gün çabuk geçer. hemencecik gelcem.
k: aşkım ama 1 yıl. nasıl dayanicaz. ben dayanırım da sen dayanamazsın gibi! ıstediğini yapabilirsin. ama aşırıya kaçma tabi!!!
gel zaman git zaman...
k: aşkım ne zaman donceksin?
e: daha 2 ay var bebeğim az kaldı dayan...
k: tabi sana dayan demesi kolay sen yapiyosun nasılsa olmadı mastürbasyon yapiyosun. biz ne yapalım burda. azdım çabuk gel.
e: honkk!!!!
toplumda sadece erkeklerin azdığı gerçeğine tezat olmasına karşı doğru bir durumdur. onun için bu gerçeğe inanın ve şu kızları rahat bırakın artık. onlar da rahat rahat sevişsin. ve siz de seksin sadece sokup çıkarmaktan ibaret olmadığını bu şekilde anlamış olursunuz..
-ateş gibi yanıyormuşsunuz?
-ne? anlamadım
-bırak bu ayakları necla, seks diyorum, 7 kat diyorum
-allah allah anlamıyorum ki?
-işine gelmiyordur
-derdin ne senin be manyak
-kızım seks için yanıp tutuşuyormuşsunuz?
-aa benim niye haberim yok?
-bilim adamları açıklamış kızım siz 7 kat daha fazla zevk alıyormuşsunuz
-7 kat daha fazla zevk aldığımız için siz 7 kere yapana kadar biz bir kere yapıp bırakıyoruz
-..........yani?
-yani çok zevk alıp az seks yapıyoruz, onun içindir ki asıl siz yanıp tutuşuyorsunuz 7'ye tamamlamak için.
-yok mu şimdi seks?
-kaçta kaldın
-siftah yok!
-belli
yaklaşık 30lu yaşlardan itibaren seks için yanıp tutuşan kadınların, 20li yaşlarda cinsel istek duymaya başlayan erkeklerin dile getirmekte kabalaştığı gerçektir. bu insanlar insan anatomisinin nasıl bir şey olduğunu bilmedikleri gibi; normal bir insanın genlerinde bile var olan karşı cinse ilgi duyma, üreyerek soyunun devamını getirme isteklerini "aman efendim, kızlar sektirilmeye bayılıyorlar!" ya da "abla, bir tur bineyim mi?" gibi ergenlik ibaresi taşıyan düşüncelerle anormal hale getiriyorlar. geçmiş olsun.
doğrudur. az önce kapıdan geçti biri tutuşa tutuşa. bildiğin alevli malevli. hep söylüyorum yanma derecesine ulaşmadan becerin şunları diye dinleyen yok. sonra yanıyor. yanar tabi. hah al, gitti bi tane daha. kime diyorum.