|
|
- sürekli laf çarpmak saçma sapan kızların gurur duyarak yaptığı saçma sapan davranışlardandır.
- her daim kendilerine normal gelen davranışların tümü...
(okang, 17.01.2005 20:56)
- (bkz: dengesiz hatun hatun değildir)
- bir ortamda ilgi çekmek için aptal ve şımarık hareketlerde bulunmak, ya da tam tersine ağlayıp herkesin onla ilgilenmesini istemek gibi davranışlardır; zaten bu kızlar da biraz sorunludur..
- küçük çocuk gibi kızıp arkasını dönerek gitmesidir.
(bkz: itici)
(bkz: komik)
(bkz: yazık)
- (bkz: kız tripleri)
- sevgililerine gösterdikleri ilgi kadar, onlardan ilgi beklemek(!).
- günün 24 saati telefonun başıda olmanızı beklemeleri ve kapalı yakaladıkları zaman bunu size fena ödetmeleri.
- ortamda dikkat çekmek için her erkeğe yavşamak.
gene dikkat çekmek için bağırarak konuşmak, yandaki minyon hatunu şiddetle dürtmek suretiyle yoldan dışarı atmak. böylece rakipleri egale etmiş olmak.
- erkeklerin saçma sapan davranışlarına karşılık kızlarında yapmak zorunda olduğu davranışlardır.elbette ilgili,sevgi dolu bir davranışa kızlarda aynı şekilde karşılık vereceklerdir.
- yaaa artık sen beni sevmiyorsuuuun gibi sözler söylemek.
ya "galiba" ben senden hoşlanıyorum gibi gayet ciddi bir konuda muallak laflar etmek.hoşlandığı ama söyleyemediği erkeği kıskandırmak için gidip erkeklerle sarmaş dolaş fotoğraf çekilip ya ne tatlı çocuk değil mi diyerek hoşlandığı çocuğu denemek.seni seviyorum demeyi kendine yedirememek.vs vs vs...
- x: aşkımmmmm
y: hııı
x: aşkımmm sen beni çok mu seviyorsun?
y: hı hı
x: gerçekten mi?
y: hııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
- tribal enfeksiyon şeklinde adlandırılırlar.. bulaşıcıdır..
- (bkz: erkeklerin saçma sapan davranışları)
- yağan yağmurdan ıslanıp fönlü saçının bozulması üzerine sanki erkek arkadaşı yağmuru isteyerek yağdırmış gibi ona surat asmak, trip atmak. erkek o yağmurda sırılsıklam olmak pahasına gidip bi yerlerden şemsiye aldıktan sonra* eski haline dönüp az önce surat asan trip atan o değilmiş gibi davranmak
(bkz: kızları anlayamamak)(yiiit, 14.02.2007 21:26 ~ 09.03.2007 22:58)
- erkek arkadaşlarıyla görüşmelerini hoş karşıladığınızda, sizin onu kıskanmadığınız gibi anlamsız bir düşünceye kapılmak, bunun üzerine kavga gürültü çıkarmak. eğer bu olay kızın başka bir kız arkadaşı için geçerliyse, erkek arkadaşının onu kıskanmadığını söyleyerek kızı dolduruşa getirmek, arkadaşlarının ilişkilerine çomak sokmak.
erkek arkadaşlarıyla görüşmelerini hoş karşılamadığınızda ise, sizi maço olmak ve aşırı kıskançlık gibi şeylerle suçlayıp gene kavga gürültü çıkarmak.
- ortalama saat başı seni seviyorum demek. hayır değeri düşüyor gerçekten ama anlamıyorsunuz bir türlü.
- (bkz: aptallık bulaşıcıdır)
- regl dönemlerinin faturasını erkeklere kesmeleri. kendilerine yapılan hatayı asla unutmamaları ve her haksız oldukları durumda bu kozu kullanıp zeytinyağı rolüne soyunmaları.
- aralarındaki mesafe yarım metre iken bile birbirlerine el sallamaları.
- vajinaları olduğu sürece görmezden gelinesi hareketlerdir.
- sevgiliyi arayıp naber demeden nerdesin demek..ve böle yaparak sevgiliyi kontrol ettiğini sanmak
- arkadaşı koluna girmeyince kendini rahatsız hissetmesi.
- erkek arkadaşa sahip olmayı bir kademe atlamak gibi görerek,bunu sahip olmayan hemcinslerinin gözüne sokmak.örn;sürekli bir elin erkek arkadaşın üstünde olması hatta araba kullanırken bile vites üzerinde el ele tutuşmak,sürekli bizli cümleler kurmak -biz sinemaya gitmeyi severiz,biz falancadan hoşlanırız (artık ben diye bişey yoktur)biz koşarız,biz adım atarıza kadar abartılabilinir...
(bigibigi, 10.06.2007 23:23 ~ 18.06.2007 21:17)
|