21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 839 tane

kızların hoşlanma belirtileri

güzelinden getir  başlık içinde ara  bakın dur
  1. kızların hoşlanma belirtileri genel olarak saçma sapan hareketlerdir. her kız aynı hareketleri sergilemez fakat tipik hoşlanma hareketleri vardır:

-göz hapsi
    -konuşurken ses tonlarının değişmesi
    -saçlarıyla oynamaları (çok klişe oldu biliyorum)
    -konuşurken sürekli yeni konu açmaya çalışmak
    -göz kaçırmak
    -dokunmaya çalışmak
    -yüz kızarması
    -inatlaşmak
    -her espriye gülmek (icçes: ne kadar iğrenç bi espri yaa)
    -durup durup telefon etmek,saçmalamak,telefonu kapatmak
    -hoşlanmıyormuş gibi davranmak

vs.
    bu liste böyle uzar gider.

ayrıca:
    (bkz: güldü verecek)

(, 21.10.2009 19:36)

@4090419

2. son zamanların favori çalışmaları da vardır ki:

*facebook'ta bağlantı paylaşmak.
    *er kişimizin bağlantılarına yorum yapıp beğenmek suretiyle sohbet konusu açmak.
    *msn de boşum ama seni seviyorum ana fikirli iletiler yazmak
    *ne tesadüfse o online olduğunda bir anda sizin de olmanız.

bunlar dışında her zaman geçerliliğini koruyan belirtiler vardır:

*gördüğü anda 32 diş sırıtıp ne diyeceğini bilemez halde salak salak slmm deyip geçmek
    *onun bulunduğu her ortamda titreyen ellere sahip olmak
    *tarz yapacağım diye halt edip abuk sabuk kıyafetler giyinip beğenilmeyi beklemek
    *etrafındaki yakın kızların hepsinden -er kişiyle alakasız-(mutlaka öyledir) nefret etmek
    "ne fitne kız ya gıcık oluyorum" gibi ifadelere sık rastlanır.
    *er kişinin ilgi alanlarına aniden ilgi duymak
    futbol maçlarını devamlı takip etmek mesela
    *ve tabi ki gözler...gözler kalbin ışıl ışıl birer aynasıdır. mutlaka kendini ele verecektir.

(, 21.10.2009 19:57 ~ 19:59)

@4090519

3. *çişi yokken zart zurt lavaboya gitmek yolda yürünüyorsa arabaların camlarından kendine bakmak.
    *makyaj yapmak.
    *dekolteli giyinmek.
    *başkaları sana yanlış yapmışsa onlara ee, kaka, pis demesi sürekli sana destek çıkması, empati yapmaya çalışması;
    'lan valla çok götüz ya niye vermiyoz ki süründürüyoz, yok ben seni tanımak istiyorum yok bilmemne, bi zevkiniz var onunda içine sıçıyoruz vay a.q. ben böyle insanlığın ya insan arkadaşı istese o kadar verir yemin ediyorum'
    *yanağınıza kirpik düşmüşte almaya çalışıyomuş gibi bakmalar, üstünüzü aramalar, süzmeler, hafif baygın bakmalar*, gerektiğinden uzun bakmalar*.
    *normalde böyle yapmamla/böyle değilimle başlayan cümleler.

(, 21.10.2009 20:16)

@4090603

4. hiç bir zaman net olarak anlaşılamayacak hareketlerdir.

bir hatun kişi, birinden hoşlandığında, dengesizleşir, nerede ne yapacağını şaşırır, bazen aşırı samimi davranmasına rağmen bazen hoşlandığı kişinin yüzüne bile bakmaz, o yüzden gerçekten anlamanız çok zordur. bunun genel sebebi de kızımızın hoşlandığı kişiye önce yakın davranması, ardından "ayyy ne yaptım ben, içine düştüm adamın, azıcık ağırdan alayım" deyip bu sefer yüzüne bile bakmaması durumudur, dengesizliktir işte bildiğin.

ve kesinlikle bir şekilde beden teması kurmak ister, bir şey anlatırken kolunuzu, elinizi, dizinizi tutar, bunları yapamıyorsa illaki yanınıza oturmaya çabalar, yanınıza oturursa araya asla çanta, mont vs. koymaz, yanınıza da oturamadıysa yanınızda oturan zat'ın kız yada erkek olması farketmeksizin tip tip bakar.

(, 21.10.2009 20:21 ~ 20:22)

@4090624

5. 45 sn. refleksi.
    (şimdi bunca zaman sonra, gayet keyfim yerinde ilk girimi yazdığım bu başlığın altını okuyanlar nörüyon manyak mısın demesin açıklıyorum)

evet sevgili erkek sözlükdaşlar. bir kızı beğendiniz. ona güzel bir bakış attınız. kız kafasını çevirdi. üzülmeyin!! orada durun bir.
    hemen bu giriyi okuduktan sonra edineceğiniz kronometrenizi alın elinize ve kız size tekrar bakana kadar kaç sn. geçti diye bakın. eğer 45 sn içinde size tekrar baktıysa doğru yoldasınız. hoşlandı. yok bakmadıysa başka kapıya.

bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. sevgiler.

(, 21.10.2009 20:47)

@4090747

6. arkadaşlarının sizi gördüğünde onun adını bağırarak söylemesi ya da birbirlerini dürtüklemesi.

(, 21.10.2009 20:50)

@4090764

7. bazıları 'senden hoşanıyorum' diyerek gösteriyorlar bu belirtileri. hemen gazeteyle kafalarına vuruyorum. böyle belirti mi olur lan? biraz gizemli olun.

(, 21.10.2009 21:21)

@4090911

8. bakışları,gülümsemesi ve dikkat çekmek için tatlı tatlı saçmalamasıda dahil edilebilir.

(, 21.10.2009 22:03 ~ 02.01.2011 15:04)

@4091120

9. - durup dururken terslemek
    - göz göze gelmemeye çalışmak
    - siz konuşurken yüzünüze bakmamak
    - karşılaşınca görmezden gelmek
    - aynı ortamdalarsa orada yokmuş gibi davranmak

en klasikleri.

ya da ben sadistim. bana güvenerek yola çıkmayın.

(, 21.10.2009 22:11)

@4091154

10. -kalabalık bir ortamda sizinle herkesle olduğundan farklı üslupta ve ses tonunda konuşmaları.

- eğer yanında kız arkadaşları varsa ve yanına gittiğinizde arkadaşları biz "kütüphaneye gidiyoruz", "biz fotokopi çektirmeye gidiyoruz", "biz lavaboya gidiyoruz" gibi eylemlerde bulunuyorlarsa bilin ki ikinizi yalnız bırakmak için. bu da bir nevi kızın hoşlandığını belirtme biçimidr. bu durumla karşılaşırsanız bilin ki size eee nasıl gidiyor diye soracaktır? hadi bu da benden püf noktası.

- evet dokunmak. ama nasıl dokunmak çekinerek dokunmak çaktırmamak. yakanızı düzeltme girişimi, ya da ceketinizin üzerindeki ipliği alma girişimi, göz altına düşmüş kirpiği alma girişimi olasılıklar arasında. bunlar dokunmak için ufak bahanelerdir. her defasında o ayıklıyorsa üstünüzdekileri dokunma girişimi isteğindendir. bunu yapanların hepsi hoşlanıyor olsaydı erkeklerden bile şüphe ederdik ama. biraz daha az odun olalım da o ince ayrıntıyı farkedelim hemcinslerim.

(, 21.10.2009 22:33)

@4091244

11. (bkz: yalnız ve ayı)

gülücüğe odaklan.

(, 21.10.2009 22:59)

@4091387

12. erkeğin "ben çok iyi el falı bakarım, uzat da senin falına da bakayım" şeklindeki bariz, yaratıcılıktan yoksun, sırf hoşlanılan kızın elini tutmak amaçlı uydurulmuş hareketine "aa sahiden mi, e hadi madem bak bakalım" şeklinde "güya" safça karşılık vermek, elini uzatmak bu belirtilerin en bariz olanlarındandır.
    ve eğer olay böyle gelişiyorsa bu karşılıklı bir hoşlanmadır (virgül) hoşlaşmadır (nokta)

(, 22.10.2009 00:34 ~ 00:35)

@4091908

13. durduk yere salak gibi sırıtmaları.

(, 22.10.2009 00:39)

@4091940

14. kişiden kişiye çok fazla değişkenlik gösteren belirtilerdir. çalıştığınız yerde bir bayanı ele alalım misal. bu bayan siz o şirkete dahil olduğunuzdan beri size ilgisiz ve soğuk davranıyorsa, herkese kakara kikiri size gelince resmi bir konuşma tavrı takınıyorsa, hatta onu da geç konuşurken yüzünüze bile bakmıyorsa ben burada art niyet ve hoşlanma belirtileri ararım arkadaş. ama kendini yakar beni değil.

(, 22.10.2009 00:42 ~ 00:43)

@4091958

15. - durduk yere ortamdaki milletten msn istemeleri.
    - durduk yere telefonları karıştırma isteği.

(, 22.10.2009 00:44)

@4091967

16. söyledikleri 5 cümleden 4.5 nda ondan bahsetmeleri

(, 22.10.2009 12:40)

@4093127

17. gizli gizli hesap sormaları hoşlandığının göstergesidir. çaktırmadan yapmaya çalışsalarda ancak belli ederler. hoşlanılan kişiye anaç tavırlarda bulunurlar. ama hoşlandıklarını kattiyen itiraf etmezler. onlar için arkadaşlıktır , dostluktur vs.. ama bir başkasına aynı hareketleri sergilemezler. hoşlandığı kişi hakkında sürekli bilgi edinmeye çalışır ve de daha fazla bilgi edinmek ister. '' dün gece arkadaşlarıyla ne yaptı , nereye gitti , ne konuştu vs.. '' gibi soruları kafasında sürekli gidip gelir. umursamaz tavırlara bürünse de aslen içten içe umursar. sonuçta merak kadının doğasında vardır ve özellikle hoşlandığı kimse varsa daha fazla merak eder. hoşlandığı kişinin adını duyduğunda panikler, terler, şirinlikler yapmaya çalışır , iç geçirir, efkarlaşır, çocuklaşır, terler, elini boynuna götürür, boynunu okşar, saçına da dokunabilir, beden ısısı artar [ bu ısıyı bizzat ölçtüm termal kamera ile. ] vs.. sonuç olarak hoşlanan bir kıza eziyet etmek günahtır gidip bir an önce açılmak lazımdır.

(, 22.10.2009 13:26)

@4093288

18. - günaydıııın.
    - günaydın.
    - ...
    - abi kız "günaydın" dedi, kesin hoşlanıyo benden.
    - ...

(, 22.10.2009 14:03)

@4093427

19. berbat esprilerine kahkaha atması.

(, 22.10.2009 17:57)

@4094161

20. amuda kalkıp, elleri üstünde yürüyerek, ayağıyla sana çay servisi yapması.

(bkz: benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var)

(, 22.10.2009 17:59 ~ 18:00)

@4094167

21. napıyon, napıyosun, naber, nassıssın kelimelerini değiştirip değiştirip kullanmaları.

(, 22.10.2009 18:06)

@4094190

22. hoşlanılan kişi için bazen trajik sonlara sebep olur. yaşanmış bir örnekle açıklamak gerekirse;

-merveee görüyomusun sabahtan beri elife yazıyo deli olucam şimdi
    -sakin ol kızım bilmiyo çocuk senin sevdiğini ne bekliyosun, bi senle mi konuşacaktı
    -ben bunu ödetmesini bilirim, bi öpüşmediği kaldı hayvanın. içine düşecek yahu kızın!
    -öfff hade karar ver nasıl davranıcaz çocuğa, sınav var birazdan benim yanımda oturucak kağıtları değiştiyomuyuz senle?
    -evettttt. söylediğim gibi yapıyoruz, önümde oturacak (yüzde pis bi sırıtış)

(sınav esnasında hoşlanılan erkek, hoşlanan -bu sıfat hafif kalabilir, aşık kız demek daha yerinde- kızın önüne geçmiştir. kurban, kendini çakal sandığından arkadaki kurnazın kağıdını aynen geçirmeye başlar, kız bunu farketmemiş gibi yapar. sınavın bitmesine 5 dakika kala kız, kurbanın omzundan nazikçe dürter ve şu cümle çıkıverir kızın ağzından

-meeeerrt, galiba sen benim cevapları okuyodun, söylemedi deme biz merveyle sınav başında kağıtları değiştirdik, senle benim sorular farklı heeeee

(, 23.10.2009 20:22 ~ 27.10.2009 18:24)

@4098508

23. eğer bir kız sizden hoşlandıysa; 1 facebook da ekeler 2 msn de ekler 3 üç günde bir 'uçanapstırma nasılsın ne yapıyorsun...' diye mesaj atar. eğer bu 3 ünü de yapıyorsa, gidin açılın asla karşılıksız kalmazsınız.

(, 25.10.2009 00:34)

@4102909

24. + bende ataşehirde oturuyorum işte
    -hee ne güzel
    +işte akşam saatlerinde çok kötü oralar ya
    -hımm kötüymüş bu
    +evin yakınına da otobüs gitmiyor biliyor musun?
    -yapma yaa, zor olmuyor mu
    +ya iştee çok kötü, zor oluyor tabii, biri de yok gelip beni alsın
    -zordur ya tabii
    +misal bak saat 8, gidene kadar 9 ne kötüdür oralar
    -umarım bir şey olmaz yaa
    ....

+yaaa salak beraber yürüyelim, ben götürürüm, aa ne demek sorun etmee desene, hoşlanıyorum ulann, yuhh bee...
    -aa sağolasın ya hoşlandığın için...
    +yaa niye hep ben yaa niye hep benim başıma yaaa...

(, 25.10.2009 00:38)

@4102925

25. kızın ağzına turnusol kağıdını veriyorsun, maviye dönerse hoşlanıyor, kırmızı olursa aşkından ölüyor.

not: nötr ise o kağıdı sana yedirir zaten.

(, 25.10.2009 00:55 ~ 00:55)

@4103010

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 14