kızların gitar çalan erkek sevmesi   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. -sevgilim bana hayalet sevgilim'i çalıp söyler misin?
    +bebeğim benim hayalet sevgilim
    -seni seviyorum vural
    (absynth, 28.11.2005 01:03)

2. (bkz: erkeklerin saksafon çalan kız sevmesi)
    (bkz: ibnelerin davul çalan ibne sevmesi)
    (bkz: pazartesi sendromu)
    (fantastik karakter, 28.11.2005 01:11)
  3. çekici erkeğin çekiciliğini artırması bakımından doğru olan ama kızların çekici bulmadığı erkekler için doğru olmayan önerme
    (cyd, 28.11.2005 01:13)
  4. ortamı ve kendisini eğlendirdiği için
    ve ortamdakilerin erkek üzerinde yoğunlaşması ve erkekte oluşan karizmadan kaynaklanan ilgi
    (myra, 28.11.2005 02:11)
  5. yalan. gitar ney ki bir kere? ney değil tabii fakat nedir ki mesela gitar dediğimiz şey?
    esaslı kızlar piyanist şantör severler. hatta daha ileriye götürülebilecek olursa piyano'nun kendisini severler, piyanoya veren kızlar mevcuttur ülkemde.
    (kezban, 28.11.2005 02:50 ~ 02:51)
  6. doğrudur aslında hele o erkeğin elinde elektro gitar varsa o iş kesin bu şekilde sonuçlanır.marjinal tipler için bu çok önemli bir şeydir,onları izlerken ağızlarının suyu akar neredeyse...
    (ceyar, 28.11.2005 17:14)
  7. kızlar gitar çalan erkekleri dinlemeyi sever ama siz gitar çalmakla meşgul iken kızları başkaları götürür
    (vatman, 28.11.2005 17:18)
  8. modası nihayet geçmiş bir durumdur. artık trend, kızların arabada müziğin sesini sonuna kadar açan dingillerden hoşlanmasıdır. ancak yine de bu tiplerin gitarda akdeniz akşamları + sevdan bir ateş çalabilmeleri cv'lerini inceleyen kızların gözünde (çok da seçiciler maşallah) bir artı puan getirir.

işin başka bir kötü yanı da, kızların bir akdeniz akşamları falan çalan erkekleri ağızlarının suyu akarak dinlerlerken, ne bileyim bir stairway to heaven falan çaldığınızda dikkatlerinin başka bir yana kayması, nezaketen dinliyor gibi yapmalarıdır.

neyse ki bu modanın bittiğini artık gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. haydi başlıyoruz, son-ki-üçç-akdeeeniiiiiz...

-abi 5inci çalışın ama yaklaşan bi tane kız yok ya hala.
    -tamam ispatlanmıştır. getir subwoofer'ı arabanın bagajına takacam.*
    (plectrum, 16.06.2006 15:45 ~ 16:01)
  9. her kız için doğru olmayan bir cümledir. baş parmak tırnağı uzun olan, bol küpeli, yağlı saçlı gitaristleri sevmeyen kızlar çoktur. ha tabi eğer gitarist james hetfield, kurt cobain gibiyse o zaman işler değişir.
    (selenikom, 16.06.2006 16:54)
  10. söyle yorumlanası sorunsal:
    brad pitt in gitar çaldığını hiç sanmıyorum.
    (juda, 16.06.2006 17:28 ~ 17:49)
  11. (bkz: erkeklerin viyolonsel çalan kızları sevmesi)
    (zaknafein, 16.06.2006 17:31)
  12. -koşunnnn!yakalayın amuaaa godumunuuuuuu
    +durun bekleyin,yapmayın
    -ne diyon bacım sen gitar çaldı benim dükkandan
    +alın bu gitarın parası

söz konusu hatun yanındaki arkadaşına döner ve
    +napiim elvan gitar çalan erkeklere dayanamıyorum,everytime veresim geliyo.
    (floydzede, 16.06.2006 19:16 ~ 19:18)
  13. hoşlanılan kişi için akdeniz akşamlarının gerçekten bir başka olduğu durumdur.* *
    (silentpain, 16.06.2006 22:08)
  14. "götümüz sikildi öğrenene kadar, siz de çalın sizi de sevsinler kardeşim" dedirtesi cümle. şaka lan şaka, kandırmışlar sizi.*

edit: kötüleyenlere ücretsiz gitar dersi veriyorum.
    (anfinindistortiondugmesi, 16.06.2006 22:15 ~ 22:40)
  15. saçlarını, tırnaklarını uzatıp, eline gitar geçiren her erkeğin akdeniz akşamları adlı nadide eseri çalarak kız tavlayamayacağı ortadadır. ne kadar yakışıklıyım, seksiyim, yakıyorum ortalığı mantığıyla kumsalda gürültü kirliliği yapan erkeklerin kontraplak gitarlarını jöleli kafalarına geçirmek, ve hatta ayar vermek gerekir! şöyle ki:

-ehe... çok etkilendim sizden, istediğiniz bir parça varsa çalabilirim.
    -yok almıyım ben kalsın, kullandığın akorlar yanlış, parçanın tonunu da bulamıyosun bi türlü. ama ille de çalıcam diyosan ver önce akordunu yapıyım mahvoldu burda kulağım bi saattir beynimi ziktin yaa..
    (yamukyumukpirenses, 16.06.2006 22:36 ~ 22:37)
  16. (bkz: kızların piyano çalan erkekleri sevmesi)*
    (vera, 16.06.2006 23:35 ~ 18.09.2006 18:52)
  17. kızın sevmesi
    kızın gitar sevmesi
    kızın gitar çalan sevmesi(her üç cinsiyet de olabilir)
    kızın gitar çalan erkek sevmesi(e bundan doğal ne vardır)
    (un ventilateur de slipkot, 03.07.2006 00:01)
  18. haddim olmayarak aşk doktorluğu sıfatını iki dakika alıyorum:

kızlar farklı erkeklerden hoşlanırlar. aslında insanın farklısı her zaman ilgi çeker. ama heteroseksüel ilişkilerde daha çok kızların karar mercii olması itibariyle "seçmek" onlara bakar. buradan yola çıkarak "insanın farklısı ilgi çeker" gerçeğini "kızlar farklı erkeklerden hoşlanır"a uyarlamak mümkün olur.

fark nasıl olur: allah vergisi olur, el yüz göz endam nizami ve habibi ölçülerdedir. veyahut iyi konuşuyordur, maymunlaşmadan çene yapabiliyordur veya elleri yeteneklidir, birşeyler karalamaya/çizmeye gelince fark yaratır. hiç olmadı o eller gitarın tellerine abanmaktansa dokunabilme kabiliyetine erişmiştir. bu da fark yaratır -ki en azından kağıt üstünde yaratıyor. seçiyorlar efendim durduramıyoruz. artı "kim bu çocuk?" sorusuna yanıt verirken, ip üstünde giden kız-kız ilişkilerinde boşluk dolduracak birşeyleri olmalıdır ki partnerin, böylece top ağlarla buluşsun.

farz-ı misal, kareli gömlek takılan ortalama bir fiziksel yapıya sahip eli kalem tutmaz, çizik atmaz, tele basmaz, sesi çıkmaz, efendi, insancıl ve iyi niyetli birinin yazık ki kız milleti için hiçbir çekiciliği yoktur. üzgünüm. burdan güzel kızların neden denyo erkeklerle çıktığına doğru yakınsayabilirsiniz. hadi bi yakınsayın gelin.

ha tabi bahsettiğim fark, sonradan öğrenilse bile içten gelen fark olmalıdır. suni farkları da "yerler" ama farklı olayım derken maymun olmak forumda, sözlükte, msn'de, kafede, işyerinde veya bankta otururken ekseriyetle rast gelinebilen bir olgudur (nereye "bakacağınızı" biliyorsunuz). fark yaratayım derken cart kaçmamanız temennisiyle ukalalığın dibine vurduğum bu giriyi sonlandırıp aşk doktorluğunu usta ellere bırakıyorum tekrar.

(bkz: sıkı dokunmuş aşklar)
    (lefteyenine, 01.09.2006 05:25 ~ 14:56)
  19. tamamen yanlış olan önerme.
    bu zamanlarda, eskilerin deyişi olan "ya davulcuya ya zurnacıya", revize edilip "ya davulcuya ya saksafon çalan genç blues'cuya" olarak değiştirilmiştir.
    (huma, 01.09.2006 10:28)
  20. lise yıllarında kalmış özenti kız göstergesidir. ancak istisnaları da bulunmaktadır; şöyleki kız da fazlaca müzik ve gitarla ilgiliyse ortak mevzular bir gitarist deikanlımızla tabiki daha çok olacaktır.
    (bkz: bu dahil bütün genellemeler yanlıştır)
    (psychick, 01.09.2006 15:37)
  21. özellikle uzun saçlı olmalarıda gitar çaldıklarını gösteriri ki bu da kızların ilgisini çekmektedir.
    (axel fox, 01.09.2006 15:44)
  22. çoğu zaman doğru bir önermedir.ama sağ gitar ve sol gitar olarak da ayırılmalı mıdır diye bir soruyu getirebilir akla.

somut bir örnek olaraktan şöyle bi şarkı sözü vardır:

i wish that i was in your arms,
    like that spanish guitar
    and you would play me through the night
    all alone yada all night long...

hatun kişiyi ilhamlara gark etmiş ispanyol gitarcımız.
    yeni akorlarda görüşmek üzere hayırlı işler dileyeek uzaklaşmaktan başka çare yok zannımca..
    (smooth, 01.09.2006 16:15)
  23. (bkz: seni kandırmışlar)
    (cyd, 01.09.2006 16:35)
  24. kızların karakterden başka herşeye bakma durumu:

- gitar çalan abi ortamda yeteri kadar popüler mi?
    - şarkıyı duygulu söylüyor mu?
    - takıları (bileklik, küpe, yüzük) son moda mı?

netice belli: abi çalar - söyler, hatun kişi karizmaya uygun adaylar listesine birini daha eklemiş olur...falan filan.
    (perdue, 01.09.2006 18:29)
  25. bir erkeğin yanında kız varsa tüm kızların o adama bakması gibi bir durum var ya... onunla bağlantılı galiba. gitar da kadına benziyor hatlarıyla*
    (duyan da gitar çaldı kız tavladı sanacak)
    (yedinin yedincisi, 07.01.2007 00:50)
 sayfa  / 2