belki ilginizi çeker
  1. · allah ım kızın kırosundan koru yarabbi
  2. · kızların heraketlerinde sebep aranmaz
  3. · eküri
  4. · güzele bakmak sevaptır
  5. · fermuarı açık unutmak
  6. · sevgiliyle dolaşırken kızların bakması
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · domuz gribi
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · okan bayülgen
  8. · zehirli
  9. · terazi burcu kadını

kızların erkeklere bakma nedenleri  

1. bakıyollar efenim, ısrarnan bakıyollar... zannedersin o da seni kesiyo! yok ama sakın ümitlenme büyük ihtimalle öyle değildir. kontrol amaçlıdır o, hele bazen kendi de bakmaz, ekürilerine baktırır... sonrasında;
    "allaaan salaaa... hala mı bakıyon lan, sana mı kaldım bee... hıh!" şeklinde düşünüyollar... gülüyollar efenim, acımadan garibana, göstere göstere gülüyollar...
    demem şu ki a dostlar, her dönüp bakan kıza " o da beni kesiyo imanıma...!" düşüncesiyle yaklaşmayın... çok pis insanın içine oturtuyollar!
    (steinmetz, 28.02.2007 01:27)
  2. yanınızda bir kız varsa daha bir farklı bakıyorlar, alık alık böyle.
    (gelirsemkal, 28.02.2007 01:30)
  3. acaba bana bakıyor mu diye bakıyordur çoğunlukla..ego tatmini meselesi ne de olsa..lakin arada aşk meşk mevzuları yoksa ya da bir tanışıklık,beğenilmiş olma şansı daha yüksektir..yalnızz bir de şu var ki eğer size bakan kızla tarzınız farklıysa yadırgama bakışı da olabilir bu..kızlar ilginçtir kesin birşey söylenemez aslında..(sözüm meclisten dışarı,,maksadım genelleme değildir..)
    (dasein, 28.02.2007 01:40)
  4. kız bakar,umutlandırır.gece onu düşünür kafaya koyarsın,konuşmak istersin. ama bu sefer yanından geçerken seni farketmez,yokmuşsun gibi davranır.sonra akşam eve gelir kızların erkeklere bakma nedenini sorgularsın.
    (hiyelkar, 28.02.2007 19:38)
  5. (heliad, 16.04.2007 17:36)
  6. tamamen yalandır, bakmazlar sadece görürler. birşey var da bakıyor sanarsın, sonunda havanı alırsın. ne yazık ki bu işler böyle işliyor.
    (gnarus, 16.04.2007 17:39)
  7. sebepsiz yere de bakarlar. kızların heraketlerinde sebep aranmaz hepsi farklı düşünür birbirlerini bile anlayamazlar. ha bu bakışlar pek bi gaza getiricidir o ayrı, gene de sorup soruşturulmalı araştırılmalı yok "ben gaza gelmiş gibi hissediyorum ama göt olursam da koymaz" deniyorsa, gidip konuşulmalıdır.
    (akarui, 16.04.2007 17:49 ~ 17:50)
  8. işin ilginci bakma nedenlerinden öte, bakmalarındaki profesyonelliktir. yani ''x sebebinden dolayı bakıyor eheh'' dediğinizde tam da zıttı oluyor olabilir. yani, kızın sizle ilgilendiğini düşünürsünüz ama kız sadece öylesine bakıyordur, hiç ilgilenmediğini düşünürsünüz ama o sırada sizi gözleriyle yiyor veya tartıyordur ama bunu çok profesyonel yapar size de durumu çaktırmaz. hele ki yanında bir-iki kız arkadaşı varsa ve o sırada fısıldayarak konuşuyorsa işi asla çözemezsiniz, ya sizi o sırada ''ayy çok tatlı vs.'' diye kızlarla kaynatıyordur ya da tam aksine '' ihihi şu salağa bakın nasıl da duruyor öyle'' de diyor da olabilir. kız kısmısı şeytana pabucu ters giydirir kısacası, her zaman tedbirli olunuz.*
    (spaindustrial, 16.04.2007 18:01)
  9. ağırlıklı olarak tartma,değer biçme gibi çeşitli sebepleri olsa da nâdiren tek bir sebepten bakıyor da olabilirler:

(bkz: bir öküzün trenden beklentileri)

sözlük ahâlisinin çoğunluğunun yazmaktan çekineceğini,hatta klavyenin tuşlarına basmaktan imtinâ edeceği bu olayın sebeplerine gelince:

(bkz: allah'ım kızın kırosundan koru yarabbi)
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (stone cold, 16.04.2007 18:44)
  10. aranızdaki 7 benzerliği bulmak için bakıyorlar. yedi de 7 olursa aşk oluyo. meseladır, yanidir.
    (girift, 16.04.2007 18:45)
  11. tamamen içgüdüseldir. bilimsel olarak bir kadın aslında doğuracağı çocuğa uygun baba ararmış. yani tamamen çiftleşme güdüsüyle bakarmış..koku, ses vs vs. enteresaannn..
    (dulcinea, 16.04.2007 22:15)
  12. abazan kızlar için şahısın erkek olması yeterlidir
    (mudflow, 16.04.2007 22:27)
  13. eğer yanınızda bir kız arkadaşınız ile yürüyorsanız daha önce gördüğünüzden emin olduğunuz bir kız (ki önceki görüşünde sizi sallamamıştır, kibrit çöpünden farksız muamale etmiştir size) tekrar karşınıza çıktığında hayatınız slow motiona girer ve ilk önce yanınızdaki kızı hızla süzüp analiz ettikten sonra size dönüp bakar ve saç telinizden ayak ucunuza kadar inceler.

kızın kafasından geçen düşünceler şöyledir:

- kıza bak, pek de havalı ama bu sümsükte ne buluyor acaba?
    - çocuk fena deil de bu kızla mı takılıyor yoksa? ıyyyyy
    (zekmece, 12.06.2007 13:22)
  14. bazı kızlar sadece acaba o erkek onlara bakıyor mu diye bakarlar
    (kaskate, 20.06.2008 18:37)
  15. erkeğin burnunda sümük vardır.
    (dedirten başlık, 20.06.2008 18:39)
  16. porsche bmw x5
    (grafiker, 20.06.2008 18:58)
  17. güzel gülüş.
    (shilem, 26.07.2009 17:31)
  18. kimi zaman sadece anatomik açıdan incelediklerini iddia ediyorlar.
    (gulsekizil, 26.07.2009 17:32)
  19. (bkz: çene)
    (koşarken ayağına giren kramp ile yere yığılan adam, 26.07.2009 17:37)
  20. bi iş için lazımdır.

e.g alışveriş torbalarını taşıtmak.
    (balefulwhisper, 26.07.2009 17:53)
  21. taksim bostancı otobüsünde başıma geldi.
    kız yol boyunca bana yiyecek gibi baktı. ben gazetemi okuyordum ama arada hissedip kafamı kaldırınca gözgöze geldim. oralı olmadım, umursamadım.

son durağa geldik ve kapıya yanaştım bu benden önce indi ve koşmaya başladı. neden öyle yaptığını anlamadım. kaçmasa da yanına gidip konuşacak değildim.

sonra ben taksiyle onun yanından geçerken gene gözgöze geldik.
    hala birşey anlamış değilim.

öyle iddaalı, dönüp dönüp bakılası biri de değilim.
    (yannis, 26.07.2009 17:56 ~ 17:56)
  22. (bir hırıltıdır yaşamak, 26.07.2009 18:27)
  23. gözün dalmasıdır. insanlık hali.
    (chericheri, 21.09.2009 14:57)
  24. benzerlik ve farklılıklar neticesinde kendilerinden ayrı bir özellik aramaktadırlaarr..ne kadar farklı özellik varsa tutup bide o kadar aşık olurlar..sonrada vay efendim ben neden acı çekmekteyimm..doğru düzgün baksalar baktıkları yere de işte...sizin anlayacağınız baksalarda normal bakmıyorlar yani...
    (jelibon murjaaaa, 21.09.2009 15:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil