belki ilginizi çeker
  1. · erkeklerin verecek galiba beklentisi
  2. · saçıyla oynayan kız
  3. · her saçıyla oynayanı kendinden hoşlanıyor sanmak
  4. · erkeklerin kızlar karşısında malı avuçlaması
  5. · buram buram seks kokmak
  6. · erkeklerin vücut dili anlayışı
  7. · kizlarin erkek karsisinda saclariyla oynamasi
gündem
  1. · 13 mart 2010 gençlerbirliği fenerbahçe maçı
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · altıncı nesil yedinci nesili siker
  4. · sonisphere festival 2010
  5. · öss de türkçeyi fulleyen sözlük yazarı
  6. · dünyanın en çekici erkekleri
  7. · kullanmak için can atılan replikler
  8. · içmeden sarhoş olmak
  9. · kalça

kızların erkek karşısında saçlarıyla oynaması  

1. o esnada karşı tarafın kafasında "aha saçıyla oynuyo kesin verecek" düşüncesi zuhur etmektedir.
    (bkz: erkeklerin verecek galiba beklentisi)
    (togisama, 20.09.2009 19:09 ~ 19:10)
  2. erkeklerin kızlar karşısında saçlarını düzeltmesiyle aynı amaçla yapılan eylemdir.
    (mikroflamet, 20.09.2009 19:12)
  3. ne anlama geldiği tartışılası durum. şimdi kızımızın bir tiki olabilir. sürekli saçıyla oynayabilir. bu durumda salak durmuna düşmeyin aman ha.

bir de eğer gerçekse (ben de şimdi öğrendim.) hoşlanma belirtisiymiş. iyi de canımın içi zaten biz erkekler zor kavrıyoruz kadınların davranışlarını bir de bunu neden sözlüklerde yazıp deşifre ediyorsun. bunu okuyan bayan bir daha saçıyla oynar mı?
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 20.09.2009 19:16)
  4. beden diline göre karşınızdaki kızın sizden hoşlandığı ve flörte açık olduğu anlamını taşır. yani ''oha lan karıya bak yollu'' demek yerine; karşısındaki erkek olarak sevinmeniz daha doğrudur.

(bkz: elçiye zeval olmaz)
    (göğem, 20.09.2009 19:20 ~ 19:24)
  5. erkeklerin hoşlanma belirtilerinde vardığı son nokta saçmalık.
    lan saçımla oynuyorsam bundan sanane hayır yani böyle bişeyden nasıl bir 'verme' iması çıkarılabiliyor cidden hayret edilesi bir durum.
    saçım dolanmışta açmaya çalışıyor olamaz mıyım?
    şeklini beğenmedim belki,yada kabardı indirmeye çalışıyorum belkide düz olmasından memnun değilim lüle yapmayı deniyorum.
    fesupanallah.
    (maladie, 20.09.2009 19:26)
  6. erkeğin boşu boşuna ereksiyon olmasına sebep olabilecek hatun davranışıdır.
    (jamesjoyce, 20.09.2009 19:27)
  7. kızlar çok farklı sebeplerden saçlarıyla oynar.
    1. saçlarını severler ve bu 1. ve en önemli madde erkeklerle uzaktan yakından alakalı değildir; evet evet kızlar saçlarını çok severler ve onların en önemli aksesuarıdır. bi düşünün kaç tane kız gördünüz saçlarını kazıtan, varsa da milyarda 1.
    2.bir erkek karşısında, hoşlandıkları ama ilişki yaşamadıkları bir erkek karşısında saçlarıyla oynarlarsa ve bunu kasıtlı olarak yapıp, karşısındakine de gösterirlerse bu dişilerde kur yapmaya tekabül eder.
    3.yine bir erkek karşısındadırlar, yine tanımıyorlardır ancak bu sefer saçlarıyla oynadıklarını farketmezler. platoniktir.
    4.çok kurbaz * kızlarımızın el alışkanlığı olmuştur, derste, yemekte, otobüste, bakkalda her yerde saçlarıyla oynayabilirler.
    5. diğer kızlara hava atmak için saçlarını bir oraya bir buraya savurarak, parmaklarını saçlarının arasından geçirip havalandırarak falan caka satar, kıskançlık olsun sırf. ne fesatlar ya rabbim.

yalnız, özellikle düz saçlıları yapıyor bunu, bir tutamı alıp üst dudağını arı sokmuş gibi kaldırıp da kendine bıyık yapan kızlar vardır ki, geri dönüşümleri elzemdir. saçla oynamanın da bir adabı vardır canım!
    (silversilver, 20.09.2009 19:29 ~ 19:30)
  8. (thedewil, 20.09.2009 20:36)
  9. sissokkolu bilim adamlarına göre kızın karşısındakini etkilemeye çalıştığı anlamına gelir.

kaynak: (bkz: sissoko gazetesi)

not: gerçekten böyle bir haber okumuştum ama gazetenin ve ülkenin isimlerini hatırlamadığım için sissoko ismini kullandım.
    (iştahsız tospa, 20.09.2009 20:49)
  10. beyaz bir araba müzik son ses içinde ..içendeki çok önemli değil. tam arabanın önünden geçerken aniden el saçlara kayar.hani kendimi bilmesem gerçekten bu kız işaret verdi derim.o derce gereksiz bir saçla oynama durumu.rüzgar da yok ki önüme gelmiş numarası yapayım.ne yaptığımın farkına vararak yine öyle ani bir hareketle elimi normal konumuna getirdim .beden dilimin benden habersiz iş çevirmesine biraz sinirlenerek olay yerinden emin adımlarla ilerledim.
    yok artık bidaha yapmıycam
    (isgot, 20.09.2009 21:08)
  11. beden dilinde vermeye hazırım demek.
    (karga karga gak dedi, 20.09.2009 21:15)
  12. ters çevrilmiş haline az önce sövdüydüm, isteyen buradan yiyebilir:

(bkz: erkeklerin kızlar karşısında bıyıklarıyla oynaması/@3969657)
    (anladım bozukluğu, 20.09.2009 21:17)
  13. (secateurs, 20.09.2009 21:23)
  14. "vermek" istedikleri anlamına gelir. "almak" için bir işaret bekleyen erkeklerimize göre hatun kısmının her hareketinin "vermek" istemekle sonuçlanan bir anlamı vardır zaten. hele hele erkek karşısında saçları ile oynamak, ne farkı vardır allah aşkına açıkça "sana vermek istiyorum" demekten? sen kız ol, saçını evir çevir ellerinin arasında, bir o yana bir bu yana, sonra de ki ne alakası var bunun "vermek"le!!! saçla oynamak yahu bu, başka ne anlama gelebilir? saçınla oynuyorsun madem vereceksin, yok vermek istemiyorsan saçınla oynamayacaksın!!! yok saçı dolaşmışta, yok şeklini beğenmemişte, daha neler? hadi ordan kızım! sökmez bu namuslu ayakları bize!!! edebinle ver işte!!! bak sinirlendim yine. ah bu kız milleti, hem "vermek" için ellerinden gelen her şeyi yaparlar, saçlarla oynamalar, gülümsemeler, sarılmalar arkadaş gibi, yok nefes almalar falan, hem de "vermek" istiyor diyince kızarlar. gel de delirme!!! of of of...
    (topal karınca, 20.09.2009 22:10 ~ 22:11)
  15. hiçbir anlam çıkarılmaması gereken hadise kanımca. bu anlam çıkarılması yüzünden dışarda her hareketimi kontrol etmek zorunda hissediyorum kendimi. geçen gün bi erkek arkadaşın yanında baktım elim saçımdaymış, oha şimdi yanlış falan anlar, yazıyorum sanar diye çektim elimi. yok böyle bir şey kardeşim.
    (bewitched, 20.09.2009 22:58)
  16. (bkz: buram buram seks kokmak)

şaka lan şaka. her saçıyla oynayanı şey sansaydık ohooo halimiz nice olurdu.
    (calligrapher, 20.09.2009 23:00)
  17. - ... (saçıyla oynuyor işte anlasana aq)
    + ne yani beni sevdiğini mi söylüyorsun?
    - nilaka ya?
    + bu şımarık üsluppp... yani bana vereceğini mi ima ediyorsun aman tanrım!
    - neee
    + anlamazlıktan gelerek onaylıyorsun da üstelik. donu mu kendim mi getireyim bebeğim?..
    - ... (burada saçıyla oynamıyor emin olabilirsiniz)

(bkz: erkeklerin vücut dili anlayışı)
    (ayarcızade mahmud ekrem, 20.09.2009 23:03)
  18. kur yapma biçimi değildir.
    kimi kızlar var ki ellerini saçlarının arasından çıkaramazlar,
    pc başında,
    konuşurken,
    karşısında erkek varken,
    karşısında babası varken,
    karşısında kızlar varken,
    karşısında koalalar varken,
    bön bön otururken,
    uyumaya çalışırken
    ...

devamlı saç diplerini kurcalarlar mesela. hatta bir de saç kırıklarına takık olanlar tek tek o kırıkları kopartabilirler.

bu durumda kur yapma biçimi değildir. sadece kız her zamanki gibi saçıyla oynuyodur ve bu sırada karşısına bir canlı erkek denk gelmiştir.

tikliyim ne var?!!!!
    (agnodice, 20.09.2009 23:12)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook