görseller
kızların efendi adam yerine tercih ettiği piç adam 

belki ilginizi çeker
  1. · kızların efendi adam yerine piç adam tercihi
  2. · james ford
  3. · nicke tıklayınca çıkan belki ilginizi çeker ler
  4. · kızların cyclops yerine gambit tercihi
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  3. · banu güven
  4. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  5. · tanrıya sorulacak tek soru
  6. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  7. · aşk ı memnu
  8. · lions in a cage
  9. · charlie and the chocolate factory

kızların efendi adam yerine tercih ettiği piç adam  

sayfa  / 3
  1. (bkz: james ford)
    (hayatııskalamalüksünyoksenin, 08.05.2007 22:45)
  2. (bkz: kızların efendi adam yerine piç adam tercihi)
    (finch, 08.05.2007 22:53)
  3. (bkz: sawyer)
    (mulenbu, 08.05.2007 22:54)
  4. yoluna gül döken adam yerine, uğruna kan döken adamın seçilmesi.
    (bkz: can dündar)
    (bkz: aşka ve terke dair)
    (magicpie, 08.05.2007 22:58 ~ 23:01)
  5. tercih sebebi kesinlikle özgüvendir. piç adam(nasıl bir tabirse o) kişisi kendine fazlasıyla güvenen kişidir.farklı olmak için elinden geleni yapar. farkı hissettirmek ister mütemadiyen. bu tarz insan modeli de kadının en çok önem verdiği temalardan biri olan özgüven başlığını kucağına alır.bütün genellemeler yanlış olabilir belki ama eğerki konu efendi olmayan piç adamı tercih eden kadınsa bu tarz kadın yanında dikkat çeken erkek ister zaten.haliyle her malın bir alıcısı vardır lafı mecaz yanı ağır bassa da tarife uygun sanırsam.
    (thedude, 08.05.2007 23:09)
  6. kate moss'un seçtiği adamdır çoğunlukla.
    (weirdlola, 08.05.2007 23:11 ~ 23:11)
  7. kızların bu tercihi sayesinde erkeklerde kızların aşağılanmaktan hoşlandıkları yanılsaması oluşur ve efendi adamlar bile piç herifin teki gibi davranmaya itilir. zaten bunun için duygusal görünmekten kaçar erkek kısmısı.
    ihtiras rüzgarları filminde babanın üç oğlundan sevdiği tercih ettiği oğlu da en az efendi olandı. başka bir albenisi var böyle heriflerin. nasıl desem ikili ilişkide sado-mazo bir takıma daha uyuyor sanki. kadın olmak peşin peşin mazo kısma uyuyor, piç adam da sadoya. halbuki bazı efendi adamların içinde uyuyan aslan gizlidir, o ne sadodur o.
    (z string, 09.02.2008 02:07)
  8. ismiyle müsemma, piç adamdır işte. orospu çocuğunun önde gidenidir. her türlü yavşaklık mevcuttur. taşlanmış kot altına sivri burun kundura, bir kilo jöle yardımıyla kafa derisine yapıştırılmış saçlar, v yaka kazak/tişört ve boyunda duran tesbih şeklindeki kolyedir bunların stili.* yavşaklık kanlarında vardır, engellenemez çeşidinden hem de. tırnakları sökülesi, dişleri dökülüp eline verilesidir.
    (nasıl kin besliyorsam pezevenklere, yazarken bile sinirlendim.)
    (viktorrap, 09.02.2008 02:52)
  9. her yerde rastlanabilecek piç tipi. bir şarkısı vardı grup vitamin'in;
    "kırlarda, barlarda, lüks otellerde,
    taksim'de, maksim'de, artık her yerde,
    joggingde, aerobikte, body buildingde,
    toplantıda, kulüplerde, tuvaletlerde.."
    diye giden, adı da "şaşırmayın"dı, işte bu şarkının sözleri bu piçleri tanımlar. şu adamların 90ların başında yazdığı şarkı, bugün de geçerli; onlar her yerdeler.

sinirden kendimi sikicem gece gece, o derece.
    (sükun, 17.03.2008 22:18 ~ 22:52)
  10. (bkz: love the hard way)

(bkz: adrien brody)
    (ancelika, 17.03.2008 22:31)
  11. aşık olması dışında hiçbir bahaneyi kabul edemeyeceğim salak ötesi eylem. zira gönül bu ota da diğerine de...
    (turkette, 17.03.2008 23:14 ~ 13.05.2008 22:36)
  12. kendisi -adı üstünde- piçtir efendim.daha da sözüm yok.
    (shotcrete, 17.03.2008 23:19 ~ 23:20)
  13. bu piç adamlar gerçekten şanslıdırlar . lise önlerinde ; derslerinde başarılı deneme sınavlarında ful çeken iyi aile çocukları değil nerde olay gereksiz iş orda biten zibidi tipler hep okulun en güzel kızlarını götürür . bu garip kız davranışının altında aslında yine egoizm yatar , cümle aleme bakııın kızlar en bıçkın en havalı çocukla ben çıkıyorum , benim sevgilim sizin sevgilinizi döver düşüncesi yatar . ama efendi adamlarrın sabırı elden bırakmaması gerekiyor çünkü yaş ilerledikçe mantık bürüdükçe ve aile baskısıyla da olsa o en güzel kızlarla evlenenler hep efendi adamlar olacaktır .
    (legendhakan, 17.03.2008 23:26)
  14. herkes tercihleriyle yaşar denmesi gereken olay
    (magarsus, 17.03.2008 23:36)
  15. (bkz: @1795144 ) hakan günday'ın çok güzel ifade ettiğidir.
    (celibon, 24.03.2008 22:07)
  16. piçliğiyle cüzdanının şişkinliği doğru orantılı olan adamdır.
    (hayri potur, 24.03.2008 22:10)
  17. vurdumduymaz olur genellikle, telefonlara cevap verme gereği pek duymaz, gösterdiği ilgiyle yetinilmesi gerektiğini düşünür, her zaman etrafında oynaşabileceği bir kaç hanımefendi bulunur, ve bu oynaşmak ona son derece doğal gelir, müdahaleden hiç hoşlanmaz. en genelde ve kısaca ihtiva ettiği özellikleri bunlardır. bilemezler ki oyun hep lehlerine sonuçlanmaz(bkz: gün gelir devran döner).
    (lolla, 24.03.2008 22:12 ~ 22:13)
  18. esnaf esnafı gözünden tanır sözünü anımsatan kız erkek ilişkisindeki erkek görünümlü yaratık.
    (axu, 24.03.2008 22:17)
  19. bu tiplere verilebilecek bir diğer güzel örnek de christian troy'dur.
    nip tuck'ın ilk sezonunda, kimber henry'yi başından savabilmek için türlü yollara başvuran christian, kimber durumu çakınca yatağa bağlı bir halde bulmuştu kendini. kimber "ben seni sevmiştim ama sen neden beni sevmedin?" gibi bir soru sorunca christian da "sorun da bu zaten, ben hayatımda kimseyi sevemedim" diyerek, o haldeyken bile bu piçliğinin en son noktasında olduğunu belirtiyordu.
    bir önceki girimde dediğim gibi, bu adamların sayısı artık acayip bir şekilde artmış durumda. dokunmaya kıyamadığı birisini, aslında sevmeyen ve tek amacı onu bir şekilde sikebilmek olan bir piç uğruna götünde kocaman bir tekme izi olan efendi adamın da kafasında artık bu noktada bir ikilem beliriyor: ya sean mcnamara gibi efendi bir adam olmaya devam edecek, ya da christian troy gibi yeri geldiğinde yemek masasına aletini çıkarıp masaya vurabilen bir adam olmaya kasacak.
    (sükun, 18.05.2008 12:00)
  20. (bkz: josh holloway)
    (bkz: nejat işler)
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 18.05.2008 12:22)
  21. çok üstüne gittiğimiz bir adamdır bu.. aslına bakarsak o da iyi çocuktur, sorsak kendisine "aşkı arıyorum abi" der.
    (touch of pink, 18.05.2008 14:05)
  22. ilginç bir tiptir.bazen hayatımı yaşıyorum,çok piçim,hey yavrum hey tadında yaşar hayatı.bazen de hüzünlenir,sevgilisi olan,aşık erkek aradaşlarına özenir.o da yorulur bazen hatundan hatuna koşmaktan.ama gene piç piçtir ve aşık olmadıkça aynı yolda devam eder.kadından kadına savrulur.
    (düttürü dünya, 18.05.2008 14:11 ~ 14:11)
  23. ay ışığında saklıdır adlı yaran ama hüzünbaz filmdeki uygar dı bu; sonradan asıl piçin aslında efendi adam olduğunu anlamıştık.. teey tey.

piçler piç değildir, piçlik kavramı öylesine şaibeli.
    (cavidan singer, 18.05.2008 14:12)
  24. (bkz: yaprak dökümü)
    (bkz: tolga karel)
    oğuz ve cem karakterleri iyi örneklerdir.
    (haut parleur, 18.05.2008 14:36)
  25. "içimdeki piç, beni terketme hiç" şeklindeki bir cümleyi msn iletisi olarak başucuna asacak adamdır.
    (syntaxerror, 18.05.2008 16:19)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil