görseller
kızların cyclops yerine gambit tercihikızların cyclops yerine gambit tercihi
kızların cyclops yerine gambit tercihikızların cyclops yerine gambit tercihi
belki ilginizi çeker
  1. · gambit1988
  2. · emma frost
  3. · gambit
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · aşk ı memnu
  8. · pro
  9. · olmazsa öyle yapalım

kızların cyclops yerine gambit tercihi  

1. sawyer ve jack portakalda proteinken yapılan bir tercih. ukela dümbeleği cyclops yerine kirli sakallı, kırmızı gözlü, serseri erkek gambitin tercih edilmesi yadsınamaz bir gerçektir.

kızların dr. charles xavier tercihi de ayrı bir inceleme konusudur.
    (iao, 29.04.2009 11:46)
  2. (bkz: kızların efendi adam yerine piç adam tercihi)

gerçi bu sefer ikisi de piç zaten, ha cyclops ha gambit, yazık ulan wolverine'e
    (elchupacabra7, 29.04.2009 11:54 ~ 04.05.2009 11:55)
  3. (sikko, 29.04.2009 11:54)
  4. erkekler alemindeki karşılığı ise el almaz yerine rıfkı tercihidir.
    (tembel, 29.04.2009 12:03)
  5. (bkz: gambit1988)
    (bkz: 1988 ne lan)
    (cyclops1988, 29.04.2009 19:21 ~ 19:23)
  6. nedeni cyclops'un gizli eşcinsel olmasıdır. (cyclops1988'le alakası yok durumun, ben orjinalinden bahsediyorum. saygılar.)

gözünden ışın atarken "ıgh, ayh" gibi tepkiler vermesi, biryantinli iğrenç saçları, sürekli parlak bir suratla gezmesi... adamın favorisi bile yok lan. gördüğünüz gibi örnekler çoğaltılabiliyor. ayrıca sırf ibneliğini kapatmak adına jean grey'in duygularından faydalanmış bir puşttur. şimdi bazı arkadaşlar "emma frost?" diye gelecekler ama neyse...

gambit biraz "artiz" diye tabir edeceğimiz bir arkadaş olsa da, en azından adam gibi adamdır. bu yüzden de kızlar kendisine gider. ama her genç kızın yüreğinde bir wolverine yatar. neden? kendisi en asil duyguların insanıdır. hepsinden öte, kılık kıyafetine, hareketlerine ve yaptıklarına bakarsak kendisi tam bir türk erkeğidir. delikanlıdır. maçodur. sikertir.

dipnot: cyclops gay. kanıt;

(görsel: kızların cyclops yerine gambit tercihi/77523)

edit: bak hala "ama jean grey?" diyenlerimiz var. "tarkan-bilge" ilişkisi gibi biraz. bazı şeyleri perdelemek adına.
    (ceyyar kermit, 29.04.2009 19:37 ~ 20:32)
  7. akıllara, "o değil de neden beast'i kimse tercih etmiyor" düşüncesini getiren önerme.

ne kadar şekilcisiniz lan. sırf adam mavi diye, kıllı diye, nerd diye abazan kalıyor. düz duvarlara tırmanıyor. donla geziyor... neden? poker oynamadığı için. iskambil kağıtlarıyla şov yapamadığı için. gözünden ışın atamadığı için. jöleli saçları, beybifeys tipi olmadığı için... bu kadar şekilci olmayın be. o da insan. hem bu gambit çakalı gibi sikip, bırakmaz. cyclops gibi ibne de değil... duygusal, seviyeli bir ilişki yaşarsınız.
    (ceyyar kermit, 29.04.2009 20:01)
  8. (bkz: cyclops ile konuştum durumlar kötü)
    gözünden uğraşsa da ışık çıkaramadığı için, trenleri durduramadığı için zaten üzgün olan cyclops un bunalıma girme nedenidir. şu sıralar etrafındaki kızların icreaata baktığını farkedip elinde okey taşları ile gezmekte, adını düzceli_21_*-prettyboy olarak değiştirmeyi düşünmektedir.
    (kurban, 29.04.2009 20:10)
  9. "cyclops ile göz teması kurmak güçtür, bu yüzden tercih hep gambit olacaktır." şeklinde bir savunma yazılabilecek tercih.

(bkz: gözler konuşur)
    (deno, 29.04.2009 20:14)
  10. emma frost çizimlerine bakıp 31 çeken bazı arkadaşlarımız tarafından* ortaya atılmış iddia. bir cyclops fanı olarak üzülüyorum, kırılıyorum.

ha doğrudur orası ayrı. gambit daha çekici, daha sikör, kabul. ama bana ibne argümanıyla gelmeyin.
    (noscho, 29.04.2009 20:15 ~ 20:17)
  11. pek çok örnekle destekleyebiliriz bu tercihi. ilk aklıma gelen:

yer ve an: metallica konseri / çalan parça fuel

cyclops ancak parça çalarken gözlerini açıp kapatıp ışık şovu, lazer efekti yapar.

gambit ise 3. gitar olarak sahneye çıkar, pardesüsünü savurur bir de patlama efektleriyle co-frontman olur. hatta lars ulrich'ten nefret eden napster mağdurlarının gazına gelirse lars'ı patlatıp seyirciye bile fırlatabilir.

ayrıca parçada ne diyor, "turn on, i see red."

gambitin gözleri kırmızı bu cümlenin kime ithafen yazıldığı açık. cyclopsun ışıkları kırmızı diye gelmeyin sahne arkasında emekçilik yapıyor halen. ayrıca gambit'in adı altı harfli, g+m+t numerik açıdan 666 veriyor bu da a'yı saymazsak gambit mucizesinin en büyük kanıtıdır.
    (iao, 29.04.2009 20:36)
  12. kızların tercihleri konusunda ortaya konan nice gereksiz görüşe başkalarının da eklenmesine vesile tartışma konusu. eminim ki insanlık teknoloji ağacını köküne kadar kazıyıp filmlerde gördüğümüz bazı uzaylılar gibi ışık hüzmesi halinde ortalıkta gezene kadar da tartışılmaya devam edecektir. ışık halinde dolaşırken bu tercihlerin nedenini nasıl anlayabileceğimizi de bu konuda bilgili arkadaşlar açıklasın artık.
    (zaknafein, 29.04.2009 20:41)
  13. wolverine varken bu iki karakter arasında tercih yapmak abukluktur, caiz değildir, vesvesedir.
    (jugador, 29.04.2009 20:50)
  14. (bkz: kızların efendi adam yerine piç adam tercih etmesi)

(gerçi hertürlü gambit abimiz basar cyclops abiye karizma konusunda o ayrı ,zaten mavi taytın üstüne sarı slip don giyen adamdan adammı olur bide taktığı gözlük gözlük olsa totoş pezevenk gözlüğü peeeh....)
    (tırtıklı tırt tırtıl, 31.05.2009 00:49 ~ 00:57)
  15. sevgilinin gözlerine bakmadan bir ömür geçirmektense, mahareti kartları uçurmak olan, en büyük zararı duvarları yıkmak olabilecek birisini tercih etmektir.
    (bluemero, 31.05.2009 00:53)
  16. ''valla abi gözümle gördüm bak'' mı diyor sunuz, şaşkınlık içinde nasıl olabileceğini sorguluyor ama bir mantık getiremiyor musunuz, o zaman ok yönü ilerleyelim ve şu muhtemel sonuca varalım. tahminen iki nedene dayanarak oluşmuş bir tercihtir.

(bkz: royal flush)
    (bkz: cajun explosion)

malum, çoğu kız ateş alma olayına bayılır.

''neden gambit ?'' sorusuna gelince, anlaşılır gibi değil. mis gibi strider hiryu var kızım. akıllı olun, toplayın kendinizi aaaa, bir zevksizliktir gidiyor. hem köpeği felan da var bak.
    (phillytominny, 31.05.2009 01:14)
  17. (phantom of the ophelia, 31.05.2009 01:19)
  18. (azsxb, 31.05.2009 01:33)
  19. x-men başlangıç seviyesinde olduklarının kanıtıdır. ileri seviyede olsaydı, wolverine tercih ederdi.

edit: biraz daha ileri seviye x-menciyseniz tercihiniz keççaptan yana oluyomuş. ben de yeni öğrendim.
    (cant a thing with ashes, 31.05.2009 01:48 ~ 14.08.2009 14:05)
  20. düşünülenin aksine wolverine den daha az popüler olan karakterlerin karşılaştırmasıdır.zira x-men i x-men yapan zaten wolverine amcamızdır diğer karakterler başlangıç seviyesi için fazla detaydır özellikle gambit abimiz...
    (tırtıklı tırt tırtıl, 31.05.2009 02:24 ~ 02:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil