gündem
  1. · ugg
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · mutluluk veren küçük şeyler
  8. · kenan doğulu gülüşü
  9. · türk televizyonlarında unutulamayan anlar

kızların birbirini çekememesi sorunsalı  

1. (bkz: sorunsalım)
    (bkz: sorunsalsın)
    (bkz: sorunsal)
    (bkz: what is matrix lan)

edit : bir başlık başıma olayıyla daha karşı karşıyayız sayın okur. aksi halde hangi insan hem başlık açıp hem ayar verir ki kendine değil mi ama ?
    (eleanor, 19.08.2007 17:09 ~ 21.10.2008 14:23)
  2. ve hazin son,
    (bkz: gotik hatun)
    (neyazdiginibilmeyendengesizkisilik, 19.08.2007 18:03)
  3. (şimdi ben ne desem, 19.08.2007 18:10)
  4. karşısındaki güzel olsun ya da olmasın vardır bu.biraz üstüne başına dikkat etsin,yeter.misal , yolda gidiyorsun : hemen baştan aşağı süzmeye başlarlar.buna en çok cadde'de rastlanır.birbirlerine karşılıklı soğuk bakışlar atarlar,sonra sırayla,saç,t-shirt,çanta,varsa kemer,pantalon ya da etek,ayakkabı incelenir.ancak bu bakışlar normal bakışdan daha rahatsız edicidir.fena,çok fenadır.
    (glenn, 19.08.2007 18:42)
  5. sonuç olarak kızların en yakın arkadaşlarının kızlar değil de erkekler olmasına sebep olan sorunsaldır.
    (chericheri, 19.08.2007 18:46)
  6. bunun sonucu olan bir tespit de ; güzel kızların genellikle çirkin arkadaşları olur.bu yüzden "bu kız çirkinmiş,ben bunla arkadaş olmam" demeyin,pişman olursunuz.(bkz: tecrübe konuşuyor)
    (lord hypnos, 19.08.2007 18:52)
  7. çekememezlik tanımlamasına indirgenecek kadar basit olmayan bir sorundur.*

edit:nadiren rastlaştığım bir durumdur...böyle gelmiş,böyle gider, söylenirler arasında yerini almış bir cümledir.bu insanın kişiliğiyle ilgili bir meseledir.bu duygu-durumları bünyeye sokmayan kişi bunların bir parçası zaten olmaz.işte bu yüzdendir ki çekememezlik diyerekten basite indirgenemez,kişiler kişilikleri bir köşeye atılamaz der ,alır başımı giderim
    (biyolojiksaat, 19.08.2007 19:40 ~ 19:59)
  8. kızlar birbirlerini gördükleri an anlarlar.bu tartışma götürmez bir gerçektir.
    yani karşıdan gelen kızın nasıl bir tip olduğunu direkt anlayan diğer kızın yorum yapması olağandır.
    çünkü erkekler başka,kızlar ise daha farklı bakarlar...
    yorum yapmaktır bu sözü edilen!
    önyargıysa evet,öyledir.
    hem ne vardır bunda,uzatıp çekiştirilecek?
    (rhododendronluteum, 19.08.2007 19:52)
  9. karakteri oturmamış kızlarda ortaya çıkan bir sorunsaldır. genelde böyle kızların çevresinde de dış görünüşe gerektiğinden çok önem veren erkekler vardır. bütün ilgiyi üstüne toplayan en güzel giyinmiş en alımlı kız diğer kızları gölgede bırakır, doğal olarak da gıcık alınan kız olur. sonuç olarak tek sebep erkeklerin öküzlüğüdür.

erkelerde de böyle bir durum vardır. genelde kızların yanında karizma yapmaya çalışanlar dışlanır, ama erkekler bunu daha usturuplu yaptığı için çok dikkat çekmez. belli ederlerse karizma dağılır.
    (leplebi, 19.08.2007 20:09 ~ 20:13)
  10. sadece güzellik bakımından değil eğitim,kariyer ve zeka bakımından da birbirlerini çekememezlik durumu vardır. "nazar etme ne olur çalış senin de olur" ile halledilebilecek bi çekememezliktir. zeka hariç tabi. o doğuşsaldır. çalışmakla olmaz nazar ederek te azaltılamaz.
    (sodyum, 19.08.2007 21:32)
  11. genellikle dipboyası gelmiş kızların cadde de yarattığı kaos ortamıdır ki sözkonusu olan bı sevgiliyse bi erkeğin bu tarz kızlar arasnda kalması başına gelebilecek en kötü durumlardan biridir....
    (cruiser, 20.08.2007 00:31)
  12. şöyle bir diyalogta örnekleri görülebilir:

+aa aslıcım nasılsın?
    -iyiyim canım sen nasılsın? bayadır göremiyorum seni, okulu bıraktın sandım (örnek 1)
    +mezun oldum ben, senin bitmedi hala değil mi? (örnek 2)
    -ya evet bir stajım birkaç da ders kaldı işte (ağla1)
    +bu arada zayıflamışsın sen
    -ay sağol (sevin)
    +gitmiş göğüsler falan (örnek 3)
    -*dumur* ay gitmesin göğüsler yaa!! (ağlaçok)

şekilde görüldüğü üzere, laf arasına serpiştirilmiş üzme cümleleri, iltifat eder gibi yapıp yerin dibine sokma kızların biririni çekemediğinin göstergesidir.
    (arch angel, 06.08.2008 01:08)
  13. (roselife, 06.08.2008 01:18)
  14. fazla kaslı olmamalarının bir sonucu olan sorunsal. insanın kolunda şöyle iyi bir kuvvet olacak ki çeksin birbirini.
    (thedewil, 06.08.2008 01:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil