kızların ayrılırken kullandıkları bahaneler   

adana çık aradan

1. anket bu biliyorum ve ben de anketleri sevmiyorum ama durup durup aklım takılan bir husus olduğu için yazıyorum. başkasıyla birlikte olmak isteyen dişican genellikle bir dizi bahaneler zincirine sığınır. cesaret ve dirayet ve dahi sebat ederekten aşkını arkasında duramaz gibi geliyor bana (duranları tenzih ederim). neyse bu tür bahaneler genellikle eril bünyece dışardıdan kabul edilir gibi görülse de iç ses ile reddedilir. "-aha boynuzu yedik mk!" tadına ulaşılır. ama lezzetli bir hadise değildir ki; ağzın tadı kaçar, yaşamdan kopulmasına neden olur bunlar seven erkek için.
    en başat bahaneler arasında başım ağrıyor felan yoktur ama, "-biraz düşünmeye ihtiyacım var bu ilişkinin gidişi ile ilgili" (sanki konfüçyus olacak) denilmek suretiyle düşünme gereksinimi gelir (sanki o ana değin hiç düşünmeden yaşanıyordur). öeehhh dedirtir insana, iğrenç bir duruma erişilir.
    bir de karşılıklı konuşma örneklemesi ile olaya renk katalım:

d*:mrb fempus!
    f:mrb dişican naber?
    d:iyidir. ama benim biraz düşünmeye ihtiyacım var.
    f:eee düşün, niye bana söylüyorsun ki? bunun için izin almana gerek yoktu dişican. (salak erkek tripleri)
    d:ya fempus benim ilişkimizle ilgili düşünmeye ihtiyacım var.
    f:ha anladım! (her zamanki gibi pek bir anlayışlı caanım!)eyv.
    d:eyv.mümkünse bir müddet görüşmeyelim. ben de bu arada düşüneyim. (aslında erkekcanı mümkünse bir daha hiç düşünmemek istenmektedir de kırmak felan filan istenmiyordur kendince)
    f:eyv.hatta hiç görüşmeyelim. böhürrrçççç (ağlama efekti)
    (fempusay, 13.08.2005 12:40 ~ 12:41)
  2. (bkz: sen bana fazla iyisin)
    (neverwinter nights, 13.08.2005 13:00)
  3. senden soğudum,olmuyor artık.
    (bkz: sen yoluna ben yoluma)
    (yalnızlık senfonisi, 13.08.2005 13:15)
  4. aleni bir şekilde orada burada aktarıldığı için yenisinin yaratılması gereken bahanelerdir.

son zamanların en popüleri "senden artık elektrik alamıyorum" yerine konulacak bir bahane, bir sebep, bir sığınak bulunmalı.

yaratıcı olmalı ve mümkünse sarışın bir hatun tarafından yaratılmalı.
    (right lane must exist, 18.08.2005 16:11)
  5. (bkz: annem kızıyo)
    (ben bilmem beyim bilir, 19.08.2005 14:42)
  6. "annem gördü çok kızdı, izin vermiyor" bahanesi en klasikmiş. hatta bunu bana söylemiş olması bana değer bile vermediğini, bahane bulma zahmetine bile girmediğini gösterirmiş. hatta salak yerine koyulmuşum ben. nerden bulurmuşum böylelerini, düşünüp duraymışım şimdi.

yani, "bu bahane bana yalan geldi gidip bir kıza sorayım da o bana kız bakış açısıyla anlatsın" denmemeliymiş, iki iki daha dörtmüş.
    (gelirsemkal, 14.04.2006 09:11)
  7. aşk öldü de sık kullanılır.halbuki aşk değil ilk günlerin heyecanı kaybolmuştur.o da normal bişeydir.
    (jellyjam, 14.04.2006 10:12)
  8. geçmişe baktımda beni hiç tanımadığını gördüm. benim kadar bu ilişkiye önem vermiyorsun.
    (stay away, 18.03.2007 22:32)
  9. kız:elektirik alamıyorum artık senden
    erkek:fişimi takmayı unutmuşum sabah ondandır
    (kenzo, 18.03.2007 23:56)
  10. ailem istemiyor veya bizim aşkımız alışkanlığa dönüştü. en can sıkıcı olanı ikincisidir ama en önemlisi hangisinin en çok can sıktığı değil, hepsinin yapılmaması gerektiğidir. gel insan gibi anlat neyse derdin. her bahane yani her yalan can sıkar ve değer kaybettirir. bu bahaneler kimsenin duymak istemeyeceği aşağılık laflardır kısaca.
    (kumardankalkıpnamazagidenhoca, 01.05.2008 19:58 ~ 19:59)