tarkan konserine gitmek ve yakından tarkanı görmek.
(bkz:
kızların sahneye iç çamaşırı atma sebepleri)
karşıdan karşıya geçerken bir arabayla burun buruna kalmak
uzun süredir görüşülmeyen arkadaşla karşılaşmak.
fare görmeleridir. fare gördüğünde çığlık atmayacak kız yoktur. ricky martin'i gördükleri zamanda çığlık atar kızlar.
(bkz:
ricky martin ve fare arasındaki yedi fark)
karşısına pek tabii bir sullivan bir randell çıkmış olabilir.
*
(bkz:
monsters inc.)
ya bi kız var gıcık oluyorum. ara sıra görmek zorunda kalıyorum. arkadaşlardan biriyle takılıyor. öylesine. tatmin ediyorlar birbirlerini... o kadar getirme onu, görmek istemiyorum, hoşlanmadım, samimi gelmiyor, çok itici dedim, ne yapim abi takılıyor peşime, biliyosun malum kriz var ben de soğutmak istemiyorum, bu dar zamanda idare ediyoruz, kaçırmim diye gelme diyemiyorum dedi.
m: o zaman ben halledicem.
a: tamam ama fazla üstüne gitme.
m: yok be olum sen merak etme.
arkadaş da ciddi takılmıyor ya, rahatım. onu bir daha görmemek adına çok etkili bir çığlık attrımam lazım. ses diyaframından çıkmalı dışarıda iki üç tur attıktan sonra menekşe dikeni sancısıyla vajinasından içeri girmeli. boşaltım yapmakta zorlanıp iç organları asit yağmurlarıyla çürüyerek sokak kedilerine öğle yemeği olmalı.
ama aklıma bir türlü ilginç bir fikir gelmedi. günlerdir düşünüyorum. tüm sözlükleri gezdim, bu ve buna benzer başlıklar aradım ama bulamadım. işte itü sözlüğün farkı burada. kalite, ayrıcalık, yaratıcılık bu. aradığın tüm zırvaları bulabiliyosun. zorluk çekmiyosun. bu işlerle ilgilenen binlerce hayırsever yazar var. kendilerini insanlığa adamışlar, sürekli nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünüp kendilerini harap ediyorlar. çok iyiler. onlar olmasa bu sözlüğün hali ne olurdu? varolun...
heyecanla bekliyorum. eminim ki çok yaratıcı fikirler çıkacak. böylelikle benim sorunum da çözülecek.
bu başlığı açan ve fikirlerini paylaşan herkese şükranlarımı iletiyorum. kolay gelsin. allah zihin açıklığı versin. koçlar...
var mısın yok musun yarışmasında kutunun küçük açılması
tümünün kaynağı: doyuma ulaşma ve tatmin olmadır.
masa altından geçen fare kız milletini sandalye tepesine cıkartır deli gibi çığlık attırır.
futbol maçı izlerken de çığlık atar bunlar. (bkz:
kendimden biliyorum)
(uwl, 24.01.2009 21:23 ~ 21:46)
korku filmi izlemek. evet, kızların çoğu korku filmi izlerken çığlık atar ama yine de korku filmlerinden çok hoşlandıklarını söyler.
konserde çok çılgın, ama bir o kadarda ikinci sınıf bir müzik grubu gitaristinin ergen tavırlarla sahnede gitarla sevişmesi. bugüne kadar bu sahnede çığlık atmayan kız görmedim. bir bug olduğu görüşündeyim, ya da bu sahne karşısında çığlık atmadıkları zaman error veriyorlar.
nedeni var mı ki? ota boka çığlık atarlar: kedi, köpek,fare, böcük, yılan ve akla gelebilecek her türlü hayvan, uzun zaman sonra görülen arkadaş, kızma, sevinme, şaşırma... yani anlıycağınız her türlü olay anında kullandıkları efekt sesidir çığlık.
(eternal, 24.01.2009 21:43 ~ 21:43)
erkeklerinkinden farklı olan sebeplerdir.
http://www.vimeo.com/...