belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · macarkenti
  9. · slip mayo

kızla ortak iddaa kuponu yapmak  

1. kız iddaa vb. oyunlarla baya ilgileniyorsa para getirisi olması muhtemel durum..ama para çıkarsa mızıkçılk yapabiliteleri de vardır tabii..*
    (fırtık, 09.12.2004 20:56)
  2. (bkz: geçen hafta yaptığım şey)

şahsen ben kupona ortak olmasamda beraber doldurduk ve bahsi geçen kız arkadaş 50 yeni kuruş yatırıp 8 ytl aldı. benimde bir günlük öğle yemeğim beleşe geldi. faydalıdır, herkes yapmalıdır. kız ile çok güzel dostluklara, yeni heyecanlara yelken açılabilir*.
    (creepingdeath, 09.12.2004 21:00)
  3. eğer kuponu doldurduğunuz kızın* sallayıp tutturma potansiyeli yüksekse,hem eğlenceli hem karlı bir işe dönüşebilir.tabi iddaa bayisinin başındaki amcaların garip bakışlarına aldırmıyorsanız * *
    (arch angel, 09.12.2004 22:03)
  4. kız deyip geçmemek gerek, ben oynadığım bayiye müdavim olmuş kızlar tanıyorum, duyduğum kadarıyla da kazanıyorlarmış 3-5 kuruş..yine de çok fazla güvenmemek lazım, oranlardan gidip, hangisi çok veriyorsa onları işaretlemek istiyorlar çoğu zaman..

(bkz: iddaa oynayan kız modeli)
    (zeus, 10.12.2004 20:40 ~ 20:40)
  5. +ayşe hadi şu maçı söyle, senin şansına oynicam. ne dersen onu yazacam. villareal - deportivo la coruna maçı nolur ?

- ay bilmem deportivo la bilmem ne o alır işte.

+ yuh nası olur kızım ya villareal'de nihat var bi kere. atıyosan da destekli at bari. niye deportivo dedin sen şimdi bak aklımı karıştırdın.

- ismi daha güzel geldi onun. ondan öyle dedim. villareal de alabilir tabi.
    (dünyayı kurcalayan adam, 22.11.2008 03:13 ~ 03:13)
  6. aslında gayet mantıklıdır.

genellikle bu oyunda maçlar bellidir, yani çok sağlam 5-6 tane maç çıkarabilirsiniz ama hangi maçların patlayacağını tahmin edip uzak durmanız gerekir. bir noktadan sonra da bu iş şansa kalır. mesela ben yüklü girerim az maç yazarım, bugün 4 maç çıkarabilmiştim programdan ve birini atmam gerekiyordu. yanımda kız arkadaşım olsa çıkardığım 10 maçtan üçünü seç derim onlara oynarım. sonuçta koca programı eleyip eleyip 10 maç bıraktığıma göre hepsi sağlam maçlar ve artık şans faktörü devreye girecek. ha ben seçmişim 3 maçı ha kız. ayrıca böyle yaparak sevdiceğinizle bir şey daha paylaşmış olursunuz. tutarsa sevinci de paylaşmış olursunuz çatır çatır yersiniz. (bkz: swh)
    (durgan, 27.02.2009 15:35 ~ 15:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil