gördüğü başlıktan etkilenerek uzun süren seçim sürecinde bu nicki almaya karar veren, muhalefetiyle adamı çıldırtmaktan önce güldüren, neşelendiren, bilgisayar alemine hızlıca giren bir dost, yeni bir altıncı nesil yazar.
hoşgelmiş.
edit: ayrıca v for vendettayı 20. kez izleme hedefinde de hızla ilerlemektedir.
"ne güzel bir nicktir o öyle" dedirten yaratıcı yazar.. bundan sonra powerpoint sunumu ile gelmeyen adama kız da vermezler. gerçi o sunumda ne gösterileceğini merak etmedim değil. "hadi bakalım göster amcalara" fotoğraflarından evrim geçirerek bugünkü halini gösteren fotoğraflara kadar bir sürü gizli bilgi bulunabilir değil mi. dikkat etmek gerekir böyle şeylere. kız babası hassastır. ürkerse(!) kızını vermeyebilir.
nickini görünce; "aha,süper fikir!" dediğim, akabinde, haluk bilginer'in 28 sene komada kaldıktan sonra uyanan "ateş" karakterini canlandırdığı nerede kalmıştık adlı dizisindeki otobiyogrofisini yazıp ikide bir salladığı postiti aklıma getiren yazar.
tam evden çıkacaktım. son bir kez itü sözlüğe bakayım dedim ve onu gördüm. hayatım değişti. çiçekleri çöpe attım çikolatayı açtım yedim ve flash belleğimi alıp sevgilimin evine koştum.
kendini bildi bileli hayatının kadınını aramakta. çok iyi bir okulun, tamamen kendi istediği bir bölümünde okumasına rağmen mesleğiyle ilgili hiç bir hayali yok. ne çok iyi bir işi olsun istiyor, ne de çok fazla parası. hayatı boyunca tutabileceği bir çift el ve o'nunla iki göz bir evde geçirilecek bir ömür onun ihtiyacı. aradığı hep aynı. o'nu bulana kadar da eksik hayatı. şimdilik yaşadığı tek bedende iki ruhlu yalnızlığı.