sex'in, sevap kazanmak adına yapılan bir eylem olduğu fikrini benimseyen bünyenin ürettiği abazan safsatası.
(akrep, 13.04.2004 18:12)
niyeyse arkadaşlarımın hepsinin bana söylediği laf
*
iyi ki kız olmamışsın karşılığının verilmesi gereken söz öbeği
(athelas, 13.04.2004 19:58 ~ 14.04.2004 21:04)
charles bukowski de böyle derdi.
"hala bi şansın var" diye cevap verilebilecek cümle...
tabiki kız olmak için deil, o işi yapmak için...
çözümünün travesti olmaktan geçtiği önerme
erkekler için söylemesi kolay laf
tüh ne şanssızlık ki o cins olmamışsın dedirten cümle
(bınar, 13.04.2004 21:39)
kız olsam verirdim demenin başka bir şekli
orospuluğu önüne gelen herifle yatmak sanan kavram kargaşası yaşamış erkek hali, günde sayısız abazanın üzerinden geçmesinin nasıl bişey olduğunu tasavvur edemeyen gereksiz erkek tümcesi,
bukowskinin "kadınlar"da söylediği laf.
orospu olmanın öncelikle
kız olmaktan geçtiğini hatırlatan cümle.
(bkz.
orospu olsam kız olamazdım)
abazalık dönemlerinde gelinebilecek son sözlü nokta
% 99 çoğunluktaki genç ve ergenliğe atılmakta olan erkeklerin söyleyebileceği bir laf..kesinlikle istediklerini başaramamış, dengesiz ve mutsuz bir ilişkiden sonra, biraz gözü dışarıda , çapkın ayaklarında olan erkeklerin kız olma hakkındaki nacizade, tamamen doğasal ve açık görüşlerinden bir tanesi..ama o erkeği alıp da direk 21 yaşında sarışın taş gibi bir hatuna dönüştürürseniz tabikide yapacakları arasında orospu olmak olurdu..ya da şöyle bir söylem gerçekleşebilirdi.."kız olsam kesin verirdim bu adama"..ama sen aynı bu adamı alıp da yeni doğmuş bir kız çocuğu yaparsan iş biraz değişir...yıllarca bazen çile bazen de en rahat zamanlarımız gibi gelen çocukluk döneminden bir daha geçer, kız çocuk olmanın vereceği deneyimi, yetenekleri, hayatın anlamı ve tehlikelerini atlatır ve 21 yaşında olabilirse taş gibi bir hatun haline gelir..işte o zaman yapacakları arasında orospu olmaktan, ona buna vermekten çok, hayatın işleyişinde kadın olmanın verdiği o ince zerafet, dayanılmaz cazibe ve göreceli güzellikle ilgilenir..işte o zaman "verip de kurtulayım" gibi bir mantık, "nasıl ben bu adamı sürüm sürüm süründürüm" gibi acımasız bir mantığa dönüşür..
(zeus, 16.04.2004 19:23 ~ 19:57)
"ama erkeğim bu yüzden jigoloyum" diye devam ettirilmesi muhtemel cümle.
(ironic, 26.11.2004 01:45 ~ 02:07)
orospuluğun parayla pulla olmadığını hatırlatan fazladan gaz verme repliği
vermeyen kızlara isyan eden abazanın fiks sözü.
genelde abazan diyoloğu bitirmek için kullanır bu sözü.
abazan:abi yaa bir o kız bir bu kız koşturuyorum ama....
eleman:yuh ciddi ol sende azıcık olum hayat böyle yaşanmaz kızlar azıcık ciddi adamlardan hoşlanır.
abazan:olur mu abi ya hayat vuruşsuz olur mu?
eleman:yuh aç herif.
abazan.abi bak ben kız olsam kesin orospu olurdum.bir kere düşünürdüm yazık değil mi benim gibilere.anlardım ben adamın halinden.
eleman:yazık!?!!!!
bu cümlenin arkasından geyik muhabbeti uzayacak olursa şu hali alabilir (yiğit özgür esprisiydi sanırsam)
- ben şıllık olurdum.
+ ben kevaşe.