|
|
- (bkz: kız olsam verirdim)
- "göğüslerim olsa, hayatta konsantre olamaz, çalışamazdım" diyen erkek modelinin akıllara ziyan düşüncesi
(nell, 04.01.2006 19:27 ~ 19:56)
- (bkz: o derece abazanım)
- (bkz: kız olsam kesin orospu olurdum)
- sözlükteki abazanlığın sınırlarını zorlayan sözdür.* söyleyen adam ise söylediği ile kalır.
(bkz: erkek olsam kesin ibne olurdum)(vera, 19.04.2006 16:02 ~ 20.09.2008 15:38)
- karşı cinsle kafayı bozmuş abazanların söyleyebileceği acınası söz. eğer niyetinde ciddi ise geç kalmış sayılmaz.
(bkz: gidişim suskundu ama dönüşüm muhteşem olacak)
- (bkz: kız olsam orospu olurdum)
- testesteron etkisi altında söylenmiş bilinçsiz bir cümle.
aynı şekilde, kız olsam bıyıklı olurdum anlamına ulaşabiliriz. oradan da itü' ye giderdim gelir. böyle gider...
- lezbiyen olmazdım belki ama o zevki de tatmak isterdim. ha şimdi erkeğim diye erkekle mi denemem lazım yooo, hayal işte kuranı bir kere kurmayanı iki kere...
- "... ama kadınlar, tanrım,
öyle sevdim ki onları,
gelecek sefer
dünyaya
kadın olarak gelirsem
eşcinsel olurum. " insan gibi, cemal süreya
(bkz: kız olsam orospu olurdum/@2048727)
- destrudo güdüsü ağır basan erkeklerin kurduğunu gözlemlediğim cümle.
destrudo yani saldırganlık.."şunu bi kere skiim sonra öliyim lan" demenin bilimsel adı. doymuş yağ oranı diplerde gezen erkeklerin kurduğu bu efeminemsi cümle, yapı bakımından dolce & gabana ikilisinin homojen olduğunu bilmeden büyük punto baskılı t-shirt ünü giyen mahalle delikanlısına benzer ...(yaqui, 21.03.2008 16:01)
- erkek egemen bir toplumun erkek üyelerinin bile sarfettiği ve kadın üyelerinin kayda değer bir erkek bulamamasının uyandırdığı fikir olabilir.
(lolla, 21.03.2008 16:04)
|