belki ilginizi çeker
  1. · mesela mesele
  2. · truva savaşı
  3. · sözlükte kişisel meseleleri çözmeye çalışmak
  4. · muhtemel üçüncü dünya savaşı nedenleri
  5. · akdeniz üniversitesi nde silahlı faşist saldırı
  6. · teselli eden sözler
  7. · habil ile kabil
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · başörtülü öğrenciler odtü veya bilkent i kazanamaz
  9. · kemoterapi

kız meselesi  

1. çok gereksiz bir konudur ama yan baktın düz gittin mantığıyla kıyaslandığında daha bir manidar kalıyor...yaşasın ülkem level atlıyor!
    (bouboulına, 17.04.2007 05:29)
  2. artık üniversitelerde onlarca kişinin yaralandığı olayların da sebebi olan mesele.

http://www.milliyet.com.tr/...
    (mkopaw, 09.04.2008 18:11)
  3. adana'nın başı çektiği meseledir.
    (ya suck ya fuck, 09.04.2008 20:22)
  4. taşrada cuma günleri işlenen cinayetlerin temel nedenlerinden biridir. peki ama neden cuma günleri? mübarek olduğu için mi? belki evet belkide hayır. aslında hayır da denebilir evetde. ortada bir durum yani. şimdi efendim cuma günleri haftanın resmi son günü olduğundan tüm taşra ilçe merkezlerinde en azından bir tane pazar yerinde çok büyük bir pazar kurulur ve ürünler teşhir edilir. milletimizin efendisi olan köylü kardeşlerimizde bu gün ilçeye inerler hem alışveriş hem iş deyip ilçe merkezine müthiş bir hareketlilik katarlar. derken cuma namazı vakti gelip çatar. herkes pazardan, kahveden veya bulunduğu her ne cehennemse oradan çıkıp camiye gelir. cuma namazından sonra birbirini en azından bir haftadır görmeyen kişiler birbirini görür ve kafa dengi olanlar kahve, kraathane tarzı yerlere gider. asıl olay burada yaşanır. çünkü aynı şekilde oraya gelmiş bir sürü grup vardır ve mutlaka bunlardan bir kaçı birbirine karşı kin besler. işte tamda o sırada bahane hazırdır ve kavga başlar. finalde de ya cinayet ya yaralama en iyi ihtimalle darp.
    (mefauf, 13.07.2009 20:21)
  5. en sevdiğim mesele adı bile ayrı bi tatlı. dünya (dünya derken islam olmayan ülkeleri kastediyorum) marsa gitti. yerin bilmem kaç metre altında insanlığın hayatını değiştirecek deneyler yapıyor. biz ise kız meselesi kürt meselesi türban meselesi... gidiyoruz.(gidiyoruz derken geriye doğru)
    herif cinayet işlemiş muhabir soruyor "efendim neden yaptınız" diye, cevap: "kız meselesi" bunu izleyen milyonlar ise "hıı tamam kız meselesiymiş haklı adam" diyor sessizce.
    ulen ntvnin o ciddi duruşlu tombul spikerinden duymuştum bunu. "bursada kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü"
    böyle bi kavram olabilir mi amını skim ya!..
    -n'oldu abi doğramışsın adamı
    +kız meselesi...
    hay meselenizi sikm sizin.
    (kendinenudist, 15.09.2009 05:50)
  6. (kilisede kolbastı oynayan imam, 15.09.2009 05:54 ~ 05:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil