kız kardeşinin sevgilisi gelince evden giden abi 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. godoş olabilir.
    (doğru söylüyo icabında, 18.07.2008 01:51)

2. eve düzenek kurmuş ve sevgili kişisi eve girdiğinde ilk tensel temasta kafasını uçuracak kadar zeki abi olabilir.
    (şiirbaz, 18.07.2008 02:04)
  3. muhtemelen eve c4 bomba tertibatı hazırlamış abidir.

(bkz: teröristler kazandı!)
    (marv, 18.07.2008 02:13)
  4. anlayışlı abidir. kız kardeşinin erkek arkadaşıyla rahat rahat vakit geçirebilmesi için iyilik yapmaktadır. ha bunu godoşlukla, falan özdeşleştiren insanlar biraz daha düşünseler olması gerekenin bu olduğunu anlayacaklar ama, sanırım en az 30 yıl sonra...
    (cerceve, 18.07.2008 02:15 ~ 02:16)
  5. (bkz: gavat afedersin)
    (bulanti, 18.07.2008 02:22)
  6. kızkardeşinin sevgilisinden sayısız hayır duası alacak olan abidir.
    (snowfall, 18.07.2008 02:38)
  7. sevgilisinin evine giden abi olabilir.yine bu evde sevgilisinin abisi tarafından boşaltılmıştır.
    (ses deneme, 18.07.2008 02:42)
  8. (bkz: otur sıfır)
    (gutter ballet, 18.07.2008 03:15)
  9. çok kral abidir. numuneliktir. nesli tükenmek üzeredir. koruma altına alınasıdır. değer verilesidir. heykeli dikilesidir. yücedir. büyüktür. kraldır ve muhtemelen gavatın godoşun en önde gidenidir.
    (pristique, 18.07.2008 03:39)
  10. kızkardeşinin sevgilisini daha öncelerden tanıdığı taktirde gerçekleştireceği eylemdir.zaten kızkardeşin sevgilisi eve gelebiliyorsa aile erkanının daha öncesinden onayını almıştır.gavatlık ya da godoşluk iki dakika cinselliği düşünemeden duramayanların,beyni kafatası yerine uçkuruna hatta ileri giderek söylüyorum sikine yerleştirilmiş şahısların yapıştıracağı etikettir.

ben her hatunu gözlerimle sikerim,asılırım,sokulurum,boşalarım ama kimse benim kızkardeşime yan gözle bakamaz demeyen abidir.kızkardeşinin sevgilisi eve gelince evden giden abi,kendisinin de öyle bir durumla karşı karşıya kalabileceğini düşünerek kendisine yapılmasını istemediği hareketi başkasına yapmayacak kadar düşüncelidir.
    (psikomedi, 18.07.2008 03:42)
  11. kız kardeşinin sevgilisi gelince evden giden abla bile var mıdır ki lan? sorusunu akıllara getiren başlık.ortalık dağıtılabilir,kafa kırılabilir,evdeki eşyalar ziyan olabilir.ayrıca bakınız;
    (bkz: yok artık lebron james)
    (8yaşındaysanızveaşıksanızhayatgerçektençokgüzel, 18.07.2008 03:47)
  12. günümüzde "kız kardeşi erkeklerden koruma" görevini yapılamayacağını ve yasaklanan herşeyin daha çekici hale geldiğini anlayıp rahat takılan ağbidir. bilir ki ben istemesemde bi şekilde birşey yapmak isterlerse yapacaklardır.
    (useful idiot, 18.07.2008 03:48)
  13. gelen sevgilinin aşık olduğu kişidir, heteroseksüeldir.
    (morinsan, 18.07.2008 04:00)
  14. henüz piyasada olmayan bir abidir.
    (bedevix, 18.07.2008 09:00)
  15. her sevgilim versin ama karım bakire olsun diyen iki yüzlü adamların anlamayacağı adamdır.
    (diabetik nöropati, 18.07.2008 09:15)
  16. - hiiii bark(berk) geldi. abiciiim lütfen lütfen lütfen canım abim yaa lütfen kız arkadaşına giiiit.
    - gideyim demi
    - git evet abi. selam söyle hatta.
    - bak çok fazla yaramazlık yok ama. her ne yapıyorsanız üzerinizi çıkartmadan yapın. anlaştık mı?
    - anlaştık abi. söz üzerimi çıkartmicam. ihi hi
    - hadi bakalım bi öpücük ver abine
    - mujx!

...
    hey allahım ya..
    (plaiboi, 18.07.2008 09:17)
  17. eğer anne ve baba da evde ise, kızkardeşin sevgilisinin eve gelmesine bozulup evden giden abi olabilir, şayet evde sadece kızkardeş kalacaksa kızkardeşin sevgilisini eve sokturmaz bu abi.
    (eskiden babam da yazardi, 18.07.2008 10:00)
  18. hiç bi zaman sahip olamayacağım eve erkek arkadaş getirmek gibi imkansız bi olayı gerçeklestirdğimde beni öldürebilecek pek rastlanmayan abi türü
    (değişenruhludeğişkenşahsiyet, 18.07.2008 10:06)
  19. henüz hizmete sunulmamış abi çeşididir. tüm aramalara rağmen böyle bir abi çeşidine ulaşılamamıştır. lütfen daha sonra arayınız. hatta aramayınız.

yalnız şöyel bir abi çeşidi için bakınız,

-kız arkadaşıyla eve gelen abinin sizi evden göndermesi.
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 18.07.2008 10:09)
  20. kız kardeşinin sevgilisi de bayan ise , muhtemelen durumu çakmayan abi kişisi "evde kıllı kıllı gezip kızları rahatsız etmeyim de gidip kahvede batak oynayayım hacı" diye düşünüp evden çıkar, ve o anda dildolar , vibratörler, kırbaçlar falan çıkar piyasaya. bu durumda abiye düşünceli, kızada lezbiyen desek yeridir.
    (fallout, 18.07.2008 10:10 ~ 10:10)
  21. godoş: (isim, ermenice) pezevenk. (tdk)

gavat (veya kavat): (isim, arapça) pezevenk. (bu da tdk)

pezevenk: (isim, ermenice) gizli ve yasal olmayan cinsel ilişki öncesinde aracılık eden kimse. (hep tdk)

yani diyor ki, kendisine godoş veya gavat diyebilmek için kız kardeşinin sevgilisinden (bu durumda müşterisinden) evden gitmesi karşılığında para aldığının ispatlanması gerekmekte. belge var mı hocam? makbuz var mı? fatura var mı? irsaliye var mı?
    (tembel, 18.07.2008 10:27)
  22. türkiye'de sözlük fikrinin çarpık geliştiğini, hala saçma sapan başlıklar açılabileceğini, 50 yıl öncesinin vaziyetlerinin bugüne taşınmaya çalışıldığını, kızkardeşin sevgilisiyle evde başbaşa kalması durumuna "godoş muyuz lan? anasını sikerim o elemanın valla" şeklinde karşılayıp, iş türban vs dini konulara gelince "hooooopp, modern olalım bilader!" diyenlerin, kendisi sevgilisiyle yemediği halt kalmayıp aynısının kız kardeşine yapılması fikrine "namusumuz var lan bizim" diyenlerin iki yüzlülüğünü şöyle bir kulağımıza fısıldayıp giden abidir.
    (sözlük bana nick bul lan allahsız, 18.07.2008 10:38 ~ 10:38)
  23. böyle bir kişi görene kadar "yoktur böyle bir şey" demiştim ama varmış. kendisi bir zamanlar sıkça görüştüğüm bir arkadaşımdı. kendisinden 3 yaş küçük kızkardeşiyle beraber aynı evde yaşıyordu. elemanın kırkardeşi de boylu, eli yüzü düzgün bir kızdı. o zamanları düşünürsem takriben 22 yaşlarında bir kızdı. erkek arkadaşı eve gelir giderdi. lakin şöyle bir fark var: eleman evden pek çıkmazdı. genelde kendileriyle beraber oturur, muhabbet ederdi. hatta arada ben de ederdim; kızın erkek arkadaşı iyi bir elemandı.

başta haddime düşmeyerek yadırgadım tabi. "yahu bu nasıl bir anlayış, bu nasıl bir kültürdür" dedim ama ortada aleni olan bir şey var, o da şu: eleman evden çıksa da, çıkmasa da, izin verse de, vermese de o kızla o çocuk birlikte olacaklar, olmadı aynı yatağa girecekler. eleman kıza çelikten don giydirse de bir şeyler olacak. kız tabi alenen gelip de "abi ben bu çocukla yatıyorum" demiyordu; nihayetinde (kendilerince) bir tabu sınırları vardı ama eleman da eşek değildi ve biliyordu neler olduğunu.

arkadaşımı şöyle bir değerlendirdim de, pezevenk de değildi, godoş da değildi, ibne de değildi. belki az biraz götverendi ama ötesi değildi. kızkardeşi de orospu değildi. yetişkin bireyler olarak kendi hayatlarını yaşıyorlardı.

tabi bunları söylüyorum da onun yerinde ben olsam kızkardeşimin erkek arkadaşını ormanda öldürür, cesedini bir çukura gömer, kızkardeşime de hayatına devam etmesi yönünde salık verirdim. niye? muhafazakâr bir insanım ben. abd vatandaşı olsam sadece muhafazakârlara oy verirdim. cumhuriyetçilerin de, demokratların da boynu altında kalsın. in god we trust.
    (eksiksizuyum, 18.07.2008 11:54)
  24. (bkz: sevgilimin abisi de gelsin beni dövsün)
    (topunuzu selamlarım canlarım, 18.07.2008 12:01 ~ 12:03)
  25. az bulunmakla beraber dönüşü muhteşem olacak kişidir.. ya boynuzları parlatmaya gitmektedir ya da liberaldir.. demokratiktir.. hümanisttir..
    (malkoçoğlu, 18.07.2008 12:32 ~ 12:34)
 sayfa  / 2