genellikle düğün salonu düğünlerinde * eline erkek eli değmesini istemeyen ya da babam görür şimdi olmaz modeli kızların dans açlıklarını giderme şekli.
(bkz: lezbiyenliğe ilk adım)
harbiden bunlar lezbiyen çıkabilir. böyle yallah deyip aralarından birini kapıp dansetmeye başladığınızda kaptığınız kız isteksiz davranırken, arkadaşları da kıkır kıkır gülebilir. ve siz olan biteni uzun süre anlayabilirsiniz...
bir çok dans kursunda kızların partnersizlikten mecbur kaldıkları durumdur. ayrıca bunların kendini geliştirmek için erkek hareketlerini öğrenmeye çalışanları ve çoktan geliştirmiş de eğitmen olmuş ve görevini yapanlarını da görmek büyük bir olasılıktır.
(bkz: kızlar dansederken erkeği erkek olarak görmez)
dans etmek istendiğinde, erkek yoksa demokraside çareler tükenmez diyerekten, tercih edilebilicek olaydır. ancak bunların ileri versiyonlarından korkmak lazımdır:
(bkz: kız kıza çocuk sahibi olmak)
yurdum genç kızlarının ergenliğe yeni adım attığı dönemde duygusallığın ve izlenilen filmlerin yarattığı etkiyle içlerinde ukde olarak kalan beyaz atlı prensle dans olayını içinde bulundukları durumun ahval ve şeraitleri doğrultusuna göre uyarlaması sonucu gerçekleştirdikleri eylem.