belki ilginizi çeker
  1. · kız kaldırmak için dansa başlayan erkek modeli
  2. · sözlükteki erkek modelleri
  3. · iki ayda bir erkek değiştiren kız modeli
  4. · kız düşürmek
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · ahmet kaya
  3. · dersim katliamı
  4. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  5. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  6. · aşkın yedi seviyesi
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · 18 yaşından küçük olmak
  9. · bir erkeğin en seksi olduğu an

kız düşürmek için dansa başlayan erkek modeli  

sayfa  / 2
  1. örnekleri çok olmakla beraber anadolu'dan gelmiş olanları diğerlerine oranla sanıldığı kadar fazla değildir..
    (lupin, 23.10.2004 23:21)
  2. bu modelin örnekleri dans kursuna kurstan birini bulmak için partnersiz girer lakin çok zaman hava alır veya aynı mantaliteyle ortama akmış bir karşı cinsine düşer. itü odtü gibi erkek yoğunluğu fazla okullarda sıklıkla rastlanır bunlara.
    (excalibur, 23.10.2004 23:24)
  3. geçenlerde izlediğim bi bira reklamının ana temasını oluşturan hadise. zira biracı rocker eleman, bale kursuna girip kızlara binbir türlü jimnastik hareketini yapmakta yardımcı oluyodu. kankaları da ağızlarından salyalar akarak onu izliyodu. gerçekle yakından uzaktan alakası var mı, onu tan sağtürk'e sormak lazım bi ara.
    (soulforged, 23.10.2004 23:27)
  4. amacına ulaşması sonucunda kız kaldırmak için dansa başlayan erkek modelinin varlığına ihtiyaç duyulur.
    (adyingwish, 31.03.2005 01:45)
  5. bir de dans edicem derken rezil olan tipler var. (bkz: justin timberlake)
    (nightwish, 31.03.2005 01:52)
  6. (bkz: şesu)
    (bkz: avrupa yakası)
    (balta, 31.03.2005 01:54)
  7. (bkz: azwepsa)
    (new mohican is walk on water, 31.03.2005 02:08)
  8. dans kurslarındaki kız sayısının azalmasından birinci derecede sorumlu olan ve sonuçta erkeklerle eşleşmek zorunda kalarak kursları terk eden erkek modelidir.bunlar dans kursunun ilk günü kursiyerlerin toplandığı alana hakim bir yerden kendilerine en hoş gözüken kızı seçerken suçüstü yakalanıp ilgili mercilere teslim edilirse dans mereklısı kızlarımız rahat bir nefes almış olur.
    (battal boy cekirge, 31.03.2005 12:19)
  9. efendim, nedir dans edebilen erkek her daim göze hoş görünür, toplum içinde artı puan kazanır. fakat bu dans kurslarına kız düşürmek için katılındığı anlamına gelmemelidir. esas hadise, dans kursunun dışındaki pistlerde gerçekleşir. kaldı ki karşındaki kadını etkileyecek kadar da iyi dans edebiliyorsan, artık sıradan abaza mantığı ile hareket etmiyorsun demektir. esas derdin, dans olmuştur zira. dansın estetiğinden gelen bir hadisedir bu. yoksa eşeğe altın semer bağlamışsın, yine aynı eşek. ayrıca dans kursuna giden erkekleri mesleki modellemelere uydurmaya çalışmak ayrı bir gerzekliktir. o zaman hiç kasmaz, üniversitede mimarlık, işletme, konservatuar vs. yazar; hem keyifli bir öğrencilik geçirip, hem de gözümüz ve gönlümüzü kısa yoldan açabilirdik, değil mi ama?
    (jellicle, 01.04.2005 00:35)
  10. tips&tricks:
    -evvela ortamı kesin.
    -piste dalın.
    -elinizde bira veya sigara yani hiçbişi olması.
    -hatuna bakın.
    -size gülmesi filan önemli değil, saniyelik bir kontakt kafi.
    -mesafeyi daraltın.bakışa devam.
    -hatunu ablukaya alın.arkadan sürtün, tepki yoksa ellerden tutun, gene tepki yoksa kalça kemiğinden 6 şiddetinde sarsın (kemik kelimesinin altı çizilmiştir, kalça değil!)
    -hala kırmızı kart görmediyseniz torsoyu iyice dayayın. bu arada gözler yere bakmalı, hafif duman çekmiş kıvamda olmalıdır (heyecanla domaltan adam kıvamında değil!).
    -klasik elden tutmalı döndürme hareketine girin (bunu severler)
    -artık first encounter zamanı geldi. bakışları yerden alarak hatunun gözlerine fixleyin.
    -yalama çabasında bulunun(%49 ihtimalle pozitif sonuçlanır, türk kızlarında ise yapılan araştırmalar sonunda çok daha düşük olduğu gözlemlenmiştir).
    -mission accomplished
    (keyif pezevengi, 04.03.2006 02:40)
  11. bir taşla iki kuş vurmayı hedefleyen erkeklerdir.kız düşürmek için farklı taktikler izlemektense daha masum bir uğraş seçmişlerdir.
    (pembe cekirge, 04.03.2006 17:25 ~ 17:26)
  12. farklı amaçlarlada olsa kültürel faaliyetlere katılan erkek modelidir. zamanla olayın kız düşürmekten ibaret olmadığını, dansın beden ve ruh sağlığına olumlu etkilerini anlayabileni makbuldür.
    (rosie, 04.03.2006 17:34)
  13. (bkz: dansa davet)
    (sycrone one, 04.03.2006 18:15)
  14. dans okullarına dönemlik yazılan erkekler.
    (dna, 21.10.2006 23:06)
  15. galatasary üniversitesindeki kursa gitmeleri dahilinde %100 başarı sağlayacak kişilerdir. çünkü bu kursa partnersiz gelen en az 5-6 tane kız bulunuyor ve partneri ötede de olsa yalnız duran her erkeğe potansiyel kavalye olarak yaklaşıyorlar.

not1: ben kız düşürmek için gitmedim.
    not2: dans partnerim de vardı zaten.
    (bkz: erkek tavlamak için dansa başlayan kızlar)
    (cursedpower, 21.10.2006 23:13 ~ 23:14)
  16. hayatın ne getireceği belli olmaz derler ya, üniversiteden bir arkadaşımın da başına bu mevzuyu doğrularcasına bir olay gelmiş. aktarmak isterim:

anadolu'nun bağrından kopup istanbul'a üniversite okumaya gelen gencomuz "ne yapayım ne yapayım" diye aranırken o güne dek icra ettiği tek dans türü çiftetelli harmandalı falan olduğu halde latin dansı kursuna gitmeye karar veriyor. lakin amaç tahmin edildiği gibi sanat aşkı vesaireden öte dans partnerliği yanında geceleri de eşlik edecek bir partner arayışı. gel zaman git zaman, nihai amaç doğrultusunda bir gelişme olmamasına rağmen dans açısından önemli gelişmeler cereyan ediyor ve elemanın içindeki yetenek ortaya çıkıyor.

o ilk günden 5 yıl sonra, herifi türkiye'nin en iyisi addedilen bir profesyonel latin dansları grubunda sahne alırken izliyorum, alkışlıyorum. bir taraftan da kariyerinin doruğundayken "dansa nasıl başladınız?" diye bir soru sorarlarsa ne cevap verecek onu merak ediyorum.

(en son @720334'da anlattığım hadiseyle ilgili "ulan? benim kasedim miydi o yoksa" diye mesaj atan zamanının ayna fanı bir lise arkadaşıma denk geldim sözlükte, onun için burada yazmaya korkuyorum şu an ama hikayeyi de anlatmadan geçemedim.)
    (wondrous, 07.02.2007 03:01 ~ 04:05)
  17. kız düşürmek için erkeklerin neler yaptığını düşürsek, amacına ulaşmak üzere güzel bir yol seçmiş diyebileceğimiz erkek modeli.
    (bkz: kızın arabasına cep telefonu atan erkek modeli)
    (kodcanavari, 07.02.2007 03:46 ~ 03:46)
  18. (bkz: shall we dance)
    (sulfur, 07.02.2007 04:45)
  19. karateye başlarsa daha olumlu sonuçlar elde edebileceğini düşündüğüm model.bir tekmede kız zaten düşer yere.
    (zaknafein, 07.02.2007 04:54)
  20. dans ederken eşlerinin ayaklarına basmaya çaba sarf eden erkeklerdir. sadece basmak yetmez tabii ki omuzlarından da itmelisin ki düşsün!
    (ismin geyik hali, 07.02.2007 05:36)
  21. ilk adım tango kursudur, tek gidilir, çifti olmayan kızlardan biriyle eşleşilir. macera başlar.
    (venom, 07.02.2007 10:39)
  22. (bkz: kurt düşürmek için dansa başlayan elma modeli)
    (çeyrek asır, 07.02.2007 10:48)
  23. bir kız olarak tarafımdan asla anlaşılamayan erkek modelidir. düşürmeye çalıştığınız kız salak mıdır, salaksa niye düşürmek için bu kadar takla atmaktasınızdır? aklı başında, normal, hatta güzel, belirli bir arkadaş çevresi olan vs. bir kızı elde etmek için bir o yana bir bu yana gitmekten daha iyi bir yol yok mudur? çok itici geliyor bu dans eden erkekler... valla, hala bilmiyorsanız hiç başlamayın, varsın odun desinler. hadi dans kursunda buldunuz eşi olmayan birini, sarıldınız beline, öğrendiniz tangoyu, kızı da tavladınız. ne güzel. daha ne istersiniz allah tan?! da geçici bir heves bu, o kızdan geçiceksiniz, başka bir kız bulacaksınız kendinize, o kız danstan anlamıyor olacak. anlasa bile haftada bir romantik akşam yemeklerine çıkmayacağınıza göre nerede dans edeceksiniz? "evdee" gibi bir cevap duymak istemiyorum. yapmayın.
    (1 ocak 2006, 07.02.2007 10:54)
  24. her yeni bir başlanıç sınıfı açıldığında erkek sayısının %80'ini oluşturan kitledir. paralarını ödemiş olduklarından en fazla ilk ay sonuna kadar dayanabilir ve hızla dökülmeye başlarlar. ortamdaki erkek sayısı da %20'ye düşünce bir de bakmışsınız ki malı götüren harbi dans için gelen erkek olmuştur.
    (bkz: 1 taşla çok kuş)
    (bkz: bir eğitmenin gözünden)
    (ven, 07.02.2007 11:28 ~ 09.02.2007 21:47)
  25. eğer bu dans buzda dans ise, amacına kolaylıkla ulaşabilecek insandır.
    buzda düşürmek kolay olur nasıl olsa.
    (tabudeviren, 07.02.2007 11:44 ~ 11:45)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil