belki ilginizi çeker
  1. · esnek kızlık zarı
  2. · anne baba sizi çok seviyorum kız bozuk çıktı
  3. · türkiye de kadın olmak
  4. · kız bozuk çıktı
  5. · namusu bacak arasında arayan zihniyet
  6. · evlenilecek kızın travesti çıkması
  7. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · okan bayülgen
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · subquery
  9. · ahmet hakan coşmuş

kız bozuk çıktı  

sayfa  / 2
  1. en mutlu gününü kendine zehir eden bir damat beyin aynaya ruj ile yazdığı not. şaka gibi;

http://www.internethaber.com/...
    (karim abdouf, 26.05.2008 20:35 ~ 20:36)
  2. malesef ki cinayet sebebi
    (pitis, 26.05.2008 20:39 ~ 20:40)
  3. dünyanın en aşağılık cümlelerinde ilk 3'e oynayan bozuk beyinli, hasta ruhlu insan ifadesi.
    (charlienin dorduncu melegi, 26.05.2008 20:52)
  4. aklı fikri varsa zikri; karı, kız, iki bacak arası bi penis kafasından başka bi halta çalışmayan insanların gelenek, görenek ardına saklanarak ettikleri saçma sapan laf kalabası.

bozuk çıktı ne amına koyyim ya! nasıl bir söylem, söylemin ötesinde nasıl bir düşünce, nasıl bir kültür, nasıl bir zihniyet? hani tamam bekarete önem verirsin, vazgeçilmezlerin arasındadır, olmazsa olmazındır. bunu da geçtim evlendiğim kız el değmemiş olsun, sede benim olsun, ilk benimle olsun dersin. her şeye eyvallaa da bu tabir nedir allasen?

ahan da kız bozuk çıktı. ne pok yiycen lan şimdik. kan akmalı kan. kan olmazsa can almalı. sık ağzının orta yerine aksın kan, eyle ortalığı viran. rahat mısın şimdik? aferin o zaman siktir git şimdi!
    (de perros amores, 26.05.2008 20:57)
  5. beyni bozuk çıkmış acınası damat lafıdır. bütün sevgililerim bir kere versin ama karım bakire olsun zihniyetinin içte patlamasıdır.
    (chillout, 26.05.2008 21:02)
  6. iyi sadece karısını vurmamış dedirten damadın trajikomik cümlesidir. sadece karısını vurup namus cinayeti işledi ayağına mahalleden saygı gören insan görünümlü it de olabilirdi.
    (örtülü özne, 26.05.2008 22:56 ~ 23:50)
  7. evlendiği kadını bakkaldan aldığı yumurtaya benzeten insan cümlesi.
    (aintitfunny, 26.05.2008 22:58)
  8. evlenilen kızın ''kız'' çıkmaması öldürmeye ve ölmeye değer mi diye merak ettiren yurdum damadının muhtemelen öldürdüğü kızın rujuyla yazdığı anlamsız cümle. ee güzel kardeşim madem ardından ölmek isteyeceksin neden öldürürsün ki.
    (meerjungfrau, 26.05.2008 23:10)
  9. inanılır gibi değil,olaya kız açısından bakarsak,bakire olmadığını erkeğe söylememesi hatadır.erkek açısından bakarsak,o gece öyle bir olayla karşılaşmak cidden kötü bir şey olsa gerek,bunu önceden bilmek ayrıdır,insan kendi hayat görüşü içinde bir cevap verebilir bu duruma,ilişki ya yürür ya da iki taraf eyvallah der çeker gider,buna da kimsenin itirazı olmaz,olamaz.peki ya damat bey
    acaba sen bakir miydin,o tetiğe basarken bu hiç aklına geldi mi?
    (spitzer, 26.05.2008 23:25 ~ 23:26)
  10. kızın bozuk çıktığını anladıktan sonra onu sanayiye bakıma götürmesi gereken damattır. neden kurşunluyorsun hayvan milli servet.
    (peng, 27.05.2008 00:02)
  11. (bkz: ananas aldırdım bozuk çıktı)
    (bulanti, 27.05.2008 00:31)
  12. nedense şahsıma hiç mi hiç ilginç gelmemiş, şaşırtmamış, duygularımda anlık herhangi bir değişikliğe yol açmamıştır. bu toprağın değerleri, gerçekleri belli*****.

bu tarz insanlar spesifik olarak kritize edilecekse, ben 15 gün yokum buralarda. çeşitli gazetelerin internet üzerindeki 11 yıllık arşivlerini tek tek inceleyeceğim. bu tarz haberleri derleyip hepsini birer birer ya da kolaj halinde buraya taşıyacağım. bize yol aldıracaksa gerçekten bunu yapmaya hazırım.

ama yok, sıkıntımız kültürümüze yerleşmiş bu köhne zihniyetse "çok rerörerö bir insandır." diyerek rep toplamak yerine toplumdaki namus bilinci, aile büyüklerinin bu konuya yaklaşımı ve yaptırımı gibi konular üzerine kafa yoralım. nasıl değişir, bazı şeyler nasıl yıkılır araştıralım.
    (bohemian, 27.05.2008 00:37)
  13. cahilliği, geri kafalılığı tavan yapmış bir insanımsının masum birinin canına kıymadan ve kendini öldürmeden önce yazdığı iğrenç söz.
    (yağmursonrasıtoprakkokusu, 27.05.2008 02:24 ~ 02:25)
  14. bu iğrenç sözlere layık görülen genç kızın (çok şükür ki) ölmediği ve durumunun iyiye gittiği belirtilmiş, ayrıca kızın hastane de " bakireyim. istediğiniz doktora muayene ettirin" dediği haber edilmiştir.

http://www.internetajans.com/...
    (hidrolaz, 27.05.2008 11:48 ~ 11:50)
  15. ben erkeğim üstün türüm, o kız kalmak zorunda, kız değilse insan bile değildir. bakire değilse değil evlenmeyi yaşamayı bile hak etmez. ama ben erkeğim bana kimse sınır koyamaz, tüm kadınlarla yatarım evlenmeden önce de evlendikten sonra da. benim elimin kiridir. ama bacağının arasındaki o kahrolası zar onun namusu şerefi hayatıdır.
    (ederlezi, 27.05.2008 11:51 ~ 11:52)
  16. birileri hala namusun nerde olduğunu kavrayamamış belli.
    (yolkolik, 27.05.2008 11:54)
  17. - ya merve nerde? az evvel burdaydı.
    + esin ile kavga ettiler abi. gitti
    - yapma ya! o konu yine değil mi? üzülmüştür
    + sorma abi, çok bozuldu.kız bozuk çıktıburdan da...

diyalogu dışında herhangi bir anlamda kullanılmasının, kullananın insanlığı ile ilişkisini sorgulamaya neden olabilecek önerme.
    (syntaxerror, 27.05.2008 12:01)
  18. cehalete mahkum edilmiş iki zavallı insanın dramından silaha sarılanının zavallı söylemi. diğer zavallı olan kızcağız ise "isterseniz muayene ettirin"
    diye kendini aklamaya çalışmış ki bu daha da içler acısı bir durum.
    (arapbebek, 27.05.2008 12:13)
  19. iyi, bozdurmana gerek kalmadan "harcarsın" artık.

(bkz: bozdur bozdur harca)
    (ctrl z, 27.05.2008 12:17)
  20. (bkz: o sizin kendi bozukluğunuz)
    (jenesaispas, 27.05.2008 12:22)
  21. buz dolabı ömrü bir hafta derin dondurucu ömrü altı ay olan kızın ilk kullanımdan sonra açıkta bırakılması ya da paketinin bozulmasıyla oluşabilecek durum. zaten kız dediğin böyle bir şey, temel tüketim malzemesi olarak algılandığı için "bozuk çıkması" gibi bir durum söz konusu. temel tüketim dedim diye heyecanlanma hemen, faturası vergi iadesinde geçmiyor. ama sen yine de sakla, bozuk çıkması durumunda garanti kapsamına girebilmesi için faturayı da istiyorlar. güle güle kullanın.
    (harbegidensarısaçlıçocuk, 27.05.2008 12:40)
  22. (bkz: getirin değiştirelim)
    (dalosa, 27.05.2008 13:55)
  23. -müşteri hizmetleri...nasıl yardım edebilirim?
    +sizden aldığım kız bozuk çıktı.
    -tam olarak nasıl bir arızayla karşı karşıyasınız?
    +yatak odasına giremiyorum. sürekli hata veriyor. çay demlemesini istediğimde de "kalk kendin yap" şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyorum.
    -bir dakika, sizi teknik servise bağlıyorum...lütfen bekleyiniz...
    -teknik servis...nasıl yardımcı olabilirim?
    +almış olduğum kız bozuk çıktı. yatak odasına giremiyorum.
    -anlıyorum. kapıyı açan ikinci bir anahtarınız mevcut mu?
    +hayır ,sorun o değil. kapı açık. ama yine de içeri giremiyorum. mutfaktan çıkamıyorum çünkü. sürekli buradayım. yemek yapıyor ,bulaşık yıkıyorum.
    -sesinizi yükseltmeyi denediniz mi?
    +işe yaramadı. sesimi yükseltmemle oklavayı kafama yemem bir oldu. nasıl çözebilirim?
    -öncelikle tüm ziynetlerin takılı olduğundan emin olun. yeni evli olduğunuzu hatırlamıyor olabilir.
    +evet.
    -karıcığım, hanım veya cicim hitaplarını sıklıkla kullanmaya çalışın. nazik olun.
    +ne yaptıysam fayda etmedi. ürünü iade edemez miyim?
    -bunun için garanti etiketinin yırtılmamış olması gerekiyor. ürünü açtıysanız iade edemezsiniz.
    +yok, açamadım. duvağını bile açamadım .evin içinde hala öylece dolaşıyor .
    -evleneli ne kadar oldu?
    +1 ay kadar.
    -garanti süresi dolmadan distribitörünüzü aramanızı tavsiye ederim.
    +teşekkür ederim.
    - nasıl yardımcı olabilirim?
    +sevgili kayınpeder, geçen gün sizden kız almıştım. bozuk çıktı. onu değiştirmek istiyorum.
    -üzgünüm ama değiştiremeyiz. sonuncusunu size verdik.
    +ama nasıl olur?
    -elimizde kalmadı malesef. siparişi şimdi versek 20 sene sonra ancak hazır hale gelir.
    +babacığım; sürekli yemek, temizlik yapmaktan nevrim döndü. iki günde bir konken partisi veriyor evde. sürekli kanepede uyuyorum. sırt ağrılarından müzdaribim.
    -çocuk yapın.
    +yanına yaklaşınca hata veriyor. yapamıyorum.
    -kullanıcı hatasına giriyor bu. yapabileceğim bir şey yok. erkek ol lan biraz!
    (nebiros, 27.05.2008 18:19 ~ 18:22)
  24. allahım şu haberleri okuyup saçlarımı yola yola kel kaldım kafamda saç kalmadı ama hala bu millet akıllanmadı kız bozuktu çıktı ne demek pazardan sebzemi alıyorsun beyaz eşyamı bu birde kendinide kızıda vuruyorsun bozuk çıktı diye.kadını hala mal olarak görüyoruz ve sanırım kız babaları satılan mal geri alınmaz diyorki geri vermek yerine vuruyor hala birileri gencecik kızları ama biz böyleyiz telefon kulubesine jeton atarız jetonu yutar makineyi yumruklarız televizyon bozulur televizyonun tepesine yumruk atarız kız bozuk çıktı der ağzına kurşun sıkarız umarım o kız iyileşir gider bekaret raporunu alır da o damat efendinin suratına çarpar sonrada tekmeyi atar.kendi yaptığı aptallık ve kendine sıktığı kurşunun etkisiyle bozuk beyniyle yaşamaya devam eder damat beyde, arada bir ihtiyacı olursa aynaya rujla yazsın çok sevdiği anne babası bakar ordan.
    (minemineminemine, 28.05.2008 20:42)
  25. "kızı hangi meyveye benzetmiş acaba bu armut" diye cevap verme isteği uyandıran bir tümce.
    (bkz: doğru konuş doğru konuş)
    (artı1, 28.05.2008 20:49 ~ 20:50)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil