(azureel, 28.03.2005 16:45 ~ 16:48)
ha ayşe, ha elif, ha merve...
ne farkeder sen benim için herhangi bir addan ötesin diye salakça bir savunmaya geçen erkeklerin tarihe gömüldüğü an.
emily yerine
rachel demek. sonra uğraş dur. gerçi rachel'in de yaptığı ayıp, kafasını karıştırıyor çocuğun..
(bkz:
çekirdek yerken giri girmek)
(bkz:
dizi izlemeye devam edin)
(kornish, 01.05.2005 16:35 ~ 16:36)
ayvayı yediğin andır!. kesinlikle ilişkinde bir çıtırdama söz konusu olabilir. sen nasıl bana eski sevgilinin ismiyle seslenirsin diye.
pardon alışkanlık işte diyerek sıyrılması gerekilen çok büyük bir hatadır.
bilinçaltındaki karmaşayla açıklanırsa belki kızın kafası bulandırılıp sıyrılabilinir(bkz:
bilimsel açıklamayla dumura getirmek)
bir daha o kız arkadaşın,kız arkadaş olamamasına neden olabilecek;dil sürçmesi.
kız arkadaşının sana başka bir erkek ismiyle hitap ettiğinde nasılmış anlayabileceğin durum.
+aysu sevgilim naber. çok özledim ben seni.
-aysu kim ya, ne saçmalıyosun sen.
+aysun?
-ne aysunu ya
+baş harfini söyle bari.
-s.
+sema
-bilemedin s.ktir git.
+ya dur sevgilim.
...aradığınız kişiye şu anda ulaşılamamaktadır. lütfen bi daha denemeyiniz...
birbirinden gereksiz sorular silsilesiyle başbaşa kalınabilmeye sebep olabilecek bir eylem.
(finch, 07.09.2005 13:14)
(olay tamamen kurgusaldır, ne benim ne de bir başkasının başından geçmiştir.)
(y: kafası yorgun ve karışık, beyin amcıklaması geçiren erkek, x: anlayışlı kız arkadaş, z:sadece bir isim)
y: ne var ne yok, z?
x: z mi?
y: sorry, how are you?
x: ah canııım... kafa bi milyon olmuş senin
y: galiba.
x: mucks (alna öpücük efekti)
eğer o isim bir öncekinin ismi ise durum vahimdir.o an için olmasa bile her an öne sürülebilinecek bir suç işlenmiştir.
kesinlikle kabul edilmeden hemen savunmaya geçilmesi gereken bir andır ki direkt olarak "ya git bi saçmalama ya nerden çıkardın bunu kafana güneş geçti galiba" tarzından cümle kurdurtan gaf...
-
mahmut hayatım içerden su getirir misin?
+ oha yani!
mesela mügeye büge demek gibi. sonrasında büge ne yaw diye bir soru ile karşılaşılır siz de asyada bir nehir adı dersiniz. olay kapanır.
kızı krize sokar.
kız arkadaşın ismini hatırlayamamak ve takılıp kalmaktan bir nebze daha iyi olan durum.
ölümle sonuçlanabilecek hatalar zincirinin başlangıcı.
sevgililerin birbirine aşkım, sevgilim, canım, bitanem, çiçeğim, böceğim, kuşum... hitapları neticesinde birbirlerinin isimlerini unutmaları durumunun erkek insanın başına gelmesidir. sevgilisi anlayışlıysa birkaç yıl gülme konusu olacak, alıngansa sevgilinin gönlü alınmaya çalışılacak, sinirli ve anlayışsızsa suratta tırnak izleriyle mekan terk edilecektir.
yanlış hitap eski sevgilinin adı değilse sorun olmayacak durum.