zamanında zeynep diye bir kızla çıkmıştım, pekte güzeldi.. onu unutamamış olacağımdan bu sene 2 ilişkimi onlara "zeynep" diye hitap etmemden dolayı noktaladım. eğer kızla birebir görüşüyorsanız belki bir şekilde yırtabilirsinizde, birde ortam kalabalıksa hiç şansınız yok
(bkz:
tecrübe konuşuyor)
bildiğin ayrılma sebebidir.
- cemşiiiiiit !!
+ !?!!?!?
- hasiktir sıçtık şimdi!
daha acıklısı eşine eski sevgilisinin adıyla seslenendir.
karısına eski sevgilisinin adıyla hitap eden ve tüm çevresine o şekilde tanıtan bir polise rastlamıştım.kadın psikolojik manada çökmüş bir halde idi.
ayrılık sebebidir. isim benziyorsa bir şekilde sıyrılırsınız bu işten ancak alakasız bir isim söylediyseniz siz de o eski sevgili sıfatına bir ek olmuşsunuzdur.
"
based on a true story"
e:
erkek
k:
kız
kız erkeğe sırtını dönmüş surat yapmaktadır.
e: aşkım bana bakarmısın
k : ...
e : aşkım baksana
k : ...
e : aşkım ya dönsene
k: ...
e:
zehra bakar mısın diyorum !
k: kiiiiiimmmm? (kız burda ani bir manevrayla erkeğe dönüyor)
e: ııı
esra ( ha sktir)
k: hayır!ne dedin sen tekrar söyle
e: aşkım uzatma
esra bakar mısın dedim.
...kız uzatır
"
based on a true story"
the end
giden eski sevgili ise, gelen de henüz kız arkadaş statüsünden çıkamamış ise zaten bir sorun vardır. ağız alışkanlığıdır, çağrışımdır, olabilir, büyütülmesine gerek yoktur. asıl problem eski sevgili - kız arkadaş zihniyetidir. eskiye hala sevgili, yeniye kız arkadaş deniliyorsa, yeniye eskinin adıyla seslenmek suretiyle maraz çıkartana dek, önce bu düşünülmelidir.
yaklaşık 5 saat surat asma, 5 gün sorgulama, 5 ay bu olayı hatırlatmayla son bulan elim bir eylemdir.
http://www.milliyet.com.tr/...
resimdeki arkadaşın uyguladığı taktik ile kurtulma garantili problem.
aslında pek sorun olmayacak durum.bunu babannemin bana amcamın adıyla seslendiğinde anladım,sonuç olarak çağırdığı bendim ama ismimi o an aklına getiremediğinden anlayışla karşıladım.tabi sonra düşündüm bari halamın ismiyle seslenseydi diye.o yüzden yanlışlıkla eski sevgili ismiyle seslenmek çok normaldir.hem o eskiyse,sizde yeniyseniz sorun yoktur.
-o anki kız arkadaşında eski sıfatını kazanmasına yol açıcak eylemdir..