impossible is nothing sloganını çürüten girişim.
saç baş yoldurtmak deyimini doğrulatan girişim..
(doaaa, 14.04.2004 23:37)
(brave, 15.04.2004 03:29)
gerçekleşmesi sonucu doğada kaos yaratabilecek olay. ancak gerçekleşmesi imkansız olduğu için (en azından şimdilik) korkmaya gerek yoktur.
imkansızı başarmak
(gorky, 15.04.2004 12:13)
"ne işim var benim cm ile?" diye soracağı sorulara "kızım
hayat müşterektir" diye cevap verilerek, inandırıcı olunmalıdır; bu eylemi sanki gerçekten lazım, olmazsa olmaz bişey gibi göstermek gerekir.
son nokta.
(ionka, 10.04.2005 14:56)
- aşkım bu
gianluigi buffon'un "hn" ratingine 20 yazıyor? hn
handsome mı demek?
+ hn
handling demek canım ve o oyunu hemen kapatıyorsun...
kız arkadaşa cm (santimetre) öğretmek diye okuduğunuzda pek bir anlamı olmayan söz öbeği.
öğrenmesi durumunda
-aşkım sistemi counter attack yaptın bitane süratli oyuncun yok beynine attiriim senin
-selma ama
-sus gerizekalı zaten determination ları da düşük,cevap verme
-aşkım ama düşündüm ki
-finishingler götüne girdi dimi,ne lan bu santraforların hali,sen bile daha bitiricisin bunlardan
-selma bak bi dinle
-ulan aptallll bide adam markajı verdirmişsin,crespo defans oyuncunu kenarlara götürcek şimdi,ortaya çıkacak boşluklara adam sokarak cezalandırcaklar
-eeemm,ııı
-kalk bakim ordan
-selmaaaa
-way azına sıçim ya gol yedik,hemen restore saved game yapiim de bi küsel koim ipnelere,seneye de tsigalkoyu alim de görün ebenizin amını
not:bu arada kız arkadaşa cm öğretmek yerine,cm gerçeğini kabullendirmek daha önemlidir.
öğrenmişini bulmak tercih sebebidir
boş bir eylemdir. vakit kaydbıdır, hatta işkencedir. hiç gerek yoktur
bir kız için olabilecek en zor durumdur.
o kız artık nirvanaya ulaşmış erkeğin gözünde mükemmeliyeti tatmıştır..ötesi yoktur...
(joker, 01.07.2007 23:58)
sierra ve eidos ayrıldıktan sonra
cmadı altında çıkan oyun popülerliğini, sierranın
fm' sine kaptırmıştır. bu yüzden kız arkadaşa fm öğretilmedir, daha çok keyif alması garantidir.
-aşkım?
+efendim canım.
-şimdi bende bir adam var. 10 tane falan 20si var bunun. iyi bir adam mı bu?
+bakiim. ohaasss. öhö öhö. yok hayatım. leş gibi adam o be. 1 olması lazım iyi olması için. 1 numara, number one gibi düşün.
-peki napiim ben bu adamı?
+hmm kontratına bakalım. vah vah sen buna o kadar da para veriyosun bi de. yazık parana. sen bana sat onu ben icabına bakarım. 5 milyon avro veriyim sana onun için. hem para kazanmış da olursun.
-o kadar kötü adamsa niye 5 milyon avro. ben bedavaya vereyim onu sana.
+yok olmaz öyle şey. aramızda lafı mı olur 5 milyonun.
-ahhh bitanem çok teşekkür ederim. ne iyi oldu değil mi cm öğrendiğim.
+ehaeha yaa dimi.
aslında amaç cm öğretmek olmamalıdır fırsattan istifade öğretiyorum ayağına başka şeyler yapmaktır
(bkz:
gerisi gelir di mi)
açılımı: kız arkadaşa
do minör akorunu öğretmek.
kıskanç sevgilinin asla yapmaması gereken eylem.
eğer sevgilinizin sevgilinizin sevişirken "oh maxim bu gece süpersin","cherno öp beni","evandro roncatto evlen benimle" diye sayıklamasını kafaya takmıyorsanız gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz tabi. `