|
|
- maç keyfinin içine eden bir durum.
bu satırları okuyan bayan arkadaşlar çamur atmasın ama öle bir durum yalan yok yani.
maç başlar kızımız beş on dakika pür dikkat sahada koşuşturan insanların ne yaptığını anlamaya çalışır.
10.dakika: kızımızın dikkati dağılır.telefonu çıkarır yalandan mesajlara bakar
20.dakika:mesajları size okutmaya çalışır.yorum yapmanızı ister.sallamayınca trip yapar
30.dakika:tuvalete gider
40.dakika:tuvaleti anlatır.
60.dakika:okul anıları başlar.ilgilenmezseniz trip yapar
80.dakika:ne zaman bitecek maç sorusunu sorar.üffler püffler
90.dakikada:siz yenilginin kederiyle sigara yakarken
anlamsızlar gülüşler atar.sevinmiştir maç bitmiştir daha güzel ne olabilir ki kimin yendiğide önemsizdir.az sonra alışveriş başlayacaktır.
- kız:hangi takım bizim
erkek:beyaz formalılar
kız:sarı formalılar daha güzelmiş
erkek:evet ihihi
(daha dün ana avrat gidiyordun lacivert sarı diye şimdi evet dersin di mi)
kız:ne oldu
erkek:ofsayt
kız:ofsayt ne
erkek:ofsayt şimdi..bla bla
.........
..........
(bkz: daha gider bu)
- (bkz: @416044)
- gerçekleşme ihtimali kız arkadaş ile basket maçı seyretmek veya kız arkadaş ile voleybol maçı seyretmek alternatiflerinden daha düşük hatta nerdeyse imkansız olan bir aktivitedir.
erkek kişi:hayatım çok çekişmeli bi maç (hay mk. o penaltı kaçırılır mı!! ) sıkılmıyorsun değil mi, az kaldı biticek zaten şimdi aşkım.
kız arkadaşı:bi tanem dalga mı geçiyosun sen ne sıkılması, ne bitmesiiii, maç bittikten sonra daha şansal büyüka ve erman toroğlu yorumlarıyla telegol var.
edit:maraton'muş efendim şansal büyüka ve erman toroğlunu programının ismi düzeltme için palanthaser teşekkürler.
- kız arkadaşınızın ortamdan sıkılmasıyla her an boka sarabilecek hadisesir, ilgi müptelası hatunun jartiyerli şekilde odaya girip hakan şükürmü benmi ?? demesiyle televizyon standby konumuna alınır.
- kız arkadaşın küfür dağarcığınızın hassiktirle sınırlı olmadığını anladığı andır.
- normalde ortak paylaşımlardan zevk alınıyorsa bu da gayet keyifli geçicek bir aktivitedir. kız aşırı saf olmadığı sürece aa bu top mu kale hangisine deniyo gibi abukluklar yapmıycaktır. neticesinde o da bu dünyada yaşayıp bugune gelene kadar bir baba bir erkek kardeş hiç olmadı futbolsever bir erkek arkadaşla karşılaşmıştır. ofsaytı blmesede olur. ben de bilmiyorum ama maç izleme aktivitesine de bi zararını görmedim şuana kadar tecrübeyle sabit.(bkz: haydi kızlar maça)
(pixie, 03.10.2007 03:06)
|