belki ilginizi çeker
  1. · koca sandalyesi
gündem
  1. · ece gürsel
  2. · beşiktaş
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · colin kazım richards
  5. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  6. · boylumlama
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · nihai
  9. · dangerous toys

kız arkadaş ile alışverişe çıkmak  

sayfa  / 2
  1. bir erkeğin hayatı boyunca yapabileceği en büyük hatalardan biridir ki bir kere yapıldı mı gerisi mutlaka gelecektir.
    (bkz: akılsız başın cezasını ayaklar çeker)
    (wladislas, 07.06.2005 09:33)
  2. dokuzuncu günahtır.
    sekincisi eski sevgiliye geri dönmek,
    dokuzuncusu sevgili ile alışverişe çıkmaktır.

ne alacağını bilmeyen sevgili tüm dükkanlara girer çıkar, herşeyi giyer çıkartır, siz yanında delirir kalırsınız.
    (right lane must exist, 07.06.2005 09:36)
  3. eli boş eve dönmektir...
    (beal, 07.06.2005 11:01)
  4. gerçekten "arkadaş" bir kızla dışarıya alışverişe çıkmak, bence baya mantıklı bir davranış olabilir..tamam çok dükkan gezmek, bir türlü bir şeyi kesin olarak beğenememek dezavantaj gibi gözükse de, avantajları ile bazen erkekler için düşünüldüğü gibi sıkıcı olmaktan çıkabilir..madalyonun diğer yüzüne bakmak lazım tabiki de..sonuçta karşı cinsten, hayata sizin baktığınız gibi bakan (bkz: arkadaş)(bkz: dost)(bkz: kanka) bir insan ile alışverişe çıkıyorsunuz..sonuçta ne olursa olsun alışverişinizin hem kendinizi hem de diğer insanları memnun etmesini istersiniz..örneğin kıyafet alışverişi..kendiniz beğenirsiniz ama bazen aynalar yetmeyebilir dışardan nasıl gözüktüğünü görebilmek için..nitekim hetereseksüel bir anlayış içindeki her erkek örnek verdiğimiz kıyafet alışverişinde aldığı şeylerin beğeni toplamasını ister..işte mesela böyle bir durumda bir dişinin fikirlerini öğrenmek avantajlı bir hale gelir..tabi görüşüne güvendiğiniz bir insan olacak ki zaten başlık da "arkadaş" olarak nitelendirilmiş insan zaten görüşüne güvenmediğiniz birisi olamaz..değil mi??

böyle düşünürsek bir sürü örnek verilebilir..genelde kız arkadaş ile alışverişe çıkmak dezavantajlı ve yorucu bir iş gibi lanse edilmiş ve öyle hissediliyor..keyif almak lazım tabi yapılan alışverişten..bazen de kız arkadaşlarımız durumu tersine döndürebiliyor..
    (zeus, 08.07.2005 12:40 ~ 13:03)
  5. sevgili kişilerden her ikisi içinde işkenceye dönüşebilen hadisedir.
    erkekler kadınların saatler boyu bir mağazada vakit geçirmelerinden, kararsızlıklarından
    kadınlarda erkeklerin rahat nefes aldırmamalarından ve söylenmelerinden bulanırlar.
    bu işin mutlaka birde maddi yönü vardır erkekler açısından ben onu bilmem.
    ne gerek var kadınlar için tek başına yada kafa bir kız arkadaşla alışveriş yapmak kadar keyiflisi yoktur.
    (arinna, 08.07.2006 00:36 ~ 00:45)
  6. eğer bu kız arkadaşla "dost" kıvamında iseniz -sevgili olup olmamanız fark etmez, sevgili olup dost olabilirsiniz, sevgili olmayıp dost olabilirsiniz vs. vs.- oldukça zevkli hale gelebilen iş. öteki halde hiç bulaşmayın...

eğer bu dostunuzla zaman geçirmekten hoşlanıyorsanız bir kafede oturup vakit öldürmek yerine onlarca dükkan dolaşıp hiç almayacağı şeyleri denemesini, kendisini manken yerine koyup size ufak bir defile yapmasını izlemek ve bu arada gülüp eğlenmek, yakıştı, yakışmadı, teyzeme benzedin geyikleri yapmak, çalışanların sabır sınırlarını sonuna kadar zorlamak ve bu arada kıs kıs gülmek, dükkandak çıktıktan sonra yaptığınız rezilliklere tekrar gülmek, sonra elemanını daha önce sinir etmediğiniz bir dükkan aramak, sonra yukarıdakileri tekrarlamak oldukça eğlenceli işlerdir kanımca. deneyin bir gün, değişiklik olur en azından...
    (manticore, 08.07.2006 00:44)
  7. ağaç olma yolunda atılmış bir ilk adım olaraktan; doğayı sev yeşili koru! diyor ve; hep destek tam destek şeklinde uygunlugunu belirtiyoruz.
    (bitlirapunzel, 08.07.2006 00:50)
  8. hatadır.kanser sebebidir.
    (karaca, 08.07.2006 02:56)
  9. intihar etmenin gezerek yapılabilen bir çeşidi
    (chladoceran, 29.07.2006 13:42 ~ 13:42)
  10. (stairway to heaven, 05.03.2007 12:56)
  11. erkeklerin kendileri için alışveriş yapmak amacıyla kız arkadaşlarına yalvarmasının tersi durumdur.
    (ven, 05.03.2007 13:35)
  12. kimi zaman çok acı veren bir eylemdir, kimi zaman ise kısa ve acılı biten bir eylemdir velakin sonuçta acı hep vardır, sevgili kişiyle alışverişe çıkılır sabahın güzel saatlerinde hava parlak ve açıktır tıpkı sevgili kişinin alışveriş arzusu gibi, ilerleyen bir - iki saat içersinde ara molalar alınır tedarik edilen alış veriş malzemeleri arabanın bagajına rastgele yerleştirilir velakin henüz işlem tamamlanmıştır, hatun kişice diğer mağzaların sezon sonu indirimleri ve geçmiş sezon satışları devam etmektedirki alışveriş etmeyi bilen bir hatun modeli tarafından en yakın takip edilen ve en çok ilgi çeken ürünler bunlardır çünkü sezonluk faiş fiyatlar alınabilir normal fiyatlara indirilmiştir ancak tek sorun hatun kişinin aylardır bu sezon indirimini bekliyor olmasıdır, böyle bir durumda en yakın arkadaşınızı arayarak sizi o alışveriş cehenneminden kurtarmasını dilemek yapabileceğiniz en iyi şeydir yoksa toptancıdan mal alır gibi alış veriş yapan hatun kişinin çanta taşıyıcısı yada alışveriş sepetine dönmeniz sadece bir saati alacaktır ve havada uçuşan kredi kartlarına şahit olup mevcut durumum maliyet açısından durumunu hesaplamaya çalışacaksınızdır ancak bu hesaplaşma, siz eve döndükten sonra ayaklarınıza inmiş olan kara suları ak suya çevirmeye çalışırken hazin bir şekilde son bulacaktır. kişi kendi kendine "o neydi lan öyle" şeklinde pervasız bir sorgulama eylemine geçecektir ki sadece yorgun olmakla ne kadar da düşük bir maliyetle işi kurtardığını hesap edecektir.
    (gunship, 05.03.2007 13:45)
  13. mango denilen mekandan uzak duruldukça pekte sorun yaratmayacak olaydır.
    (dream endless, 05.03.2007 13:47)
  14. dükkanın birinden çıkıp ötekine girerken, sezon içi veya sezon dışı ya da seri sonu farketmeksizin ezberlenen bütün ürünler arasında, tekrar tekrar gerçekleşen bir vakit kaybı olayıdır. bir şeye ihtiyacın varsa, paran da hazırsa gider alırsın. bilemedin, bir kere şöyle bir göz atar, ertesi gün "hazırlıklı" olarak gelirsin. ama böyle bir ihtiyata hangi kız sahip?
    ben bile kendimle arkadaş olup alışverişe çıkma düşüncesinden tiksinirken, erkeklere bu eylemi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

(bkz: kişi kendinden bilir işi)
    (evanescence, 05.03.2007 14:59)
  15. (scully, 05.03.2007 16:55)
  16. baygınlıkla sonuçlabilecek hadise.
    (bkz: kız arkadaş ile ağaca çıkmak)
    (akarui, 05.03.2007 17:11)
  17. arada uzun mesafeler varken özlem duyulan şeylerden biri onunla yapılan herşey gibi...
    (adsız, 05.03.2007 21:41)
  18. bu acıdan hiç değilse gelecekteki kuşakların kurtulması için kafamdan bazı çözüm önerileri tasarlamama yol açmış olaydır.mesela bazı alışveriş merkezlerinde anneler çocuklarını bırakıp rahatça alışveriş yapabilsin diye oyun alanları yapılmıştır.aynen bunlar gibi kızların da erkekleri bırakıp çıkarken tekrar alabileceği kahvehane tarzı yerler yapılmalıdır ki kızarkadaş hertürlü akla fikre ziyan eylemini gerçekleştirirken erkek gazetesini okuyup çayını,sigarasını içerek vakit geçirsin.daha mutlu birliktelikler için bu gereklidir.
    (header, 09.11.2008 23:42)
  19. (zsa zsa zsu, 13.05.2009 18:40 ~ 18:40)
  20. (bkz: bıkkınlık)
    (bkz: yorgunluk)
    (bkz: ızdırap)
    (bkz: işkence)
    (bkz: sabır testi)
    (beholderrulez, 13.05.2009 19:47)
  21. (aloe vera, 13.05.2009 20:04)
  22. kapalı mekanlarda sigara içilemediğinden kelli saatlerce mağaza geze geze sigara krizine girip dellenmektir. alınmak istenen şeyde, mağaza gezmenin amacı da altı üstü bir tane t-shirt' tür. bir t-shirt için gözünüzden yaş akar. işin en fena yanıda dört saat gezindikten sonra ''uff aşkım ya ben beğenmedim bunları hadi gidelim'' dir. nasıl yani ya? lan biz dört saattir boşuna mı gezdik şimdik? boşuna mı krizlere girip girip çıktım ben. ''yooo aşkım yoo. şimdi sıra bende. ben alış veriş yapıcam şimdi. don alıcam çeşit çeşit ve üstelik beğendiklerimi de mağazanın ortasında deniyeceğim. evetttt evettt nıhahahahah!'' ve motor yanar...
    (bay sıtkı sıyrıl, 13.05.2009 20:42)
  23. (no reply, 13.05.2009 20:51)
  24. 2 yıl önce sevgili eni viçi vokkeyle çıktığımız alışverişte artık ne kadar bıktırdıysam pazalığa başladık.
    avkk: ya e.v.v. mızmızlanıp durma.
    e.v.v.: avkk çok yoruldum. bak son 3 mağaza.
    avkk: yaaaaa! 3 çok az.
    e.v.v.: yersen...
    avkk: 5 olsun.
    e.v.v.: hayır!!
    avkk mağazaların önünde yavaşça geçer içeriyi daha iyi inceleyebilmek için. gözüne güzel bir şey kestirdiğinde içeri girer.
    e.v.v.: bu sonuncu.
    avkk: ne sonuncu lan! daha ilk girdiğim mağaza.
    e.v.v.: hı hı! ben de malım yedim. 2 saattir 5metre/saat hızla geziyoruz alışveriş merkezini. alacağın bi ayakkabı ya. son bu aldın aldın alamadın gidiyoruz.
    avkk: iblis!
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 13.05.2009 21:00)
  25. dışarı çıkarken kız arkadaşınızdan önce yanınıza taşıyabileceğiniz kadar sabır almanız gereken durumdur.bir insan bir insana ancak bu kadar güzel işkence edebilir.siz onun saatlerce mağaza gezmesine sesinizi çıkarmazsınız.elektronik eşya mağazasının içinde 5 dakika gezersiniz kıyamet kopar.böyle durumlara düşeceğinizi anladığınız anda avazınızın çıktığı kadar bağırarak ordan dört nala kaçmak en iyisidir tavsiyemdir dikkate alına.
    (rontes, 31.08.2009 20:58)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil