hep kızlar hakkında yazacak değilim ya biraz da biz erkekleri eleştirelim demek istediğim tip..
bu tipler (güya) genelde "tahammülüm yok abi artık" diyerek yaptıkları şerefsizliklerin arkasına gizlenmeye çalışırlar.. adı üstünde terbiyesizlerdir.. ahlaksızlardır.. bir kızla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenememiştir ve öğrenemeyecektir.. onlar bizim baş tacı yapmamız gereken varlıklardır..
bu tipleri yere domuz bağıyla yatırıp ağzına bol miktarda süs biberi turşusu dayayıp ayrıca sıçarkende götüne isot sokmak farzdır..
gereksiz insan tipidir. bir bayanla (üstüne üstlük kız arkadaşı) nasıl konuşacağını bilmiyorsa, karşısındaki insana saygısı yoksa kendisi de saygı görmeyi haketmez. bu insanın kız arkadaşı bu küfürlere yada hakaretlere neden katlanır o da ayrı bir tartışma konusudur.
-aşkım
-efendimmm?
-bağırma sikerim dalağını
tipi diyaloglara giren insan tipi. gerekli gereksiz olduğu tartışılır sonuçta arz talep meselesidir.
yakında zamanda kız arkadaşı olmayacak erkek tipidir.
ilişkiye '' samimiyet '' kazandırdığını sanan, oysa sadece kan kaybettiren erkektir. şok edilmeleri caizdir, başka türlü adam olmaz bunlardan..
e: naber bilmem naaaptığım ( terbiyeli takılıyorum bu gece )
k: iyiyim anasını bilmem naaptırdığım.. sen nasılsın ?
e:aşkım seviyeni bozma ama.. ( gözyaşları.. )
"bak ne kadar doğal, içten, samimiyim" havasındaki erkek tipidir. öküzün önde gidenidir. buna ses çıkarmayan kız arkadaş ise zaten hakettiğini bulmuştur. bir nevi tencere kapak ilişkisidir.
döven söven dövüp sövdükten sonra hiç birşey olmamış gibi sevişen çiftleri gördükçe suçlu olanı ayırmakta zorlanıyorum
devamlı olacağını bile bile tahammül edebiliyor ve sesini çıkarmıyorsa kesinlike psikolojik sorunları olduğunuda düşünüyorum.
(hawthome, 09.03.2009 04:12 ~ 15.09.2009 18:31)