genelde abaza ortamlarında kullanılan sözcük öbeğidir. sevgilisi olan erkek zannederki, benim hatun ya da kız demekle onların arasında da yeri olduğunu anlatmaktadır cemaate. ayrıca açıklama olarak, sevgilim veya kız arkadaşım dediğinde ortamda dalga konusu olacağını da düşünmektedir büyük bir ihtimalle. ooo hacı, hatun yapmışız kendimize vb. geyiklerden kurtulmak için en kestirme sözcük budur; benim kız ya da hatun. söylencedeki vurgu ağır ağbi (delikanlı) havalarındadır ki ağızlara sakız olmasın söz konusu kişi.
gayet normal bir erkektir.samimi sahiplenen içselleştirmiş erkektir kendisi.feminist,feminen ya da light zihniyetteki meta olarak görme şeklinde maruz kaldığı nitelendirmeler ve eleştiriler için de onların kendi öz mallıklarından dolayı da isabetli bir harekettir.öyle art niyetli değerlendirmek insanı önce meta sonra taş yapar.
her söze takılmanın sonucu irdelenen, kategorize edilmeye çalışan erkek tipidir.
ne gerek var efendim bunlara. isteyen benim kız der isteyen kız arkadaşım der, isteyen sevgilim der hatun der isteyen domates der armut der.
kız arkadaşı rahatsız olmuyosa bence 3. kişinin "anaa kroya bak,sevilisine benim kız dedi" demesi saçmadır.
otobüste kız arkadaşını iki taraftan ablukaya alarak koruma kalkanı oluşturan, yolda belini sarmalamadan yürüyemeyen erkek tipiyle aynı kafa yapısına sahiptir
"kardeşim onun bir adı var.anası babası ona o ismi neden vermiş?" diye azarlanabilecek erkeklerdir.hoş belki kız arkadaşının ismini unutmuştur hani çok fazla sevgilisi olan çapkın erkeklerdendir yada sevgilisinin ismini beğenmiyordur.pehhh.ne olursa olsun hamurunda hafif ayılık barındırdığı kesindir.